EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adolescentul-minune al Spaniei, 10 centimetri si 7 kilograme in plus intr-un an! » Plan special pentru a evita un nou caz "Pedri"

publicat 2024-03-28 14:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Adolescentul-minune al Spaniei, 10 centimetri si 7 kilograme in plus intr-un an! » Plan special pentru a evita un nou caz Pedri Lamine Yamal, 16 ani, noua stea in ascensiune a fotbalului spaniol, s-a dezvoltat mult in ultimul an, dar Barcelona si federatia iberica i-au pregatit un program deosebit de cel al altor jucatori. Nu vor sa-l afecteze cum au facut cu Pedri in 2021, mai ales ca si pe Lamine il asteapta Euro in vara.Barcelona nu a uitat ce s-a intamplat cu Pedri. In 2020-2021, mijlocasul a fost jucatorul cu cele mai multe meciuri in fotbalul mondial. ... ...continuare.

Cristiano Bergodi, mesaj clar pentru fani, inainte de Craiova - Rapid: "Ce s-a intamplat cu Farul ne-a prabusit"

publicat 2024-03-28 14:00:19 (Gazeta-Sporturilor)
Cristiano Bergodi, mesaj clar pentru fani, inainte de Craiova - Rapid: Ce s-a intamplat cu Farul ne-a prabusit Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a avut un mesaj pentru fani, inainte de deplasarea de la Craiova pentru meciul cu Universitatea.Universitatea Craiova - Rapid are loc pe 30 martie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP. ... ...continuare.

Poate Germania sa rastoarne calculele la EURO? » GSP l-a intrebat direct pe antrenorul neamt din Superliga: "Nu avem echipa! Dar daca Nagelsmann reuseste asta, orice e posibil!"

publicat 2024-03-28 14:00:16 (Gazeta-Sporturilor)
Poate Germania sa rastoarne calculele la EURO? » GSP l-a intrebat direct pe antrenorul neamt din Superliga: Nu avem echipa! Dar daca Nagelsmann reuseste asta, orice e posibil! Nationala Germaniei a dat semne de revenire la ultima actiune a "Mannschaft-ului", in care nemtii s-au impus in amicalele de top cu Franta (2-0), respectiv Olanda (2-1). Cu trei luni inainte de EURO, selectionata lui Julian Nagelsmann lasa impresia ca s-a redresat, dupa ce precedentele luni fusesera marcate de rezultate teribile in amicale.Pana la reprezentatia din martie, Germania si-a pus pe ganduri suporterii cu bilantul inregistrat in amicale. ... ...continuare.

Cat o costa pe Dinamo suspendarea » Gaura financiara uriasa pe final de sezon

publicat 2024-03-28 14:00:16 (Gazeta-Sporturilor)
Cat o costa pe Dinamo suspendarea » Gaura financiara uriasa pe final de sezon Dinamo a primit pedeapsa maxima din partea Comisiei de Disciplina dupa conflictele de la meciul cu UTA Arad, iar sanctiunea atrage de la sine o gaura financiara la care conducerea "cainilor" nu se astepta.La fel ca formatia aradeana, alb-rosii vor juca urmatoarele patru meciuri de pe teren propriu fara spectatori si au primit 100.000 de lei amenda. ... ...continuare.

Jidvei, vinul oficial al vernisajului celei mai mari expozitii Brancusi din lume, de la Paris

publicat 2024-03-28 13:30:42 (Gazeta-Sporturilor)
Jidvei, vinul oficial al vernisajului celei mai mari expozitii Brancusi din lume, de la Paris In luna martie, Jidvei are extraordinarul privilegiu de a fi desemnat vinul oficial al vernisajului celei mai ample expozitii retrospective Brancusi din lume, gazduita de Centrul Pompidou din Paris. Expozitia se va desfasura in perioada 27 martie - 1 iulie 2024, sub inaltul patronaj al presedintelui Emmanuel Macron. ... ...continuare.

Fara limite! Dani Alves, petrecere de pomina la cateva ore dupa eliberarea din inchisoare: "A durat pana la 5 dimineata"

publicat 2024-03-28 13:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Fara limite! Dani Alves, petrecere de pomina la cateva ore dupa eliberarea din inchisoare: A durat pana la 5 dimineata Dani Alves (40 de ani) a iesit luni din inchisoare, urmand a fi liber cat timp se judeca apelul in cazul sau. Brazilianul a fost condamnat in prima instanta la 4 ani si jumatate de inchisoare, pentru viol. Chiar si in acest context, brazilianul a petrecut la doar cateva ore dupa eliberare!Imediat dupa eliberare, brazilianul a dat o petrecere acasa. ... ...continuare.

Adrian Mutu, la prima apritie publica dupa ce si-a facut implant de par

publicat 2024-03-28 13:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mutu, la prima apritie publica dupa ce si-a facut implant de par Adrian Mutu si-a facut transplant de par in pauza pentru meciurile echipelor nationale. Iar la prima conferinta inainte de reluarea Superligii, antrenorul de la CFR Cluj a aparut cu o sapca neagra pe cap. "Feroviarii" au meci cu Sepsi pe 29 martie, de la 20:30.Recunoscut pentru faptul ca mereu a avut grija de imaginea lui cand era fotbalist, "Briliantul" nu renunta la obiceiurile sale. Iar acum a mers in Turcia pentru a-si completa podoaba capilara. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.