EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Eduard Stancioiu, la momentul adevarului » De ce l-au urat dintotdeauna rapidistii

publicat 2024-03-28 18:32:49 (Gazeta-Sporturilor)
Eduard Stancioiu, la momentul adevarului » De ce l-au urat dintotdeauna rapidistii Eduard Stancioiu (43 de ani) a explicat cum s-a nascut adversitatea pe care suporterii Rapidului i-o poarta de aproape 18 ani. Fostul portar a recunoscut in mai multe randuri ca este stelist, insa rivalitatea dintre cele doua parti s-a nascut inainte ca acesta sa ajunga sa evolueze pentru ros-albastrii. ... ...continuare.

Ivana Knoll se pregatea pe ritmuri orientale pentru Euro 2024 » Cum i-a stricat un vecin petrecerea

publicat 2024-03-28 18:15:16 (Gazeta-Sporturilor)
Ivana Knoll se pregatea pe ritmuri orientale pentru Euro 2024 » Cum i-a stricat un vecin petrecerea Ivana Knoll, modelul care a facut senzatie la Cupa Mondiala din Qatar, este pregatita si pentru Euro 2024. Croata a postat o serie de clipuri de la "incalzirea", una pe ritmuri orientale. Croatia face parte din grupa B la Campionatul Mondial. Le are adversare pe Spania, Italia si Albania. Croatii vor avea un sustinator special la turneul final din Germania. Ivana Knoll este pregatita. "Inca doua luni pana la Euro", a postat pe Instagram. FOTO. ... ...continuare.

Opinie GSP: Aradenii, victime colaterale intr-un razboi care nu le apartine

publicat 2024-03-28 18:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Opinie GSP: Aradenii, victime colaterale intr-un razboi care nu le apartine Decizia de a le pedepsi pe Dinamo si UTA cu aceeasi unitate de masura, dupa meciul direct din 8 martie, mi se pare nefondata. Si asta, pentru simplul motiv ca, cei care s-au incaierat, pe strazi, langa Manastirea Casin ori in interiorul stadionului, nu au fost suporteri aradeni!Cei care s-au batut au fost suporterii echipelor Dinamo Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti, care nu au gasit nimic altceva de facut decat sa-si etaleze un nou episod al rivalitatii de-o ... ...continuare.

Corvinul Hunedoara - Gloria Buzau deschide play-off-ul din Liga 2 » Totul despre lupta pentru promovare

publicat 2024-03-28 17:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Corvinul Hunedoara - Gloria Buzau deschide play-off-ul din Liga 2 » Totul despre lupta pentru promovare Corvinul Hunedoara - Gloria Buzau, primul meci al play-off-ului din Liga 2, este programat astazi, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro si televizata pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1. CSC Selimbar si Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare in SuperligaPrimele doua formatii promoveaza direct in Superliga. Alte doua merg la barajul pentru promovare/retrogradare, impotriva ocupantelor locurilor 13 si 14 din primul esalon. ... ...continuare.

Scandalul continua. Sandro Tonali, acuzat ca a mizat si in Anglia pe meciuri de fotbal! » 50 de pariuri intre august si octombrie 2023!

publicat 2024-03-28 17:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Scandalul continua. Sandro Tonali, acuzat ca a mizat si in Anglia pe meciuri de fotbal! » 50 de pariuri intre august si octombrie 2023! Sandro Tonali, 23 de ani, deja suspendat pe 10 luni in Italia pentru implicarea in scandalul pariurilor, risca o pedeapsa si mai mare acum. Federatia engleza l-a acuzat pe mijlocasul lui Newcastle ca a mizat de 50 de ori pe meciuri de fotbal in perioada 12 august - 12 octombrie 2023.Cosmarul lui Sandro Tonali pare fara sfarsit. ... ...continuare.

Marea revelatie a Angliei » La 18 ani, MVP la Manchester si nationala + Va fi in lotul de Euro: "Are un viitor fantastic"

publicat 2024-03-28 17:00:25 (Gazeta-Sporturilor)
Marea revelatie a Angliei » La 18 ani, MVP la Manchester si nationala + Va fi in lotul de Euro: Are un viitor fantastic Kobbie Mainoo, 18 ani, traieste un vis. De la academia de juniori la prima echipa a lui Manchester United si in nationala mare a Angliei. Ales cel mai bun jucator la intaiul sau meci ca titular pe Wembley. Se pregateste de Euro 2024. Totul intr-un sezon.Intoarcem fotbalul din Anglia pe toate fetele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Urmatoarea editie: vineri, 29 martie, ora 14:00. ... ...continuare.

Anghel Iordanescu, mesaj dur pentru "tricolori": "I-ati vazut pe columbieni?"

publicat 2024-03-28 17:00:25 (Gazeta-Sporturilor)
Anghel Iordanescu, mesaj dur pentru tricolori: I-ati vazut pe columbieni? Fostul selectioner Anghel Iordanescu a fost in cantonament cu echipa nationala in Spania, unde Romania a pierdut impotriva Columbiei, scor 2-3. "Generalul" i-a urmarit de aproape pe "tricolori" si le-a transmis clar ca trebuie sa isi rezolve probleme la cluburi.Edi Iordanescu, fiul lui Anghel si selectionerul Romaniei, are batai de cap cu 3 luni inainte de EURO. Multi dintre internationalii pe care se bazeaza nu sunt titulari la echipele lor de club. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.