EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Numai Dinamo a fost de vina?!

publicat 2024-03-28 15:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Numai Dinamo a fost de vina?! Analizand incidentele de la meciul Dinamo - UTA din 8 martie, cand ultrasii s-au incaierat in fata stadionului Arcul de Triumf, dar si pe terenul de joc, Comisia de Disciplina a FRF a amendat cluburile amintite cu cate 100.000 de lei si, in plus, le-a inchis portile pentru urmatoarele patru partide. Cum fiecare dintre ele mai are de disputat acasa patru partide, rezulta ca vor fi lipsite de spectatori pana la sfarsitul campionatului. ... ...continuare.

Dinamo, sustinuta de suporteri intr-un meci de totul sau nimic? Fanii ar putea reveni pe stadion direct intr-o FINALA!

publicat 2024-03-28 15:15:17 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo, sustinuta de suporteri intr-un meci de totul sau nimic? Fanii ar putea reveni pe stadion direct intr-o FINALA! Dinamo a primit miercuri o veste teribila din partea Comisiei de Disciplina. Suporterii alb-rosii au primit interzis la urmatoarele 4 meciuri de pe teren propriu din Superliga. Clubul a fost amendat si cu 100.000 de lei dupa incidentele de la meciul cu UTA Arad, atunci cand suporterii au patruns pe teren si s-au batut cu cei rivali. In cazul in care dinamovistii nu vor avea succes la recurs, suporterii ar putea reveni pe stadion intr-un meci decisiv pentru club. ... ...continuare.

Andrei Borza, la prima conferinta de presa dupa scandalul de la Iasi: "E regretul vietii mele, dar a venit la momentul potrivit"

publicat 2024-03-28 14:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Andrei Borza, la prima conferinta de presa dupa scandalul de la Iasi: E regretul vietii mele, dar a venit la momentul potrivit Andrei Borza (18 ani), fundasul lui Rapid, a vorbit pentru prima oara intr-o conferinta de presa dupa scandalul de la Iasi, atunci cand a fost surprins in club alaturi de Alexandru Albu (30 de ani).Din acel moment, tanarul aparator si-a pierdut postul de titular. Nu a fost in lot cu UTA, a fost rezerva neutilizata cu Craiova si FCSB. A prins 20 de minute in esecul cu Farul. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.