EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Florin Prunea are solutia pentru reducerea incidentelor de pe stadioane: "FRF si LPF sa faca asta de urgenta"

publicat 2024-03-28 09:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Florin Prunea are solutia pentru reducerea incidentelor de pe stadioane: FRF si LPF sa faca asta de urgenta Florin Prunea (55 de ani), fostul international, a fost prezent miercuri seara, in sala de evenimente Le Chateau din Bucuresti, acolo unde a avut loc prima editie a galei Sport Business Awards, eveniment la care au participat si alte nume importante din fotbalul romanesc. Fostul portar a vorbit si despre Dinamo, care a primit 4 etape de suspendare dupa incidentele de la meciul cu UTA Arad. ... ...continuare.

Ionut Lupescu, dupa suspendarea primita de Dinamo: "Sunt de acord ca trebuie toleranta 0, dar.." + a anuntat cum se va numi noul stadion

publicat 2024-03-28 08:45:22 (Gazeta-Sporturilor)
Ionut Lupescu, dupa suspendarea primita de Dinamo: Sunt de acord ca trebuie toleranta 0, dar.. + a anuntat cum se va numi noul stadion Ionut Lupescu (55 de ani), legenda dinamovista, a oferit prima reactie dupa ce "cainii" au primit 4 etape de suspendare si nu vor mai evolua pe teren propriu cu spectatori pana la finalul sezonului. "Kaiserul" a oferit si un indiciu important in legatura cu denumirea noului stadion Dinamo.Dupa incidentele de la meciul cu UTA Arad, Dinamo a fost aspru sanctionata de Comisia de Disciplina, iar Lupescu considera faptul ca s-a luat o decizie proasta si neinspirata. ... ...continuare.

Golgheterul all-time al Cupei Mondiale a dat cartile pe fata, la 8 ani de la retragere: "N-am mai recunoscut fotbalul"

publicat 2024-03-28 08:30:43 (Gazeta-Sporturilor)
Golgheterul all-time al Cupei Mondiale a dat cartile pe fata, la 8 ani de la retragere: N-am mai recunoscut fotbalul Miroslav Klose (45 de ani), legenda nationalei Germaniei, a recunoscut intr-un interviu faptul ca nu se identifica cu fotbalul actual. Fostul atacant s-a retras in 2016, dupa o cariera impresionanta.Klose este si in prezent cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale (16 goluri). Fostul atacant a marcat 71 de goluri in 137 de partide pentru nationala Germaniei. ... ...continuare.

Mihai Stoica o compatimeste pe rivala Dinamo dupa ce i-a fost suspendat terenul: "Mai bine juca in alt oras"

publicat 2024-03-28 07:45:42 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Stoica o compatimeste pe rivala Dinamo dupa ce i-a fost suspendat terenul: Mai bine juca in alt oras Mihai Stoica (58 de ani), presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB, a oferit prima reactie dupa ce rivala Dinamo a primit o lovitura grea in lupta pentru evitarea retrogradarii. "Cainii" au primit 4 etape de suspendare si nu vor mai avea spectatori pe teren propriu pana la finalul sezonului dupa incidentele de la meciul cu UTA Arad. ... ...continuare.

Ancelotti, "flancat" de Edi si Anghel Iordanescu la Madrid: "Doi titani, o lectie nepretuita!"

publicat 2024-03-27 23:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Ancelotti, flancat de Edi si Anghel Iordanescu la Madrid: Doi titani, o lectie nepretuita! Cu ocazia prezentei la Madrid, orasul care a gazduit meciul amical dintre Columbia si Romania, scor 3-2, selectionerul Edi Iordanescu si tatal acestuia, Anghel, l-au vizitat pe Carlo Ancelotti, renumitul antrenor al lui Real Madrid.Partida de pregatire dintre Columbia si Real Madrid, a doua a lunii pentru "tricolori", a avut loc la Madrid, pe "Metropolitano", arena lui Atletico. ... ...continuare.

Marius Sumudica l-a "curentat" pe Edward Iordanescu » Fotbalistul cerut in primul 11 al Romaniei si cu cine l-ar fi inlocuit

publicat 2024-03-27 23:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Marius Sumudica l-a curentat pe Edward Iordanescu » Fotbalistul cerut in primul 11 al Romaniei si cu cine l-ar fi inlocuit Marius Sumudica l-a contrat pe selectionerul Edward Iordanescu in privinta lui Denis Dragus (24 de ani), fotbalistul pe care l-a adus in varf de forma in perioada in care o antrena pe Gaziantep. Sumudica a transmis transant ca George Puscas nu poate fi, in momentul de fata, o optiune mai buna pentru nationala Romaniei decat Dragus, pentru pozitia de atacant central.Initial, Sumudica a incercat sa evite sa comenteze asupra subiectului. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.