EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cea mai surprinzatoare propunere pentru postul descoperit de la echipa nationala

publicat 2024-03-23 19:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Cea mai surprinzatoare propunere pentru postul descoperit de la echipa nationala Mihai Stoica, presedintele Consiliului Administrativ de la FCSB, este de parere ca Alex Chipciu (34 de ani), extrema dreapta de la U Cluj, ar putea fi o solutie pentru postul de fundas stanga in echipa nationala a Romaniei.Postul de fundas stanga ii da mari batai de cap lui Edward Iordanescu cu mai putin de 3 luni inainte de debutul Campionatului European. Nicusor Bancu, convocat initial, s-a accidentat si nu a putut sa ajute echipa la aceasta actiune. ... ...continuare.

Mircea Rednic, la un pas sa fie dat afara de la UTA » Ce clauza are antrenorul

publicat 2024-03-23 19:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Rednic, la un pas sa fie dat afara de la UTA » Ce clauza are antrenorul Mircea Rednic (61 de ani) a dezvaluit ca in contractul cu UTA Arad are o clauza prin care poate fi demis in orice moment.Tehnicianul care i-a facut pe aradeni sa spere la play-off-ul Superlgii, pe care l-a ratat la limita, poate fi concediat de conducatorii aradeni daca echipa se afla timp de 5 etape la rand pe un loc retrogradabil. Si in prima parte a sezonului putea fi dat afara, dupa o serie de rezultate slabe. ... ...continuare.

Franta - Germania, meci de 5 stele inainte de Euro 2024 » Echipele probabile + cote

publicat 2024-03-23 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Franta - Germania, meci de 5 stele inainte de Euro 2024 » Echipele probabile + cote Franta si Germania se intalnesc de la 22:00, intr-o partida amicala in care cei doi granzi europeni vor pregati turneul final din vara. Meciul va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro si la tv pe Prima Sport 2 si Digi Sport 2.Meciul care va pune fata in fata doua dintre cele mai mari forte europene se va disputa pe stadionul celor de la Olimpique Lyon.Cele doua s-au intalnit recent, tot intr-o partida amicala, in luna septembrie. ... ...continuare.

Jucatorul cu 57 de selectii refuza sa vina la meciurile nationalei: "E ca si cum ai merge la teatru, tu nu mai faci parte din piesa, dar joaca fosta nevasta si voi v-ati despartit"

publicat 2024-03-23 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Jucatorul cu 57 de selectii refuza sa vina la meciurile nationalei: E ca si cum ai merge la teatru, tu nu mai faci parte din piesa, dar joaca fosta nevasta si voi v-ati despartit Mijlocasul Gabriel Torje (34 de ani) a dezvaluit motivul incredibil pentru care nu vine la partidele echipei nationale.Legitimat in prezent la Concordia Chiajna (Liga 2), fostul mijlocas de la Dinamo, Udinese sau Farul spune ca nu vine sa sustina nationala Romaniei din tribune. Motivul? Regretul ca nu mai face parte din circuitul nationalei e prea mare. ... ...continuare.

Spioni pe Arena Nationala la amicalul Romaniei » Informatii dinspre FRF: "Am fost anuntati oficial"

publicat 2024-03-23 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Spioni pe Arena Nationala la amicalul Romaniei » Informatii dinspre FRF: Am fost anuntati oficial Edi Iordanescu spune ca nu are nicio preferinta in ceea ce priveste ultima adversara a "tricolorilor" din grupa de la EURO 2024, care se va decide dintre Ucraina si Islanda. Selectionerul Romaniei a dezvaluit ca oamenii din staff-ul sau le-au urmarit pe cele doua saptamana aceasta, dar si ca jocul amical cu Irlanda de Nord (1-1) a fost supervizat de reprezentanti de-ai celor doua nationale. ... ...continuare.

Florentin Pera dupa ce echipa sa a obtinut calificarea in Final Four-ul European League: "Fetele au dat dovada de caracter, putere de lupta si spirit de sacrificiu"

publicat 2024-03-23 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Florentin Pera dupa ce echipa sa a obtinut calificarea in Final Four-ul European League: Fetele au dat dovada de caracter, putere de lupta si spirit de sacrificiu Florentin Pera a dus-o pe Gloria 2018 Bistrita Nasaud pentru prima oara in semifinalele unei cupe europene dupa doua victorii in fata celor de la Mosonmagyarovar.Florentin Pera este un antrenor fericit, echipa sa de club a reusit un rezultat la care nu mai ajunsese pana acum, calificarea intre primele patru echipe intr-o cupa europeana. Gloria 2018 Bistrita Nasaud a trecut Mosonmagyarovar in dubla mansa cu 32-30 in deplasare si 27-25 pe teren propriu. ... ...continuare.

Semnalul de alarma tras de alt jucator al lui Real Madrid: "Rasismul va continua sa existe pe stadioane cat timp nu se vor aplica sanctiuni dure!"

publicat 2024-03-23 18:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Semnalul de alarma tras de alt jucator al lui Real Madrid: Rasismul va continua sa existe pe stadioane cat timp nu se vor aplica sanctiuni dure! Rodrygo (23 de ani), atacantul lui Real Madrid, s-a plans, intr-un interviu amplu publicat in ziarul The Guardian, despre tratamentul suferit pe retelele sociale si la meciuri din partea suporterior rasisti de el si de Vinicius Jr. "Stiu ca nu sunt asa cum spun ei, dar este trist si ma afecteaza".Un coleg de la Real Madrid si de la nationala Braziliei sare in apararea lui Vinicius Jr, tot mai frecvent atacat rasist pe stadioanele din Spania. ... ...continuare.

Ce au observat americanii in relatia Simona Halep - Patrick Mouratoglou, la Miami Open

publicat 2024-03-23 18:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Ce au observat americanii in relatia Simona Halep - Patrick Mouratoglou, la Miami Open Americanii au remarcat ruptura totala dintre Simona Halep si Patrick Mouratoglou, fostul ei antrenor.Halep a revenit pe teren dupa un an si jumatate si a fost eliminata in primul tur la Miami Open, de Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6. Apoi, a izbucnit un schimb de replici cu Caroline Wozniacki, dupa ce daneza a sustinut ca jucatorii depistati pozitiv, care revin pe teren, nu ar trebui sa primeasca wild-card. ... ...continuare.

Nationala, pe locul 2 in topul audientelor » La ce au preferat sa se uite telespectatorii

publicat 2024-03-23 17:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Nationala, pe locul 2 in topul audientelor » La ce au preferat sa se uite telespectatorii Nationala Romaniei a debutat in 2024 intr-un amical cu Irlanda de Nord, 1-1, jucat pe Arena Nationala. Meciul a fost pe locul 2 in topul audientelor.Partida de la Bucuresti a inceput la ora 21:45, fiind transmisa de Prima TV. Iar postul TV s-a clasat pe locul 2 in topul audientelor, cu o medie de 700.000 de telespectatori, la nivelul intregii tari. ... ...continuare.

Anglia - Brazilia, super-amical pe Wembley. Echipe probabile + cote

publicat 2024-03-23 17:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Anglia - Brazilia, super-amical pe Wembley. Echipe probabile + cote Anglia si Brazilia se intalnesc intr-un super-amical disputat pe Wembley. Meciul incepe de la ora 21:00, va fi liveTEXT pe GSP.ro si la TV pe Digi Sport 1.Anglia - Brazilia, live de la 21:00Click AICI pentru statisticiAnglia - Brazilia, echipe probabileAnglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire, Gomez - Rice, Gallagher - Foden, Bellingham, Rashford - WatkinsSelectioner: Gareth SouthgateBrazilia: Krepski - Danilo, Bremer, Beraldo, Wendell - Guimaraes, Douglas Luiz - Raphinha, ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.