EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Elixirul miraculos al tineretii! Specialistii Senatului Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei dezvaluie secretul unei vieti fara batranete

publicat 2024-04-02 17:15:07 (Jurnalul-National)
Elixirul miraculos al tineretii! Specialistii Senatului Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei dezvaluie secretul unei vieti fara batranete Timpul nu iarta pe nimeni, dar o descoperire revolutionara a atras atentia lumii intregi. Elixirul tineretii, o dorinta veche de cand lumea, pare sa fie mai aproape de realitate decat am fi crezut vreodata. Si, surpriza, secretul nu se afla in tratamente costisitoare sau interventii chirurgicale extreme, ci intr-un ingredient simplu, accesibil tuturor - cicoarea - sustin specialistii Senatului Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei prezenti la un eveniment... ...continuare.

Cirstoiu: Bucurestiul a ajuns orasul in care orice pala de vant da peste cap totul si aduce haosul

publicat 2024-04-02 17:15:07 (Jurnalul-National)
Cirstoiu: Bucurestiul a ajuns orasul in care orice pala de vant da peste cap totul si aduce haosul Bucurestiul a ajuns orasul in care orice pala de vant da peste cap totul si aduce haosul din cauza lentorii si lipsei de eficienta a primarului general, care nu a autorizat toaletarea arborilor sau indepartarea copacilor uscati, afirma candidatul PSD-PNL la PMB, Catalin Cirstoiu. ...continuare.

Libertate fara fir: Beneficiile castilor wireless

publicat 2024-04-02 16:30:11 (Jurnalul-National)
Libertate fara fir: Beneficiile castilor wireless Castile wireless care se conecteaza, de exemplu, la un dispozitiv mobil prin Bluetooth nu mai sunt o noutate pe piata. Cu toate acestea, multi oameni inca se intreaba daca merita sa le achizitioneze. De aceea, in acest articol vor fi subliniate cele mai importante avantaje ale castilor fara fir. ...continuare.

Custodele Coroanei: Romania este considerata o tara serioasa, puternica si curajoasa in NATO

publicat 2024-04-02 16:30:11 (Jurnalul-National)
Custodele Coroanei: Romania este considerata o tara serioasa, puternica si curajoasa in NATO Romania este considerata o tara serioasa, puternica si curajoasa la nivel euroatlantic, a afirmat marti Custodele Coroanei, Margareta, in cadrul ceremoniei organizate la Ministerul Apararii, cu ocazia celebrarii a 20 de ani de la arborarea drapelului tarii noastre la sediul NATO. ...continuare.

Intreaga organizatie PRO Romania din Viseu de Sus s-a alaturat PUSL

publicat 2024-04-02 16:15:07 (Jurnalul-National)
Intreaga organizatie PRO Romania din Viseu de Sus s-a alaturat PUSL Adrian Nicolae Filip, consilier judetean in Maramures, alaturi de intreaga organizatie PRO Romania din Viseu de Sus, s-a alaturat PUSL si va fi candidatul partidului la Primaria orasului Viseu de Sus. ...continuare.

Vesti proaste pentru romani. Angajatii care nu vor avea liber de Paste

publicat 2024-04-02 16:15:07 (Jurnalul-National)
Vesti proaste pentru romani. Angajatii care nu vor avea liber de Paste Mii de angajati nu vor beneficia de minivacanta de Paste. ...continuare.

Vantul puternic afecteaza circulatia feroviara. Trenurile circula pe un singur fir intre Pasarea - Branesti si Fundulea - Branesti

publicat 2024-04-02 16:00:09 (Jurnalul-National)
Vantul puternic afecteaza circulatia feroviara. Trenurile circula pe un singur fir intre Pasarea - Branesti si Fundulea - Branesti Traficul feroviar este restrictionat marti dupa-amiaza pe un singur fir de circulatie pe intervalele Pasarea - Branesti si Fundulea - Branesti, din cauza copacilor smulsi de rafalele puternice de vant si cazuti pe calea ferata. ...continuare.

5 criterii dupa care sa te ghidezi cand iti alegi medicul dentist

publicat 2024-04-02 15:45:10 (Jurnalul-National)
5 criterii dupa care sa te ghidezi cand iti alegi medicul dentist Alegerea medicului stomatolog, desi poate parea o sarcina simpla, este, de cele mai multe ori, o decizie complexa care va influenta in mod direct sanatatea bucala si bunastarea generala pe termen lung. Desi este tentant sa alegi pur si simplu primul medic stomatolog disponibil sau pe cel cu cel mai mic cost, este important sa iei in considerare toti factorii relevanti si sa te asiguri ca alegerea este una informata. Factori precum calificarile medicului, recenziile pacientilor, costurile... ...continuare.

Cati pasi pe zi trebuie sa mergem pentru a ne mentine sanatosi

publicat 2024-04-02 15:45:10 (Jurnalul-National)
Cati pasi pe zi trebuie sa mergem pentru a ne mentine sanatosi Specialistii spun ca aven nevoie de mai putin de 10.000 de pasi zilnic pentru a ne mentine sanatosi. ...continuare.

Chef Sautner i-a dat cutitul de aur lui Mario Madalin Dumitru. Diseara, Giulia si Vlad Huidu vin sa gateasca pentru juratii Chefi la cutite

publicat 2024-04-02 15:30:09 (Jurnalul-National)
Chef Sautner i-a dat cutitul de aur lui Mario Madalin Dumitru. Diseara, Giulia si Vlad Huidu vin sa gateasca pentru juratii Chefi la cutite Editia de ieri seara Chefi la cutite a venit cu o dubla bucurie pentru Chef Alexandru Sautner: juratul a castigat amuleta, dupa degustarea facuta de Ruby, iar la preselectii, i-a dat cutitul de aur lui Mario Madalin Dumitru. In seara aceasta, Chefii vor primi vizita mai multor oaspeti celebri - printre ei, Giulia si Vlad Huidu, care vor intra in bucataria Chefi la cutite dornici sa-i cucereasca pe jurati cu preparatul lor. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.