EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




CSM Bucuresti este aproape de sferturile de finala ale Ligii Campionilor!

publicat 2024-03-23 17:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
CSM Bucuresti este aproape de sferturile de finala ale Ligii Campionilor! CSM Bucuresti joaca duminica de la ora 17:00 in Sala Polivalenta cu Krim Ljubljana returul din play off-ul pentru sferturile de finala ale Ligii Campionilor.Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro si transmisa in direct de televiziunile Digi Sport, Prima Sport si Orange SportDupa ce a castigat meciul tur din Slovenia cu 30-24, CSM Bucuresti este favorita la calificarea intre primele 8 echipe ale Europei. ... ...continuare.

Andrea Compagno, la o luna de la despartirea de FCSB: "Sunt fericit sa fiu aici. M-am imbogatit"

publicat 2024-03-23 17:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Andrea Compagno, la o luna de la despartirea de FCSB: Sunt fericit sa fiu aici. M-am imbogatit Andrea Compagno (27 de ani), fostul atacant de la FCSB, se simte foarte bine in China si spune ca inca viseaza sa joace pentru nationala Italiei.Atacantul a parasit-o iarna aceasta pe FCSB, dupa ce nu a mai fost dorit de patronul Gigi Becali, care l-a cedat la Tianjin Jinmen Tiger in schimbul a doar 120.000 de euro.Italianul este incantat ca a facut pasul in China si spune ca deja a vizitat multe locuri si deja s-a imbogatit din punct de vedere cultural. ... ...continuare.

Dezvaluire-soc: fostul jucator de la Chelsea si Real Madrid a aflat ca NU el este tatal copiilor si a divortat!

publicat 2024-03-23 17:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dezvaluire-soc: fostul jucator de la Chelsea si Real Madrid a aflat ca NU el este tatal copiilor si a divortat! Camerunezul Nijtap Geremi (45 de ani), fost jucator la Real Madrid si Chelsea, a divortat dupa ce testele ADN au relevat ca nu el este tatal copiilor pe care i-a crescut, ci fostul partener al sotiei.Nijtap Geremi a fost un jucator important in anii 2000, legitimat la Real Madrid intre 1999 si 2003, apoi cumparat de Chelsea cu 10 milioane de euro, petrecand 4 ani la Londra, pana in 2007. ... ...continuare.

Jucatorul lui Liverpool, impresionat de doi "tricolori" pe care i-a infruntat: "Ne-a creat probleme"

publicat 2024-03-23 17:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Jucatorul lui Liverpool, impresionat de doi tricolori pe care i-a infruntat: Ne-a creat probleme Conor Bradley (20 de ani), vedeta din lotul Irlandei de Nord si fundasul dreapta al ocupantei pozitiei secunde in Premier League, Liverpool, i-a laudat pe Dennis Man (25 de ani) si Radu Dragusin (22 de ani) dupa meciul de pe Arena Nationala intre reprezentativa sa si "tricolori" (1-1).Bradley a spus despre Dennis Man ca este romanul care l-a impresionat cel mai mult de pe teren, deoarece, pe langa golul marcat, le-a creat probleme nord-irlandezilor. ... ...continuare.

Nationala U19 schimba macazul! Victorie mare cu Germania, in prelungiri!

publicat 2024-03-23 16:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Nationala U19 schimba macazul! Victorie mare cu Germania, in prelungiri! Echipa pregatita de Adrian Dulcea disputa in perioada 20-26 martie meciurile de la Turul de Elita, ultima etapa a calificarilor inaintea turneului final EURO U19 din Irlanda de Nord.Reprezentativa U19 a Romaniei si-a revenit la timp dupa esecul suferit pe 20 martie, in fata Turciei (0-2), la debutul in Turul de Elita. ... ...continuare.

Rapid a invins echipa din play-off-ul ligii secunde » Revenire dupa aproape 6 luni + Aparitie-surpriza ca fundas stanga

publicat 2024-03-23 16:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Rapid a invins echipa din play-off-ul ligii secunde » Revenire dupa aproape 6 luni + Aparitie-surpriza ca fundas stanga Rapid a trecut cu 4-1 de CS Mioveni intr-un meci amical disputat astazi la baza de pregatire a clubului, "Constructorul".Locul 3 in Superliga, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova si la 7 lungimi in spatele liderului FCSB, Rapid a disputat astazi un meci de pregatire in compania unei divizionare secunde.La Bucuresti a venit CS Mioveni, formatie de play-off in esalonul secund, locul 5 la finele sezonului regulat. ... ...continuare.

Starul lui PSG a dat in judecata un bucatar din Marseille care vinde kebab cu numele sau. Care a fost reactia chefului-influencer si ce trebuie sa faca mai departe!

publicat 2024-03-23 16:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Starul lui PSG a dat in judecata un bucatar din Marseille care vinde kebab cu numele sau. Care a fost reactia chefului-influencer si ce trebuie sa faca mai departe! Kylian Mbappe (25 de ani) l-a amenintat cu tribunalul pe fanul lui Marseille ce a scos pe piata un kebab cu numele atacantului francez. Influencerul Mohamed Henni are 8 zile pentru a retrage de la vanzare produsul care costa 9,99 euro: "Nu ma asteptam ca un fotbalist de nivelul sau sa se revolte ca i-am facut reclama". ... ...continuare.

Legendarul atacant, intristat de clubul la care a scris istorie: "Nu asa ii tratezi pe idolii care sunt in viata"

publicat 2024-03-23 16:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Legendarul atacant, intristat de clubul la care a scris istorie: Nu asa ii tratezi pe idolii care sunt in viata Mario Jardel (50 de ani), unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii la sfarsitul anilor 90 si la inceputul anilor 2000, a fost intristat de faptul ca FC Porto nu l-a invitat la meciul legendelor cu Real Madrid disputat astazi (n.r. - sambata, castigat de portughezi cu 1-0). ... ...continuare.

Experta britanica intervine in conflictul Halep versus Wozniacki: "E corect moral? Un lucru e cert"

publicat 2024-03-23 15:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Experta britanica intervine in conflictul Halep versus Wozniacki: E corect moral? Un lucru e cert Annabel Croft (57 de ani), fosta jucatoare de tenis, locul 24 in lume la un moment dat, in prezent experta a televiziunii britanice Sky Sports, s-a pronuntat in cazul Simonei Halep, care a revenit in circuit post-suspendare gratie unui wild card primit la turneul de la Miami.Cu suspendarea pentru dopaj redusa de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la 4 ani la 9 luni, Simona Halep este libera sa joace. ... ...continuare.

Inima i-a cedat la 24 de ani. Tragedie la antrenamentul unei echipe din prima liga. Medicii nu l-au putut salva!

publicat 2024-03-23 15:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Inima i-a cedat la 24 de ani. Tragedie la antrenamentul unei echipe din prima liga. Medicii nu l-au putut salva! Guillermo Denis Beltrán (24 de ani) s-a stins din viata vineri, in timpul unei sedinte de pregatire a lui Real Santa Cruz, din divizia de elita a fotbalului bolivian. Mijlocasul ofensiv columbian a suferit un stop cardiorespirator si a decedat la spital.Tragedie in fotbalul din Bolivia. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.