EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Ce flori sa daruiesti in functie de personalitate

publicat 2024-04-02 15:30:09 (Jurnalul-National)
Ce flori sa daruiesti in functie de personalitate Oricand dorim sa ne aratam aprecierea fata de cineva, florile sunt cel mai bun mesager in acest sens. Florile au o simbolistica aparte, iar aspectul si coloristica lor ne ajuta sa transmitem mesajele dorite, intr-o forma cat mai nealterata, bazandu-ne atat pe preferintele persoanei care le primeste, cat si pe caracteristicile de personalitate. Afla ce flori poti sa daruiesti in functie de personalitate, luand in calcul toate aspectele care concura la o impresie de neuitat. ...continuare.

Tips&tricks in amenajarea baii. La ce sa fii atent daca vrei sa iti renovezi baia anul asta

publicat 2024-04-02 15:30:09 (Jurnalul-National)
Tips&tricks in amenajarea baii. La ce sa fii atent daca vrei sa iti renovezi baia anul asta Atunci cand incepi un proiect de renovare a baii, exista unele detali la care trebuie sa fii atent pentru a face acest proces mai rapid si placut. Fiind un proces complex, necesita informare pentru a evita unele surprize neplacute. ...continuare.

"Conferinta de Joi" la Muzeul Municipiului Bucuresti: "Intre Bariera Vergului si Bariera Mogosoaiei. Povestea din spatele unui film contemporan"

publicat 2024-04-02 15:15:22 (Jurnalul-National)
Conferinta de Joi la Muzeul Municipiului Bucuresti: Intre Bariera Vergului si Bariera Mogosoaiei. Povestea din spatele unui film contemporan Muzeul Municipiului Bucuresti invita publicul la aniversarea a zece ani de cand la Palatul Sutu se organizeaza Conferintele de Joi propunand, pentru ziua de 4 aprilie, ora 18.30, o intalnire speciala cu fondatorul acestui gen de intalniri, dr. Adrian Majuru, istoric, antropolog, manager MMB, care a pregatit o tema speciala referitoare la dezvoltarea orasului, ce va fi insotita si de o proiectie de film. ...continuare.

Ciolacu, despre cererea de plata nr. 3 din PNRR: Anul acesta se vor incasa bani

publicat 2024-04-02 15:00:49 (Jurnalul-National)
Ciolacu, despre cererea de plata nr. 3 din PNRR: Anul acesta se vor incasa bani "Anul acesta se vor incasa bani. Important e sa incasam suma intreaga", spune premierul Marcel Ciolacu, intrebat despre banii din cererea nr. 3 de plata din PNRR. El ii critica pe Florin Citu si Cristian Ghinea pentru masurile asumate in PNRR. ...continuare.

Consiliul National al Partidului Umanist Social Liberal valideaza, vineri, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

publicat 2024-04-02 15:00:47 (Jurnalul-National)
Consiliul National al Partidului Umanist Social Liberal valideaza, vineri, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare Consiliul National al Partidului Umanist Social Liberal se va reuni vineri, 5 aprilie, la Sala Palatului, pentru validarea listei de candidati pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Lista va include nume importante, persoane care provin nu doar din zona politica, ci si din randul societatii civile, oameni care si-au dedicat si pana acum toata energia pentru rezolvarea problemelor comunitatii. ...continuare.

Gabriela Ruse s-a calificat in optimile turneului WTA 125 din localitatea La Bisbal d'Emporada

publicat 2024-04-02 14:45:27 (Jurnalul-National)
Gabriela Ruse s-a calificat in optimile turneului WTA 125 din localitatea La Bisbal d'Emporada Jucatoarea romana de tenis Gabriela Ruse s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA 125 gazduit de localitatea spaniola La Bisbal d'Emporada si dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, dupa ce a invins-o pe Nuria Parrizas Diaz cu un sec 6-2, 6-1. ...continuare.

Tragedie la Maternitatea din Bacau: O gravida si fatul ei au murit la doar 24 de ore dupa internare

publicat 2024-04-02 14:30:16 (Jurnalul-National)
Tragedie la Maternitatea din Bacau: O gravida si fatul ei au murit la doar 24 de ore dupa internare Tragedie la Maternitatea din Bacau: O femeie in varsta de 38 de ani si fatul pe care il purta in pantece au murit la doar 24 de ore dupa ce s-a internat. Sotul ei acuza spitalul ca a lasat-o nesupravegheata si ca nu i s-au acordat ingrijiri medicale adecvate. ...continuare.

Aurul continua sa se scumpeasca si ajunge marti la 336,2958 lei/gram, leul s-a depreciat fata de euro si dolar

publicat 2024-04-02 14:30:16 (Jurnalul-National)
Aurul continua sa se scumpeasca si ajunge marti la 336,2958 lei/gram, leul s-a depreciat fata de euro si dolar Gramul de aur s-a scumpit, marti, cu 2,9124 de lei (0,87%), pana la o cotatie de 336,2958 lei, de la 333,3834 lei, cat anuntase Banca Nationala a Romaniei (BNR), cu o zi in urma, inregistrand astfel o noua valoare-record. ...continuare.

PSD: Salariul minim european va fi introdus in Romania in acest an

publicat 2024-04-02 14:30:16 (Jurnalul-National)
PSD: Salariul minim european va fi introdus in Romania in acest an Social-democratii anunta, marti, ca isi asuma ca obiectiv politic major implementarea salariului minim european in Romania, pana la finalul anului 2024. ...continuare.

Bucurestiul va avea un muzeu dedicat jocurilor video

publicat 2024-04-02 13:45:26 (Jurnalul-National)
Bucurestiul va avea un muzeu dedicat jocurilor video Asociatia Arhivelor si Proiectelor de Conservare a Jocurilor Video (AAPCJV) anunta lansarea unei initiative ambitioase: crearea unui muzeu dedicat jocurilor video in Bucuresti: Video Games Museum. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.