EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Youtuber cunoscut, arestat 32 de ore pentru ca a glumit despre un atac asupra unei banci

publicat 2024-04-02 23:15:09 (Jurnalul-National)
Youtuber cunoscut, arestat 32 de ore pentru ca a glumit despre un atac asupra unei banci Un youtuber cunoscut a fost arestat timp de 32 de ore pentru ca a facut comentarii despre posibilele efecte ale unui atac terorist asupra unei institutii financiare din Venezuela. El a fost eliberat si a sustinut ca vorbele sale au fost interpretate gresit. ...continuare.

Alerta imediata de Cod galben de vant puternic in sase judete, pana miercuri dimineata

publicat 2024-04-02 23:15:09 (Jurnalul-National)
Alerta imediata de Cod galben de vant puternic in sase judete, pana miercuri dimineata Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic valabila pana miercuri dimineata, in sase judete din Moldova. ...continuare.

Circuitul Istanbul Park va fi administrat de noi operatori pentru a readuce cursele de Formula 1

publicat 2024-04-02 23:00:30 (Jurnalul-National)
Circuitul Istanbul Park va fi administrat de noi operatori pentru a readuce cursele de Formula 1 Circuitul Istanbul Park, fosta gazda a Marelui Premiu de Formula 1 al Turciei, are noi operatori. Acestia sunt insarcinati sa readuca Formula 1 in Turcia pana in 2026, a relatat marti presa centrala.Turcia a revenit in circuit in 2020 si 2021, dupa aproape un deceniu, dar lipseste incepand cu 2022. ...continuare.

Hotelierii promit sa mute polul distractiei pe Litoral in vacanta de 1 Mai si Paste

publicat 2024-04-02 23:00:30 (Jurnalul-National)
Hotelierii promit sa mute polul distractiei pe Litoral in vacanta de 1 Mai si Paste Hotelierii isi asteapta turistii pe Litoral, in minivacanta de 1 Mai si Paste, cu distractie, voie buna si mult soare. Anul acesta vacanta de 1 Mai continua cu zilele libere dedicate Sarbatorilor Pascale. ...continuare.

Stalpi si copaci doborati de vant, case si masini avariate in 13 judete din tara

publicat 2024-04-02 22:45:11 (Jurnalul-National)
Stalpi si copaci doborati de vant, case si masini avariate in 13 judete din tara Pompierii au intervenit marti pentru a degaja copaci, stalpi si elemente de constructie care au cazut pe carosabil in contextul codurilor portocaliu si galben de vijelii. Au fost avariate trei case si 16 masini. ...continuare.

5 calitati ale zodiei Sagetator. Care sunt defectele nativilor

publicat 2024-04-02 22:30:14 (Jurnalul-National)
5 calitati ale zodiei Sagetator. Care sunt defectele nativilor Nimeni nu este perfect, asa ca toate zodiile au calitati si defecte unice. ...continuare.

Conferinta Constantin Chiriac si Constantin Necula in dialog cu Florin Piersic, disponibila pe Scena Digitala

publicat 2024-04-02 22:15:18 (Jurnalul-National)
Conferinta Constantin Chiriac si Constantin Necula in dialog cu Florin Piersic, disponibila pe Scena Digitala Conferinta Constantin Chiriac si Constantin Necula in dialog cu Florin Piersic de Ziua Mondiala a Teatrului este disponibila din luna aprilie pe Scena Digitala, platforma online de teatru, film, muzica si dans a Teatrului National "Radu Stanca" Sibiu (TNRS) ...continuare.

Ultima zi din viata lui Corneliu Vadim Tudor: " Am auzit cucuveaua. Mama, vin la tine"

publicat 2024-04-02 22:00:07 (Jurnalul-National)
Ultima zi din viata lui Corneliu Vadim Tudor: " Am auzit cucuveaua. Mama, vin la tine" Vaduva fostului politician Corneliu Vadim Tudor a rememorat ultima zi din viata sotului sau. ...continuare.

Dinamo Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale EHF European League

publicat 2024-04-02 22:00:07 (Jurnalul-National)
Dinamo Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale EHF European League Echipa de handbal masculin Dinamo Bucuresti s-a calificat marti in sferturile de finala ale EHF European League. Campioana Romaniei a castigat meciul retur din optimile de finala impotriva danezilor de la Silkeborg. Meciul a avut loc in deplasare, Dinamo invingand cu 27-24 (16-8). ...continuare.

Rostul si Lumina - mostenirea spirituala a Papei Ioan Paul al II-lea intr-o lume plina de incercari

publicat 2024-04-02 22:00:07 (Jurnalul-National)
Rostul si Lumina - mostenirea spirituala a Papei Ioan Paul al II-lea intr-o lume plina de incercari " Fericirea se gaseste cand traim asa cum Dumnezeu ne-a creat sa traim, cu iubire, generozitate si o buna intelegere pentru toti oamenii si pentru intreaga creatie." - Papa Ioan Paul al II-lea ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.