EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Lupta incinsa sub panourile din Euroliga masculina de baschet. Activeaza Modul Multiplu pe Betano pentru un posibil extra castig de pana la 70 la suta

publicat 2024-03-28 11:46:19 (Gazeta-Sporturilor)
Lupta incinsa sub panourile din Euroliga masculina de baschet. Activeaza Modul Multiplu pe Betano pentru un posibil extra castig de pana la 70 la suta Trei etape au mai ramas de jucat din sezonul regular in Euroliga masculina de baschet, dar lupta pentru playoff si play-in este departe de a fi transata. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra castig de 20% (bonus de 20%) pentru un bilet multiplu cu sase selectii din baschet, asa cum vom vedea in exemplul de mai jos. ... ...continuare.

"A folosit un truc murdar. E un imbecil" » Cel mai dur atac la adresa lui Fernando Alonso, dupa accidentul lui George Russell

publicat 2024-03-28 11:00:47 (Gazeta-Sporturilor)
A folosit un truc murdar. E un imbecil » Cel mai dur atac la adresa lui Fernando Alonso, dupa accidentul lui George Russell Giedo Van der Garde (38 de ani), fost pilot Caterham, l-a facut praf pe Fernando Alonso (Aston Martin) pentru accidentul pe care i l-a cauzat lui George Russell in ultimul tur al cursei Marelui Premiu de Formula 1 de la Melbourne (Australia).Fernando Alonso a terminat pe locul 6 in MP al Australiei, dupa ce a primit o penalizare de 20 de secunde, o premiera in istoria Formulei 1. ... ...continuare.

Doua premiere in fotbal, la EURO 2024 » Ce se va intampla in grupa Romaniei

publicat 2024-03-28 11:00:44 (Gazeta-Sporturilor)
Doua premiere in fotbal, la EURO 2024 » Ce se va intampla in grupa Romaniei Grupa Romaniei la EURO 2024 a fost completata, dupa ce Ucraina a trecut la baraj de Islanda, 2-1. Ucrainenii au ajuns in grupa "tricolorilor", alaturi de Belgia si Slovacia.Iar in aceasta grupa vor avea loc doua premiere in istoria fotbalului european. Ucraina va pentru prima data un meci oficial cu Romania, si va infrunta pentru prima data Belgia, indiferent ca e vorba de meci amical sau oficial, potrivit ua-football. ... ...continuare.

Stii care este operatia de care au nevoie majoritatea barbatilor din Romania?

publicat 2024-03-28 11:00:41 (Gazeta-Sporturilor)
Stii care este operatia de care au nevoie majoritatea barbatilor din Romania? Stiai ca una dintre cele mai comune interventii chirurgicale de care au nevoie barbatii din Romania este circumcizia? Asa este, aceasta procedura este esentiala pentru multi barbati care se confrunta cu diverse afectiuni ale organelor genitale. In acest articol, vom afla in detaliu motivele pentru care circumcizia poate fi necesara, precum si beneficiile pe care le poate aduce, in special in cazurile de fimoza, balanita si infectii recurente. ... ...continuare.

Regula din tenis despre care putini stiau ca exista » Ce a patit Mike Tyson in tribune, la Miami Open

publicat 2024-03-28 10:45:36 (Gazeta-Sporturilor)
Regula din tenis despre care putini stiau ca exista » Ce a patit Mike Tyson in tribune, la Miami Open Mike Tyson, legenda boxului, a asistat la meciul dintre Victoria Azarenka (34 de ani, 32 WTA) si Yulia Putintseva (29 de ani, 68 WTA) din sferturile Miami Open.Tyson s-a lovit insa de o regula putin cunoscuta in timpul meciului. Si-a parasit locul din tribuna la una dintre pauze, iar cand a vrut sa revina a fost oprit de un steward. Motivul? Spectatorii care pleaca de la locurile lor nu pot reveni cat timp jucatorii sunt implicati in schimburi de mingi. ... ...continuare.

A marcat al doilea gol la nationala si a primit un mesaj special: "Cu tine, totul pare usor"

publicat 2024-03-28 10:15:31 (Gazeta-Sporturilor)
A marcat al doilea gol la nationala si a primit un mesaj special: Cu tine, totul pare usor Endrick (17 ani), atacantul lui Real Madrid, a primit un mesaj special de la iubita lui, Gabriely Miranda (20), dupa ce a marcat pentru Brazilia in poarta Spaniei, scor 3-3.Endrick e pe val, si pe teren si in afara lui. A marcat al doilea gol la nationala in poarta Spaniei, dupa ce primul venise pe Wembley, cu Anglia, scor 1-0. Iubita atacantului l-a urmarit la treaba la ambele partide, iar dupa meciul cu Spania, de pe Bernabeu, i-a transmis un mesaj de dragoste. ... ...continuare.

A jucat cu Dani Alves si Robinho, iar acum a rabufnit: "Daca-i faceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum"

publicat 2024-03-28 09:45:51 (Gazeta-Sporturilor)
A jucat cu Dani Alves si Robinho, iar acum a rabufnit: Daca-i faceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum Felipe Melo, fost coechipier cu Dani Alves si Robinho in nationala Braziliei, a reactionat in cazurile de viol in care au fost implicati cei doi.Robinho a primit 9 ani de inchisoare si a fost arestat in Brazilia, dupa ce a fost condamnat pentru viol. El a agresat o tanara in Milano, in 2013.Dani Alves a primit 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru viol. E a agresat o femeie intr-un club din Barcelona. ... ...continuare.

Cristi Bobar, invitatul zilei la GSP Live. Urmareste emisiunea AICI

publicat 2024-03-28 09:45:49 (Gazeta-Sporturilor)
Cristi Bobar, invitatul zilei la GSP Live. Urmareste emisiunea AICI Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la 11:00.Prezent in studioul GSP Live este Cristi Bobar, presedintele celor de la CSM Resita, fost oficial si la Dinamo. Vom afla planurile echipei din Liga 2 pentru sezonul viitor, ce parere are despre situatia de la fosta sa echipa, Dinamo, care tocmai a primit o suspendare de 4 etape cu portile inchise pentru incidentele din meciul cu UTA Arad, din ultima etapa a sezonului regulat, dar si ce parere are despre ... ...continuare.

TVR Sport se lanseaza pe 30 martie! Cum arata grila de programe a noului post de televiziune

publicat 2024-03-28 09:45:46 (Gazeta-Sporturilor)
TVR Sport se lanseaza pe 30 martie! Cum arata grila de programe a noului post de televiziune TVR Sport debuteaza sambata, iar grila de programe "va avea un continut divers, cu jurnale de stiri, transmisii in direct, dezbateri si emisiuni sportive", dupa cum anunta postul public de televiziuneTVR Sport este al 14-lea canal al Televiziunii Publice. Conform oficialilor televiziunii acesta "va fi principalul mijloc de promovare a valorilor sportive romanesti, a sportului in general si a sportului ca mod de viata sanatos". ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.