EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Razboiul" FCSB vs CSA Steaua a ajuns si pe Metropolitano. Banner in limba engleza!

publicat 2024-03-27 10:45:20 (Gazeta-Sporturilor)
Razboiul FCSB vs CSA Steaua a ajuns si pe Metropolitano. Banner in limba engleza! Unii suporteri romani au tinut sa atraga atentia asupra "adevaratei Steaua" si in timpul amicalului de la Madrid, Columbia - Romania (3-2).Desi pe Metropolitano din Madrid s-au infruntat Romania si Columbia, unii fani romani au profitat de ocazia pentru a-si spune opinia despre una dintre problemele de identitate din fotbalul romanesc. ... ...continuare.

Fanii rivalelor s-au batut pe Metropolitano! Au scos cutitele dupa Columbia - Romania

publicat 2024-03-27 10:45:20 (Gazeta-Sporturilor)
Fanii rivalelor s-au batut pe Metropolitano! Au scos cutitele dupa Columbia - Romania Scene reprobabile dupa amicalul Romaniei cu Columbia. Fanii nationalei sud-americane s-au luat la bataie pe Metropolitano, imediat dupa fluierul final al arbitrului Alejandro Ruiz.Evenimentele violente din interiorul stadionului au fost publicate pe retelele de socializare. Fanii columbieni s-au batut intre ei, iar unii spectatori au incercat sa-i desparta strigand «Afara, afara!» VIDEO. ... ...continuare.

Analizam prestatia Romaniei din infrangerea impotriva Columbiei, la GSP Live. Urmareste emisiunea AICI

publicat 2024-03-27 09:30:15 (Gazeta-Sporturilor)
Analizam prestatia Romaniei din infrangerea impotriva Columbiei, la GSP Live. Urmareste emisiunea AICI Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la 11:00.Prezenti in studioul GSP Live sunt expertul GSP Live, Raul Rusescu, si jurnalistul GSP Adrian Duta, alaturi de care vom analiza esecul Romaniei suferit la Madrid in fata Columbiei, scor 2-3. ... ...continuare.

Altex isi extinde reteaua si deschide un nou magazin in Hunedoara

publicat 2024-03-27 08:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Altex isi extinde reteaua si deschide un nou magazin in Hunedoara Altex Romania continua sa dezvolte reteaua sa nationala de magazine si inaugureaza un nou magazin in orasul Hunedoara, judetul Hunedoara. Noul magazin, care va fi deschis publicului incepand cu 28 martie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Hunedoara si imprejurimi, oferind o gama variata de produse electro-IT si categorii completare, pe o suprafata comerciala de peste 2.300 mp. ... ...continuare.

Concluzia starului de la Liverpool dupa jocul contra Romaniei: "S-a vazut in repriza a doua"

publicat 2024-03-27 08:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Concluzia starului de la Liverpool dupa jocul contra Romaniei: S-a vazut in repriza a doua Luis Diaz (27 de ani) a analizat jocul prestat de Romania impotriva Columbiei, in amicalul terminat 3-2 pentru sud-americani.Atacantul de la Liverpool, care a fost sufocat de fanii columbieni la finalul meciului de pe Metropolitano, s-a declarat multumit de prestatie echipei sale. Apoi a avut cuvinte de lauda la adresa romanilor.Luis Diaz lauda nationala Romaniei"Am facut o partida buna, am muncit mult. Suntem fericiti si multumiti de grupul pe care il avem. ... ...continuare.

Viorel Moldovan, ingrijorat dupa Columbia - Romania: "Depasiti la toate capitolele"

publicat 2024-03-27 08:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Viorel Moldovan, ingrijorat dupa Columbia - Romania: Depasiti la toate capitolele Viorel Moldovan a analizat prestatia Romaniei in amicalul contra Columbiei, 2-3.Fostul international spune ca isi doreste o prestatie mai buna din partea elevilor lui Edi Iordanescu, in vederea EURO 2024, si e de parere ca in amicalul de pe "Metropolitano" romanii au fost depasiti clar de columbieni.Concluziile lui Viorel Moldovan dupa Columbia - Romania "A fost mult prea putin pentru cum ar trebui sa aratam la un Campionat European. ... ...continuare.

Remarca lui Edi Iordanescu dupa ce Ucraina s-a calificat la EURO: "La asta ma gandeam"

publicat 2024-03-27 08:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Remarca lui Edi Iordanescu dupa ce Ucraina s-a calificat la EURO: La asta ma gandeam La finalul amicalului contra Columbiei, 2-3, selectionerul Edward Iordanescu a vorbit despre EURO 2024 si despre Ucraina, care a castigat play-off-ul si va fi adversara Romaniei la turneul final.Programul Romaniei la EURO 2024:17 iunie, ora 16:00: ROMANIA - Ucraina (Allianz Arena, Munchen)22 iunie, ora 22:00: Belgia - ROMANIA (Rhein Energie, Koln)26 iunie, ora 19:00: Slovacia - ROMANIA (Waldstadion, Frankfurt)Edi Iordanescu VIDEO. ... ...continuare.

Edi Iordanescu, mesaj transant pentru "tricolori" inainte de EURO: "Asa nu poti face fata unor echipe bune"

publicat 2024-03-27 07:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Edi Iordanescu, mesaj transant pentru tricolori inainte de EURO: Asa nu poti face fata unor echipe bune Dupa 2-3 in amicalul contra Columbiei, selectionerul Edward Iordanescu e acum cu gandul la EURO 2024 si la problemele pe care le au "tricolorii" la echipele de club.Mai sunt mai putin de trei luni pana la debutul Romaniei la EURO 2024, iar o parte dintre jucatorii care vor fi in Germania au o mare problema: nu joaca in mod constant la echipele de club.VIDEO. ... ...continuare.

A analizat noua adversara a Romaniei la EURO: "O alta bestie, dar cu probleme!"

publicat 2024-03-27 01:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
A analizat noua adversara a Romaniei la EURO: O alta bestie, dar cu probleme! Gica Craioveanu (56 de ani) a facut "radiografia" Ucrainei, nationala pe care Romania o va infrunta la EURO 2024.Romania si-a aflat astazi cea de-a treia adversara din grupa de la EURO 2024. Aceasta va fi Ucraina, cea mai valoroasa reprezentativa din barajul B, nationala care are in componenta jucatori de zeci de milioane de euro, precum Mykhaylo Mudryk, Viktor Tsygankov si Artem Dovbyk. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.