EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romanul lui Sepsi a ales intre Romania si Ungaria si a debutat cu gol

publicat 2024-03-26 21:00:15 (Gazeta-Sporturilor)
Romanul lui Sepsi a ales intre Romania si Ungaria si a debutat cu gol Krisztian Dobozi, un fundas central de 19 ani imprumutat de Sepsi in a doua liga maghiara, la formatia Kazincbarcika, a debutat cu gol pentru nationala U20 a Ungariei. Pustiul e nascut la Targu Secuiesc, are dubla cetatenie, romana si maghiara, dar a ales sa imbrace tricoul reprezentativei Ungariei. ... ...continuare.

7 schimbari facute de Edi Iordanescu: ce a ales pentru Columbia - Romania + o mare surpriza

publicat 2024-03-26 21:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
7 schimbari facute de Edi Iordanescu: ce a ales pentru Columbia - Romania + o mare surpriza Columbia - Romania. Edi Iordanescu, selectionerul echipei nationale, a facut 7 schimbari in echipa de start fata de meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1.Iordanescu a pastrat doar 4 jucatori din echipa de start folosita cu nord-irlandezii, pe Arena Nationala. E vorba de fundasii centrali Burca si Dragusin, si de primii doi capitani, Stanciu si Razvan Marin.Asa cum a anuntat GSP in ziua meciului, Olimpiu Morutan a fost ales titular in detrimentul lui Ianis Hagi. ... ...continuare.

Detalii din imensul scandal care o ameninta pe Chelsea » Milioane platite prin firme-paravan inregistrate in Insulele Virgine Britanice!

publicat 2024-03-26 21:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Detalii din imensul scandal care o ameninta pe Chelsea » Milioane platite prin firme-paravan inregistrate in Insulele Virgine Britanice! Chelsea risca o pedeapsa dura, minimum 10 puncte de penalizare, dar ar putea fi retrogradata intr-un caz extrem din cauza platilor secrete facute la transferuri de clubul londonez prin companii offshore detinute de Roman Abramovich. Tranzactii dirijate de Marina Granovskaia, fost director general la Chelsea in perioada Abramovich. ... ...continuare.

De Zerbi, cu ochii pe un fotbalist din Superliga: "Brighton vrea una dintre perlele ascunse ale Europei"

publicat 2024-03-26 19:30:21 (Gazeta-Sporturilor)
De Zerbi, cu ochii pe un fotbalist din Superliga: Brighton vrea una dintre perlele ascunse ale Europei Philip Otele (24 de ani), extrema stanga de la CFR Cluj, e pe radarul lui Brighton, una dintre revelatiile din Premier League.Nigerianul adus de CFR Cluj de la UTA are un sezon reusit, cu 14 goluri si 6 pase decisive in 31 de meciuri in Superliga. Iar evolutiile le-au atras atentia celor de la Brighton, locul 8 din Premier League. "Pescarusii" sunt antrenati de Roberto de Zerbi, fost jucator la CFR Cluj. ... ...continuare.

Il acuza pe titularul FCSB ca a mintit pentru a nu onora convocarea la nationala: "Am inceput sa rad, ce bizar!"

publicat 2024-03-26 19:00:18 (Gazeta-Sporturilor)
Il acuza pe titularul FCSB ca a mintit pentru a nu onora convocarea la nationala: Am inceput sa rad, ce bizar! Siyabonga Ngezana (26 de ani), fundasul central legitimat la FCSB, fusese convocat in lotul Africii de Sud pentru meciurile amicale din aceasta luna, dar nu a mai ajuns in cantonamentul sud-africanilor dupa ce a transmis ca si-ar fi pierdut actele necesare deplasarii. Un expert in relatii diplomatice il acuza ca acesta a fost doar un pretext pentru a refuza prezenta la nationala. ... ...continuare.

Editie speciala pentru Clasico. Cum vor arata tricourile Barcelonei si cat vor plati fanii pentru editia limitata!

publicat 2024-03-26 18:30:24 (Gazeta-Sporturilor)
Editie speciala pentru Clasico. Cum vor arata tricourile Barcelonei si cat vor plati fanii pentru editia limitata! La meciul cu Real Madrid, programat pe 21 aprilie, campionii Spaniei vor imbraca in premiera tricouri blaugrana cu o inima in centru si in interiorul acesteia Karol G., numele cantaretei columbiene promovate de platforma Spotify. Suporterii Barcelonei au la dispozitie 1.899 de bucati, la preturi piperate, intre 400 si 3. ... ...continuare.

S-au temut ca va fi suspendat 10 etape pentru rasism. Decizia, socanta! » Care a fost acuzatia lui Juan Jesus impotriva lui Acerbi

publicat 2024-03-26 18:15:23 (Gazeta-Sporturilor)
S-au temut ca va fi suspendat 10 etape pentru rasism. Decizia, socanta! » Care a fost acuzatia lui Juan Jesus impotriva lui Acerbi Juan Jesus l-a acuzat de rasism pe Francesco Acerbi dupa Inter - Napoli 1-1, "mi-a zis «pleaca negrule, esti doar un negru»", presa italiana scria ca fundasul nerazzurrilor va fi pedepsit aspru, cu 10 meciuri de suspendare, dar judecatorul Comisiei de Disciplina a campionatului peninsular a luat marti o hotarare surprinzatoare.Scandalul de rasism in care au fost implicati Juan Jesus (32 de ani, Napoli) si Francesco Acerbi (36, Inter Milano) s-a incheiat in Italia. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.