EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere

Articole

Stiri locale




Zeci de sate s-au rasculat impotriva proiectului Yellowstone de Romania: Rezistenta din munti

publicat 2024-04-02 07:15:11 (Jurnalul-National)
Zeci de sate s-au rasculat impotriva proiectului Yellowstone de Romania: Rezistenta din munti Fundatia "Conservation Carpathia" vrea sa cumpere 200.000 de hectare de teren din Romania, pentru a face un parc national imens, din zona Valea Oltului pana in Piatra Craiului. ...continuare.

Cuvinte si expresii cu intelesuri uitate ori pierdute: Zbughi-o! Cum ne-am imbogatit cu termenul a (o) zbughi

publicat 2024-04-02 06:30:11 (Jurnalul-National)
Cuvinte si expresii cu intelesuri uitate ori pierdute: Zbughi-o! Cum ne-am imbogatit cu termenul a (o) zbughi Astazi, la "Dictionar cultural", evidentiem originile unor expresii des folosite de romani, precum "a nu avea nicio para chioara", "a-si da arama pe fata", "a o zbughi", dar si termeni ca "boccea/bocceluta", "vulcan", ori "tarla". ...continuare.

Virgil (Romulus) Gheorghiu, poetul-pianist cu masca fina

publicat 2024-04-02 06:15:11 (Jurnalul-National)
Virgil (Romulus) Gheorghiu, poetul-pianist cu masca fina O victima (cu intarziere) a cutremurului din 4 martie 1977 a fost si poetul Virgil (Romulus) Gheorghiu: la trei zile dupa socul provocat de seism, inima sa de cardiac a cedat... Se nascuse pe 12 martie 1903, la Bucuresti. A nu se confunda cu exilatul Constantin Virgil Gheorghiu, autorul romanului Ora 25 (intre multe altele)... ...continuare.

Debut sangeros la bursa: Actiunile Trump Media & Technology Group au scazut cu 18%

publicat 2024-04-02 00:45:08 (Jurnalul-National)
Debut sangeros la bursa: Actiunile Trump Media & Technology Group au scazut cu 18% Debut sangeros la bursa: Actiunile Trump Media & Technology Group au scazut cu 18% dupa ce compania a raportat pierderi de 58,2 milioane de dolari in 2023. TMTG detine Truth Social, reteaua de socializare a fostului presedinte american Donald Trump, anunta Ziarul Financiar. ...continuare.

Antreprenorii au incredere in economia romaneasca: 38% asteapta un impact pozitiv in 2024

publicat 2024-04-02 00:30:13 (Jurnalul-National)
Antreprenorii au incredere in economia romaneasca: 38% asteapta un impact pozitiv in 2024 Antreprenorii romani sunt optimisti. Peste 38% dintre IMM-uri se asteapta ca evolutia economiei sa aiba un impact pozitiv asupra dezvoltarii businessului lor, anunta Ziarul Financiar. ...continuare.

Conditii de munca inimaginabile pentru secolul XXI. Posta Romana: fara WC-uri, fara apa si cu sedii in casele angajatilor

publicat 2024-04-02 00:15:12 (Jurnalul-National)
Conditii de munca inimaginabile pentru secolul XXI. Posta Romana: fara WC-uri, fara apa si cu sedii in casele angajatilor Angajatii Postei Romane au intrat ieri in greva, iar raspunsul conducerii companiei nationale a fost halucinant: s-au trimis oameni de la Bucuresti pentru a-i inlocui pe grevisti. ...continuare.

Rusia dezminte orice implicare in "sindromul Havana", in urma dezvaluirilor unui website anti-Kremlin

publicat 2024-04-02 00:00:25 (Jurnalul-National)
Rusia dezminte orice implicare in "sindromul Havana", in urma dezvaluirilor unui website anti-Kremlin Kremlinul a dezmintit luni ca serviciile secrete ruse ar avea vreun rol in asa-numitul "sindrom Havana", o serie de afectiuni bizare suferite de diplomati si spioni americani in lume si pe care nici Statele Unite nu au reusit sa le elucideze. ...continuare.

600.000 de euro pentru formarea profesorilor din liceele cu profil agricol

publicat 2024-04-01 23:45:19 (Jurnalul-National)
600.000 de euro pentru formarea profesorilor din liceele cu profil agricol Ministerul Educatiei a anuntat luni lansarea in consultare publica a Ghidului solicitantului privind apelul care vizeaza formarea cadrelor didactice din liceele cu profil agricol, care beneficiaza de o finantare de 600.000 de euro. ...continuare.

Burduja, intalnire cu presedintele Azerbaidjanului: Marile proiecte energetice merg inainte

publicat 2024-04-01 23:30:11 (Jurnalul-National)
Burduja, intalnire cu presedintele Azerbaidjanului: Marile proiecte energetice merg inainte Ministrul Energiei Sebastian Burduja a avut la Baku o intalnire cu presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev. "Marile proiecte energetice merg inainte", sustine ministrul. ...continuare.

Palestinienii vor sa primeasca statutul de membru deplin al ONU

publicat 2024-04-01 23:30:11 (Jurnalul-National)
Palestinienii vor sa primeasca statutul de membru deplin al ONU Palestinienii vor sa primeasca statutul de membru cu drepturi depline al ONU in luna aprilie. Ei cer Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite sa impuna dezbatera si votul pe ordinea de zi a unei sedinte luna aceasta. Miscarea ar putea fi votata de SUA, aliatul Israelului. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.