EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Primele masuri anuntate de Dinamo, dupa suspendarea de 4 etape: "O palma pentru FRF, LPF, detinatorii de drepturi TV, cluburi si sponsori!" + pe cine da vina

publicat 2024-03-27 20:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Primele masuri anuntate de Dinamo, dupa suspendarea de 4 etape: O palma pentru FRF, LPF, detinatorii de drepturi TV, cluburi si sponsori! + pe cine da vina Dinamo a primit o pedeapsa de 4 meciuri fara spectatori, din cauza incidentelor de la victoria cu UTA, scor 1-0. Andrei Nicolescu, administratorul special al "cainilor", considera decizia nedreapta. Pe 8 martie, ultrasii lui Dinamo s-au batut pe gazonul arenei "Arcul de Triumf" cu cei ai oaspetilor, un mixt intre aradeni si fani CSA Steaua. Comisia de Disciplina a FRF a anuntat astazi o sanctiune severa, cate 4 meciuri fara spectatori pentru Dinamo si UTA. ... ...continuare.

"Experienta unica in lume!" » Noul sector al stadionului din 1896 arata fabulos: priveliste catre rau si restaurante de lux

publicat 2024-03-27 19:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Experienta unica in lume! » Noul sector al stadionului din 1896 arata fabulos: priveliste catre rau si restaurante de lux Clubul Fulham pregateste modificari spectaculoase la arena Craven Cottage. In sectorul "New Riverside" vor deveni disponibile restaurante de lux, terase cu priveliste catre raul Tamisa si alte experiente premium.Stadionul Craven Cottage, casa celor de la Fulham, a fost inaugurat in 1896. Este considerat in continuare o capodopera arhitecturala. A suferit mai multe imbunatatiri de-a lungul anilor, dar ceea ce urmeaza depaseste asteptarile fanilor. FOTO. ... ...continuare.

Cariera pe care si-a construit-o atacantul numit "vagabond" si dat afara de la FCSB de Gigi Becali

publicat 2024-03-27 19:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
Cariera pe care si-a construit-o atacantul numit vagabond si dat afara de la FCSB de Gigi Becali Polonezul Lukasz Gikiewicz (36 de ani), atacantul pe care Gigi Becali l-a numit "vagabond" in 2020, dupa ce l-a dat afara de la FCSB, a inceput cursurile pentru a obtine Licenta A de antrenor.In prezent legitimat la formatia KTS Weszlo Warschau, din liga a 4-a poloneza, Lukasz Gikiewicz este si un analist TV apreciat in tara sa natala.Lukasz Gikiewicz se pregateste de antrenoratEl este urmarit pe Instagram de aproape 80. ... ...continuare.

Ultima oferta pentru a-l mentine legat de Barcelona. Ce pozitie ar putea ocupa antrenorul demisionar la club!

publicat 2024-03-27 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Ultima oferta pentru a-l mentine legat de Barcelona. Ce pozitie ar putea ocupa antrenorul demisionar la club! Xavi Hernandez (41 de ani) a anuntat deja ca va pleca la sfarsitul sezonului de la Barcelona, insa conducerea blaugrana vrea sa-i propuna, pentru a-l pastra legat de club, postul de ambasador al "Barça Foundation". Dezvaluirea a fost facuta la emisiunea "Barça Reservat" la Radio Catalunya si preluata de ziarul Mundo Deportivo.Barcelona nu stie ce sa mai faca pentru a-l intoarce din drum pe Xavi Hernandez. ... ...continuare.

Ciprian Marica s-a lamurit in privinta atacantului titular la Euro 2024: "Acum e chiar clar. E singurul care poate ca varf"

publicat 2024-03-27 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Ciprian Marica s-a lamurit in privinta atacantului titular la Euro 2024: Acum e chiar clar. E singurul care poate ca varf Ciprian Marica (38 de ani) a analizat evolutia tricolorilor in amicalul Columbia - Romania 3-2, disputat pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid. Fostul international considera ca un singur atacant, dintre cei convocati de Edi Iordanescu pentru cele doua meciuri amicale din luna martie, poate fi titular la Euro 2024. ... ...continuare.

Redactorul-sef The Sunday Times contesta decizia TAS in cazul Halep: "Si daca luam scenariul favorabil ei, doza necesara era de 50 de ori mai mare!"

publicat 2024-03-27 18:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Redactorul-sef The Sunday Times contesta decizia TAS in cazul Halep: Si daca luam scenariul favorabil ei, doza necesara era de 50 de ori mai mare! Howard Jacobs, avocatul american al Simonei Halep, cel care a aparat-o pe sportiva din Romania in procesul privind suspendarea pentru dopaj, a reactionat in urma unui articol de opinie din ziarul britanic The Sunday Times, in care autorul pune sub semnul intrebarii decizia judecatorilor de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.