EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un sarut fortat l-ar putea costa doi ani si jumatate de inchisoare! Cine este acuzat grav de procurorii spanioli

publicat 2024-03-27 18:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Un sarut fortat l-ar putea costa doi ani si jumatate de inchisoare! Cine este acuzat grav de procurorii spanioli Luis Rubiales (46 de ani), fostul presedinte al federatiei spaniole de fotbal, risca sa ajunga in spatele gratiilor dupa ce Procuratura s-a pronuntat in privinta acuzatiilor de agresiune sexuala comisa la Sydney, pe 20 august 2023. Atunci, a pupat-o fortat pe gura pe Jenni Hermoso, la festivitatea de premiere a campioanelor mondiale!Scandalul provocat de fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e pe cale sa ajunga la pronuntarea unei pedepse. ... ...continuare.

A fost noapte alba pe strazile din Tbilisi! Mii de georgieni au sarbatorit cu jucatorii calificarea istorica la Euro

publicat 2024-03-27 17:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
A fost noapte alba pe strazile din Tbilisi! Mii de georgieni au sarbatorit cu jucatorii calificarea istorica la Euro Echipa nationala a Georgiei s-a calificat in premiera la un turneu final al Euro, dupa ce a invins Grecia, pe teren propriu, dupa lovituri de departajare, scor 4-2, in prima finala a play-off-ului de calificare pentru Euro 2024.La Tbilisi a fost nebunie pe strazi dupa calificarea istorica, mii de georgieni sarbatorind pe strazile orasului, fluturand steaguri georgiene si scandand pentru a sarbatori victoria asupra Greciei. ... ...continuare.

Poate da Ianis Hagi un randament mai bun in centru? Trei experti analizeaza pentru GSP noua pozitie pe care Edi Iordanescu l-a testat

publicat 2024-03-27 17:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Poate da Ianis Hagi un randament mai bun in centru? Trei experti analizeaza pentru GSP noua pozitie pe care Edi Iordanescu l-a testat Ianis Hagi (25 de ani) a evoluat pe o pozitie inedita in amicalul Columbia - Romania 3-2, disputat pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid. Edi Iordanescu l-a testat in centrul terenului pe jucatorul aflat in proprietatea lui Rangers, intrat pe teren in repriza a doua.In minutul 56, Hagi jr. ... ...continuare.

Fostul sef de la Dinamo, nemilos cu suporterii: "Ceva ingrozitor! Nu-si dau seama ca distrug echipa?!" + Avertisment-soc: "Asta poate insemna Liga 2!"

publicat 2024-03-27 16:45:04 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul sef de la Dinamo, nemilos cu suporterii:  Ceva ingrozitor! Nu-si dau seama ca distrug echipa?! + Avertisment-soc: Asta poate insemna Liga 2! Constantin Anghelache (78 de ani), fostul presedinte al celor de la Dinamo, a comentat vestea teribila venita astazi pe adresa "cainilor", care au aflat ca au fost sanctionati cu disputarea a patru meciuri fara spectatori pe fondul incidentelor deosebit de grave produse la meciul Dinamo - UTA. ... ...continuare.

Maximizeaza-ti Sanatatea Orala: De Ce sa Alegi o Pasta de Dinti Cat Mai Naturala!

publicat 2024-03-27 16:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Maximizeaza-ti Sanatatea Orala: De Ce sa Alegi o Pasta de Dinti Cat Mai Naturala! Majoritatea oamenilor considera importanta sanatatea orala si cauta produse care le protejeaza dintii impotriva cariilor. Unii dintre ei vad igiena dentara ca o prioritate inalta si aleg sa utilizeze o pasta de dinti naturala.Pentru multi oameni insa, rutina zilnica se invarte in jurul confortului. ... ...continuare.

Ce trebuie sa schimbe Dinamo in joc pentru returul cu Silkeborg din "sferturile" EHF European League

publicat 2024-03-27 16:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ce trebuie sa schimbe Dinamo in joc pentru returul cu Silkeborg din sferturile EHF European League Dinamo a castigat cu 37-34 contra fata danezilor de la Silkeborg in mansa tur din play off-ul "sferturilor" EHF European League si a devenit favorita la calificarea intre primele 8 formatii din competitie. Trebuie sa elimine insa erorile si sa fie la fel de puternici in atac ca in defensiva. ... ...continuare.

Dinamo si UTA Arad, sanctiuni FARA PRECEDENT dupa bataia dintre suporteri de la meciul direct

publicat 2024-03-27 16:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo si UTA Arad, sanctiuni FARA PRECEDENT dupa bataia dintre suporteri de la meciul direct Dinamo si UTA Arad au primit pedeapsa maxima din partea Comisiei de Disciplina dupa bataia de la meciul direct. Cele doua echipe vor juca urmatoarele patru meciuri de pe teren propriu fara spectatori si au primit cate 100.000 de lei amenda!Comisia de Disciplina a anuntat decizia oficiala. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.