EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Luminita Odobescu participa astazi si maine la reuniunea ministrilor de externe din tarile NATO

publicat 2024-04-03 10:30:56 (Jurnalul-National)
Luminita Odobescu participa astazi si maine la reuniunea ministrilor de externe din tarile NATO Ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, participa, miercuri si joi, la reuniunea ministrilor de externe din statele membre NATO, desfasurata la Bruxelles. ...continuare.

NATO: Fond de 100 de miliarde de euro pentru Ucraina

publicat 2024-04-03 10:30:56 (Jurnalul-National)
NATO: Fond de 100 de miliarde de euro pentru Ucraina Ministrii de externe din NATO se reunesc miercuri pentru a discuta despre cum sa asigure sprijinul militar pentru Ucraina pe termen lung, inclusiv o propunere pentru un fond de 100 de miliarde de euro pe cinci ani, scrie Reuters ...continuare.

Circulatia feroviara a fost reluata intre Chiajna si Gradinari. Cinci trenuri au intarzieri

publicat 2024-04-03 10:15:20 (Jurnalul-National)
Circulatia feroviara a fost reluata intre Chiajna si Gradinari. Cinci trenuri au intarzieri Traficul feroviar pe firul II Chiajna - Gradinari a fost reluat la ora 9:23, anunta compania CFR SA, duppa ce a fost blocat miercuri dimineata din cauza unei defectiuni. Cinci trenuri de calatori vor ajunge cu intarziere la destinatii. ...continuare.

Lansarea Helixomic.ro - Teste genetice de acasa pentru diagnostic, preventie si longevitate

publicat 2024-04-03 10:15:20 (Jurnalul-National)
Lansarea Helixomic.ro - Teste genetice de acasa pentru diagnostic, preventie si longevitate Helixomic.ro este acum la dispozitia dumneavoastra. De astazi, puteti programa consultatii de genetica medicala si comanda teste genetice, cu prelevarea probelor direct la domiciliu. ...continuare.

Cu ce poti inlocui ouale in retete?

publicat 2024-04-03 10:00:08 (Jurnalul-National)
Cu ce poti inlocui ouale in retete? Sa renuntam la oua in bucatarie pare un deziderat greu de atins fie pentru pentru persoanele cu o anumita conditie medicala, fie pentru vegetarieni sau pentru cei care tin post. Si totusi, ouale pot fi inlocuite cu alte produse, iar rezultatul final este similar. Nu identic, dar nicidecum de ignorat. Chiar si pentru albusul spuma este o solutie! ...continuare.

Record de miliardari pe planeta. Taylor Swift, pe lista bogatilor lumii

publicat 2024-04-03 09:30:42 (Jurnalul-National)
Record de miliardari pe planeta. Taylor Swift, pe lista bogatilor lumii Exista mai multi miliardari ca niciodata. In lume exista 2.781 de persoane cu averi care depasesc 1 miliard de dolari, o crestere de 141 fata de 2023, potrivit clasamentului realizat de Forbes, cu Taylor Swift printre cei care au intrat pe lista, scrie The Guardian. ...continuare.

Europa incheie iarna cu depozitele de gaz la un nivel record: este o supriza pentru toata lumea

publicat 2024-04-03 09:30:41 (Jurnalul-National)
Europa incheie iarna cu depozitele de gaz la un nivel record: este o supriza pentru toata lumea Europa a incheiat iarna cu un nivel record de gaze naturale in depozite, regiunea fiind intr-o pozitie mult mai buna decat cea anticipata, scrie FT, citat de Ziarul Financiar. ...continuare.

Trafic feroviar oprit in Chiajna din cauza unei defectiuni. Mai multe trenuri de calatori, afectate

publicat 2024-04-03 09:15:30 (Jurnalul-National)
Trafic feroviar oprit in Chiajna din cauza unei defectiuni. Mai multe trenuri de calatori, afectate Traficul feroviar este oprit, miercuri dimineata, in Chiajna din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrica a liniei de contact. Mai multe trenuri de calatori stationeaza in garile Bucurestii Noi, Bucuresti Nord si Gradinari. ...continuare.

Filmul romanesc Moartea lui Iosif Zagor va fi proiectat in avanpremiera in deschiderea Festivalului de Film One World Romania

publicat 2024-04-03 09:00:26 (Jurnalul-National)
Filmul romanesc Moartea lui Iosif Zagor va fi proiectat in avanpremiera in deschiderea Festivalului de Film One World Romania Moartea lui Iosif Zagor, documentarul de debut in regia lui Adi Dohotaru, se va vedea pentru prima data in aceasta sapamana pe 5 si 6 aprilie in cadrul Festivalului de film One World Romania, de la ora 19:00, la Cinemateca Eforie, si pe 6 aprilie, de la ora 15:30, la Cinema Union. ...continuare.

230 de perchezitii, la suspecti de trafic de droguri si de persoane

publicat 2024-04-03 08:45:11 (Jurnalul-National)
230 de perchezitii, la suspecti de trafic de droguri si de persoane Politistii si procurorii DIICOT fac miercuri 230 de perchezitii pentru probarea activitatii infractionale si destructurarea grupurilor specializate in comiterea infractiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, trafic de droguri si criminalitate informatica. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.