EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dinamo si UTA Arad, sanctiuni FARA PRECEDENT dupa bataia dintre suporteri de la meciul direct

publicat 2024-03-27 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo si UTA Arad, sanctiuni FARA PRECEDENT dupa bataia dintre suporteri de la meciul direct Dinamo si UTA Arad au primit pedeapsa maxima din partea Comisiei de Disciplina dupa bataia de la meciul direct. Cele doua echipe vor juca urmatoarele patru meciuri de pe teren propriu fara spectatori si au primit cate 100.000 de lei amenda!Comisia de Disciplina a anuntat decizia oficiala. ... ...continuare.

Aproape de dezastru

publicat 2024-03-27 15:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Aproape de dezastru Personal, n-am vazut niciodata nationala Romaniei dominata intr-un meci ca in prima ora a amicalului cu Columbia de la Madrid. Lasata fara replica, tinuta in pumni. In interval de un ceas, sud-americanii condusi de Luis Diaz, fotbalistul lui Liverpool cu talent de magician, au impresionat. ... ...continuare.

Ciprian Marica avertizeaza dupa Columbia - Romania: "Inca mai cautam acel jucator si nu exista"

publicat 2024-03-27 15:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Ciprian Marica avertizeaza dupa Columbia - Romania: Inca mai cautam acel jucator si nu exista Ciprian Marica (38 de ani) a analizat evolutia tricolorilor in amicalul Columbia - Romania 3-2, disputat pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid. Fostul international considera ca meciul test il poate ajuta pe Edi Iordanescu in conturarea lotului pentru Euro 2024.Marica a descoperit si un post deficitar pentru care selectionerul nationalei nu are solutii, cel putin la prima vedere, iar acest aspect ar putea influenta negativ jocul in partidele de la turneul final. ... ...continuare.

Romania, inca doua meciuri de verificare inainte de EURO 2024 » Ce urmeaza pentru "tricolori"

publicat 2024-03-27 15:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Romania, inca doua meciuri de verificare inainte de EURO 2024 » Ce urmeaza pentru tricolori Urmatoarea actiune a nationalei Romaniei va avea loc la inceput de iunie, cu doar cateva zile inainte de startul EURO 2024 (14 iunie). Vor fi doua amicale, Bulgaria si Liechtenstein.Dupa 1-1 cu Irlanda De Nord si 2-3 contra Columbiei, "tricolorii" lui Edi Iordanescu vor mai avea doua meciuri de verificare, fix inainte de plecarea spre Germania. ... ...continuare.

Medaliile si tortele pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Paris vor fi transportate in valize Louis Vuitton

publicat 2024-03-27 15:00:15 (Gazeta-Sporturilor)
Medaliile si tortele pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Paris vor fi transportate in valize Louis Vuitton Medaliile pentru Jocurile de la Paris 2024 si tortele olimpice si paralimpice vor fi transportate si expuse in valize realizate la comanda de Louis Vuitton, producator din cadrul grupului LVMH si partener premium al Comitetului de organizare.Jocurile Olimpice de la Paris sunt programate in perioada 26 iulie - 11 august 2024. ... ...continuare.

Imens rateu! Titularul din La Liga, cotat la 35 de milioane Euro si calificat la EURO, a fost propus in Superliga: "Cei de acolo n-au dat niciun raspuns"

publicat 2024-03-27 14:30:22 (Gazeta-Sporturilor)
Imens rateu! Titularul din La Liga, cotat la 35 de milioane Euro si calificat la EURO, a fost propus in Superliga: Cei de acolo n-au dat niciun raspuns Proaspat calificat la Campionatul European, cu o cota de piata de 35 de milioane de euro si titular cert in La Liga, Giorgi Mamardashvili, portarul Valenciei, ar fi putut ajunge la Universitatea Craiova! In vara lui 2020, georgianul le-ar fi fost propus oltenilor, dar clubul lui Rotaru n-a luat in calcul varianta. ... ...continuare.

Mostenitorii lui Edith Piaf, contactati de organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris. Ce le-au cerut

publicat 2024-03-27 14:15:26 (Gazeta-Sporturilor)
Mostenitorii lui Edith Piaf, contactati de organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris. Ce le-au cerut Mostenitorii si beneficiarii lui Edith Piaf sunt deschisi pentru ca melodiile "L'Hymne à l'amour" sau "La Vie en rose" sa fie folosite la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris, informeaza News.ro. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.