EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




ASUS TUF Gaming A15 (FA507): un laptop care iti aduce victoria in jocurile preferate

publicat 2024-03-27 12:30:25 (Gazeta-Sporturilor)
ASUS TUF Gaming A15 (FA507): un laptop care iti aduce victoria in jocurile preferate ASUS TUF Gaming A15 (FA507) este un laptop de gaming gandit pentru a oferi o performanta exceptionala in orice situatie si o experienta de joc de neuitat. Utilizand componente de ultima generatie, racite de un sistem performant si cu un design durabil, ASUS TUF Gaming A15 (FA507) este arma secreta de care ai nevoie in propriul arsenal pentru a domina campul de batalie. ... ...continuare.

Edward Iordanescu, printre cei mai tineri selectioneri la turneul final din Germania. Cine il devanseaza in topul precocitatii la Euro 2024

publicat 2024-03-27 12:15:23 (Gazeta-Sporturilor)
Edward Iordanescu, printre cei mai tineri selectioneri la turneul final din Germania. Cine il devanseaza in topul precocitatii la Euro 2024 Edward Iordanescu (45 de ani), selectionerul Romaniei, se afla pe al treilea loc in clasamentul varstelor antrenorilor celor 24 de calificate la Euro 2024. Deasupra lui se mai afla doar Julian Nagelsmann (36), selectionerul Germaniei, si Domenico Tedesco (38), tehnicianul Belgiei, adversarul "tricolorilor" din grupa de la turneul final. ... ...continuare.

Cornel Dinu a jignit doi "tricolori" dupa amicalul nationalei: "Trebuie sa aiba si un nume care sa spuna ceva"

publicat 2024-03-27 12:15:23 (Gazeta-Sporturilor)
Cornel Dinu a jignit doi tricolori dupa amicalul nationalei: Trebuie sa aiba si un nume care sa spuna ceva Legendarul Cornel Dinu (75 de ani) a oferit prima reactie dupa amicalul pierdut de nationala Romaniei in fata Columbiei, scor 2-3. Fostul mare jucator si antrenor a ironizat doi jucatori, a facut o analiza completa a jocului echipei lui Edward Iordanescu si a identificat punctele slabe, cu mai putin de trei luni inainte de Euro. Dinu este de parere ca diferenta mare de valoare dintre cele doua nationale s-a vazut. ... ...continuare.

Soc in tenis: Novak Djokovic a ramas fara omul alaturi de care a luat jumatate dintre Grand Slam-uri! Ce mesaj a avut sarbul

publicat 2024-03-27 12:15:23 (Gazeta-Sporturilor)
Soc in tenis: Novak Djokovic a ramas fara omul alaturi de care a luat jumatate dintre Grand Slam-uri! Ce mesaj a avut sarbul Sarbul Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a facut un anunt soc in aceasta dimineata. A anuntat ca a incetat colaborarea cu antrenorul sau, Goran Ivanisevic.Dupa 6 in care au lucrat impreuna, timp in care au cucerit 12 turnee de Grand Slam, Novak Djokovic a anuntat ca nu va mai lucra cu Ivanisevic. Sarbul nu a anuntat care e motivul despartirii, doar s-a rezumat sa spuna ca decizia a fost de comun acord si ca vor ramane prieteni. ... ...continuare.

Paula Badosa, intalnire de gradul zero cu David Beckham! Totul s-a intamplat sub ochii iubitului

publicat 2024-03-27 12:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
Paula Badosa, intalnire de gradul zero cu David Beckham! Totul s-a intamplat sub ochii iubitului Cuplul Paula Badosa si Stefanos Tsitsipas au vizitat baza de antrenament al celor de la Inter Miami. David Beckham i-a intampinat pe cei doi, iar la finalul intalnirii le-a oferit tricouri specialeUnul dintre cele mai apreciate cupluri din circuitul mondial de tenis, Badosa si Stefanos Tsitsipas au profit decate ore de pauza si au vizitat centrul de antrenament al celor de lnter Miami. ... ...continuare.

Reactia lui Adrian Mutu dupa Columbia - Romania: "Bine ca n-am iesit sifonati" + Nu i-a menajat pe Ianis Hagi, pe Dragusin si pe Alibec

publicat 2024-03-27 11:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Reactia lui Adrian Mutu dupa Columbia - Romania: Bine ca n-am iesit sifonati + Nu i-a menajat pe Ianis Hagi, pe Dragusin si pe Alibec Adrian Mutu (45 de ani), golgheterul all-time al echipei nationale, a comentat esecul "tricolorilor" in fata Columbiei, cu mai putin de trei luni inainte de EURO 2024. Tehnicianul lui CFR Cluj a analizat jocul Romaniei si a evidentiat cativa fotbalisti din echipa lui Edward Iordanescu.Mutu a vorbit si despre situatia lui Radu Dragusin (22 de ani), cel care nu prinde foarte multe minute la Tottenham si a numit cel mai bun fotbalist de la echipa nationala. ... ...continuare.

Ucraina, indrajita de calificarea la Euro 2024: "Rachetele zboara, trebuie sa aratam ca suntem cu totii in viata si ca luptam impotriva rusilor"

publicat 2024-03-27 11:00:44 (Gazeta-Sporturilor)
Ucraina, indrajita de calificarea la Euro 2024: Rachetele zboara, trebuie sa aratam ca suntem cu totii in viata si ca luptam impotriva rusilor Capitanul reprezentativei Ucrainei, Oleksandr Zinchenko, a declarat, marti seara, ca este foarte mandru pentru echipa sa, care a reusit calificarea la Euro-2024, dupa victoria, scor 2-1 cu Islanda, din play-off, relateaza Reuters. ... ...continuare.

Cat ne mai mintim?

publicat 2024-03-27 11:00:42 (Gazeta-Sporturilor)
Cat ne mai mintim? Am inteles ca ne-am calificat la Euro, fara infrangere, dar si Georgia merge la turneul final, la fel si Serbia, Slovacia, Albania, Slovenia, tari care, conform specialistilor, au campionate sub cel al RomanieiDe cativa ani ne mintim ca-n perioadele de trista amintire, doar ca atunci, cand venea vorba despre fotbal, eram cinstiti si ne uitam la colosi ca la filme fara traducere, ma refer aici la Inter, Bayern Munchen, Liverpool, Barcelona. ... ...continuare.

Marca, elogiu pentru Ianis Hagi: "Atunci s-a trezit Romania, iar selectionerul Columbiei a reactionat"

publicat 2024-03-27 10:45:20 (Gazeta-Sporturilor)
Marca, elogiu pentru Ianis Hagi: Atunci s-a trezit Romania, iar selectionerul Columbiei a reactionat Romania a pierdut amicalul cu Columbia, scor 2-3, pe Metropolitano, iar cotidianul madrilen Marca a stat cu ochii pe aceasta partida si a stabilit concluziile. Desi a fost condusa cu 3-0, Romania s-a trezit pe final si a inscris de 2 ori.Jurnalistii spanioli au facut o "radiografie" a meciului si au remarcat un "tricolor". ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.