EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Biden ii cere lui Netanyahu incetarea imediata a focului, prima data de la inceputul razboiului

publicat 2024-04-04 21:30:09 (Jurnalul-National)
Biden ii cere lui Netanyahu incetarea imediata a focului, prima data de la inceputul razboiului Presedintele american Joe Biden a vorbit la telefon cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu si pentru prima data de la inceptul razboiului, liderul american i-a cerut premierului israelian "o incetare imediata a focului". ...continuare.

Ilie Nastase canta: tenismenul lanseaza discul Globe Trotter Lover

publicat 2024-04-04 21:15:21 (Jurnalul-National)
Ilie Nastase canta: tenismenul lanseaza discul Globe Trotter Lover In 1987, aflat in plina glorie internationala, tenismenul roman Ilie Nastase a primit propunerea de a inregistra doua melodii in Franta. La initiativa brandului Adidas, pe care Nastase l-a reprezentat timp de 50 de ani, sportivul a petrecut cateva saptamani intr-un studio faimos, iar rezultatul poate fi ascultat pe discul de vinil Globe Trotter Lover, lansat pentru prima data si in Romania, cu ocazia intrarii in cinematografe a documentarului despre viata si cariera lui - NASTY (r. Tudor... ...continuare.

Ucraina spune ca ideea NATO de a o finanta va functiona doar daca membrii trebuie sa contribuie

publicat 2024-04-04 21:00:10 (Jurnalul-National)
Ucraina spune ca ideea NATO de a o finanta va functiona doar daca membrii trebuie sa contribuie Ucraina a sustinut joi ideea sefului NATO, Jens Stoltenberg, ca alianta sa ofere sprijin pe termen lung Kievului, dar a declarat ca masura va avea "zero sanse" daca nu vor fi obligatorii contributiile, relateaza publicatia Pravda, citata de Reuters. ...continuare.

O incursiune in lumea Amintirilor din copilarie

publicat 2024-04-04 20:45:16 (Jurnalul-National)
O incursiune in lumea Amintirilor din copilarie La Sala Atelier a Teatrului National "I.L. Caragiale" din Bucuresti, incepand din data de 6 aprilie 2024, puteti vedea un nou spectacol, Amintiri din copilarie  - one man show sustinut de actorul Vitalie Bichir in cadrul Programului tnb.edu. ...continuare.

Serie de filme online, in aprilie, la Institutul Cervantes: "Povesti de rezistenta. In cautarea unui loc in lume"

publicat 2024-04-04 20:30:15 (Jurnalul-National)
Serie de filme online, in aprilie, la Institutul Cervantes: Povesti de rezistenta. In cautarea unui loc in lume Luna aprilie vine cu o noua serie de filme online in programul Institutului Cervantes. De data aceasta, este vorba despre o serie de patru filme documentare reunite sub motto-ul "Povesti de rezistenta. In cautarea unui loc in lume" - patru productii cinematografice care ne permit sa cunoastem oameni ale caror vieti sunt marcate de aventura, si nu intotdeauna in conotatia cea mai pozitiva a cuvantului. Mai mult, regia acestor filme ne vorbeste despre locul din care pornesc si din care se... ...continuare.

Cum scapi rapid si natural de mucegai. Ingredientul se afla in orice bucatarie

publicat 2024-04-04 20:30:15 (Jurnalul-National)
Cum scapi rapid si natural de mucegai. Ingredientul se afla in orice bucatarie Un ingredient care se afla in orice bucatarie reprezinta solutia ideala pentru eliminarea igrasiei si a mucegaiului. ...continuare.

Academia Romana, 158 de ani de la infiintare

publicat 2024-04-04 20:30:15 (Jurnalul-National)
Academia Romana, 158 de ani de la infiintare Academia Romana, cel mai inalt for stiintific si cultural al Romaniei, sarbatoreste joi, 4 aprilie 2024, in prezenta Adunarii Generale, 158 de ani de la infiintare. Evenimentul va avea loc in Aula Academiei Romane, incepand cu ora 10. Vor lua cuvantul acad. Ioan-Aurel Pop, presedintele Academiei Romane, si acad. Ion Tighineanu, presedintele Academiei de Stiinte a Moldovei. ...continuare.

Ultimele noutati OWR: invitati internationali, SAHIA VINTAGE si focus pe societatea civila

publicat 2024-04-04 20:30:15 (Jurnalul-National)
Ultimele noutati OWR: invitati internationali, SAHIA VINTAGE si focus pe societatea civila Festivalul International de Film Documentar si Drepturile Omului One World Romania incepe vinerea aceasta, 5 aprilie, si se bucura de prezenta a nu mai putin de 15 invitati internationali, pe care publicul este incurajat sa-i intalneasca la proiectiile la care vor fi prezenti si la Q&A-urile de dupa. Editia de anul acesta readuce pe ecrane o favorita a publicului festivalului: sectiunea care recupereaza din cinematografia documentara de dinainte de Revolutie, SAHIA VINTAGE. Continua anul... ...continuare.

BNR mentine rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 7,00 la suta pe an

publicat 2024-04-04 20:15:16 (Jurnalul-National)
BNR mentine rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 7,00 la suta pe an Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis, in sedinta de joi, mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 7,00 la suta pe an. ...continuare.

100 de milioane de lei pentru Programul "Saptamana verde"

publicat 2024-04-04 20:00:11 (Jurnalul-National)
100 de milioane de lei pentru Programul Saptamana verde Guvernul a aprobat finantarea Programului "Saptamana verde". Alocarea de 100 de milioane de lei din Fondul pentru Mediu va sustine actiunile desfasurate in scoli, in anii 2024 si 2025. Scopul este de a permite tuturor elevilor sa participe la activitati legate de protectia mediului. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.