EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Chipsuri de zucchini cu parmezan

publicat 2024-04-02 10:00:21 (Jurnalul-National)
Chipsuri de zucchini cu parmezan Cand ne cuibarim pe canapea pentru o seara de film, parca ne mai trebuie ceva. Suntem singurii care am rontai ceva sau vi se intampla si voua? ...continuare.

Un autobuz in care se aflau 30 de copii a fost cuprins de flacari, in Moldova Noua!

publicat 2024-04-02 10:00:20 (Jurnalul-National)
Un autobuz in care se aflau 30 de copii a fost cuprins de flacari, in Moldova Noua! Un autobuz plin cu copii a fost cuprins de flacari, in Moldova Noua. ...continuare.

Superstitiile lui Prier, luna capricioasa cu semne bune si rele

publicat 2024-04-02 09:45:17 (Jurnalul-National)
Superstitiile lui Prier, luna capricioasa cu semne bune si rele Conform traditiei populare romanesti, luna aprilie se mai numeste si "Prier".Aceasta denumire populara, a lunii aprilie, provine de la verbul "a prii" si inseamna timp prielnic pentru semanaturi, ori lucrari in gospodarie . ...continuare.

4 perechi de zodii destinate sa fie suflete pereche platonice

publicat 2024-04-02 09:30:28 (Jurnalul-National)
4 perechi de zodii destinate sa fie suflete pereche platonice Unele semne zodiacale sunt destinate sa fie suflete pereche platonice. ...continuare.

Anunt ziar

publicat 2024-04-02 09:15:16 (Jurnalul-National)
Anunt ziar CONPET S.A. Ploiesti, organizeaza licitatii cu strigare, pentru vanzare de teava recuperata aflata in magazii, teava ingropata, provenite din lucrari de inlocuire de conducte si alte bunuri. ...continuare.

Risc de peste 300% de cancer, la pacientii cu tuberculoza

publicat 2024-04-02 09:15:15 (Jurnalul-National)
Risc de peste 300% de cancer, la pacientii cu tuberculoza In ciuda faptului ca, in prezent, tuberculoza (TBC) este boala infectioasa complet vindecabila, cu un diagnostic in timp util si un tratament medicamentos corect, complicatiile pot aparea in diferite locuri ale organismului, avertizeaza oamenii de stiinta. Un nou studiu, care va fi prezentat in detaliu la Congresul European de Microbiologie Clinica si Boli Infectioase din acest an (ECCMID 2024) din Spania, a aratat ca exista o asociere intre tuberculoza si mai multe tipuri de cancer,... ...continuare.

9 carti ale cunoasterii de sine

publicat 2024-04-02 09:00:14 (Jurnalul-National)
9 carti ale cunoasterii de sine Exista carti care ne inspira, povesti care ne destind, care ne fac pur si simplu sa zambim, dar si carti din care invatam cum sa traim mult si bine. Din acest ultim soi se trag titlurile recomandate aici. ...continuare.

Postasii decid astazi daca opresc greva

publicat 2024-04-02 09:00:13 (Jurnalul-National)
Postasii decid astazi daca opresc greva Postasii decid marti daca renunta la greva. Decizia va fi anuntata pe parcursul diminetii dupa consultarea membrilor de sindicat. Luni, liderii de sindicat au primit o propunere de crestere salariala de la conducerea Postei Romane si Ministerul Cercetarii. ...continuare.

Acoperisul unui bloc a fost smuls de vant, copacii au cazut pe strada si peste o masina

publicat 2024-04-02 08:45:24 (Jurnalul-National)
Acoperisul unui bloc a fost smuls de vant, copacii au cazut pe strada si peste o masina Acoperisul unui bloc a fost smuls de vant si trei copaci au cazut pe strada si peste o masina. Incidentele s-au produs in judetul Hunedoara. In zona este in vigoare o avertizare cod portocaliu de vant puternic. ...continuare.

Doua obiective ratate: Inca o pauza lunga pentru Simona

publicat 2024-04-02 08:30:07 (Jurnalul-National)
Doua obiective ratate: Inca o pauza lunga pentru Simona Dupa ridicarea suspendarii, Simona Halep s-a aratat nerabdatoare sa revina in circuitul WTA. A primit un wild card la puternicul turneu de 1.000 de puncte de la Miami si chiar un adversar abordabil, Paula Badosa, dar nu a rezistat decat un set si doua game-uri si a acuzat unele dureri la umar. A pierdut in primul tur si a realizat si ea ca mai are mult de munca pentru a putea sa revina la o forma care sa-i permita sa lupte de la egal la egal cu noul val al tenisului feminin. Cu un nou... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.