EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gol superb inscris de jucatorul propus la FCSB » Mingea s-a dus direct in vinclu

publicat 2024-03-28 21:15:23 (Gazeta-Sporturilor)
Gol superb inscris de jucatorul propus la FCSB » Mingea s-a dus direct in vinclu Mijlocasul Rassambeck Akhmatov (27 de ani), pe care Nana Falemi il propunea la FCSB in urma cu mai bine de un an, a fost autorul unui gol foarte frumos in meciul Corvinul Hunedoara - Gloria Buzau, din prima etapa a play-off-ului ligii secunde.Gloria Buzau era condusa, scor 0-1, pe terenul celor de la Corvinul. In minutul 72, mingea a ajuns la Akhmatov, care abia intrase pe teren. Mijlocasul buzoienilor a driblat un adversar, apoi a sutat de la 25 de metri. ... ...continuare.

Aparitie rara! A jucat 3 ani la Dinamo si vrea sa vada lucruri concrete: "Astept noul stadion, am prins si eu cateva schite" + Opinie contra curentului despre Kopic

publicat 2024-03-28 20:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Aparitie rara! A jucat 3 ani la Dinamo si vrea sa vada lucruri concrete: Astept noul stadion, am prins si eu cateva schite + Opinie contra curentului despre Kopic Silviu Izvoranu, 41 de ani, fost fundas la Dinamo intre 2007 si 2010, o prezenta discreta cand vine vorba de aparitiile in media, a abordat situatia actuala a "cainilor" intr-un interviu acordat reporterilor GSP.ro. ... ...continuare.

Surpriza in Liga Florilor » CSM Bucuresti a facut egal cu Dunarea Braila

publicat 2024-03-28 20:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Surpriza in Liga Florilor » CSM Bucuresti a facut egal cu Dunarea Braila CSM Bucuresti, calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, a incheiat la egalitate, 35-35 (19-15), partida de pe teren propriu cu Dunarea Braila, prezenta in semifinalele EHF European League, meci contand pentru etapa a 20-a din Liga Florilor.Campioana Romaniei a inregistrat primul egal din acest sezon intern. 35-35 s-a incheiat partida dintre CSM Bucuresti si HC Dunarea Braila, disputata, joi, in Sala Apollo. ... ...continuare.

Vineri, Premier GSP cu romanul care a lucrat la Chelsea » Analizam situatia "albastrilor" si etapa din Anglia

publicat 2024-03-28 19:45:17 (Gazeta-Sporturilor)
Vineri, Premier GSP cu romanul care a lucrat la Chelsea » Analizam situatia albastrilor si etapa din Anglia Premier GSP, emisiunea Gazetei dedicata fotbalului englez, revine vineri, ora 14:00.Pauza pricinuita de meciurile internationale a ajuns la final, iar echipele din Anglia tureaza motoarele inaintea etapei 30 din acest sezon.Una dintre formatiile cu rezultate sub asteptari in actuala stagiune este Chelsea, in ciuda investitiilor masive din ultimii 2 ani. ... ...continuare.

Ce nu a luat Ianis de la Gica Hagi? » Craioveanu deschide un subiect sensibil pentru "Rege"

publicat 2024-03-28 19:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ce nu a luat Ianis de la Gica Hagi? » Craioveanu deschide un subiect sensibil pentru Rege Comparatiile intre Ianis Hagi si tatal sau continua inainte de Euro 2024. Gica Craioveanu, coleg de generatie cu "Regele", a pus in balanta calitatile celor doi. In opinia fostului international, mijlocasului ofensiv care evolueaza pentru Alaves ii lipsesc foarte multe dintre abilitatile lui Gica Hagi, iar unele dintre ele sunt determinante. ... ...continuare.

Mircea Rednic, show dupa suspendarea primita de UTA: "Iisuse, da-mi putere! Stiu ca abia asteptati sa zic ceva"

publicat 2024-03-28 19:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Rednic, show dupa suspendarea primita de UTA: Iisuse, da-mi putere! Stiu ca abia asteptati sa zic ceva Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, a comentat suspendarea de 4 etape primita de aradeni. U Cluj - UTA, din prima runda a play-out-ului, se joaca sambata, de la ora 18:00.Bataia dintre ultrasi, de la Dinamo - UTA, a atras o suspendare-record din partea Comisiei de Disciplina, Cele doua formatii vor juca 4 partide fara spectatori in play-out.Mircea Rednic, dupa suspendarea primita de UTA "Cateodata stau si ma gandesc. ... ...continuare.

Playoff-ul din Liga 1 revine in forta cu reeditarea meciului care a decis campioana sezonul trecut

publicat 2024-03-28 19:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Playoff-ul din Liga 1 revine in forta cu reeditarea meciului care a decis campioana sezonul trecut Odata trecuta pauza competitionala prilejuita de fereastra internationala pentru meciurile echipelor nationale intreaga atentie revine asupra luptei pentru titlu in Liga 1. Etapa secunda programata la finalul acestei saptamani (29-31 martie) programeaza dueluri care pot strange clasamentul sau pot face ca unele echipe sa evadeze ca intr-un pluton imaginar de ciclism. ... ...continuare.

Se acorda marile trofee de la Miami! Fazele finale se joaca pe Superbet: cine sunt favoritii si cine poate oferi surpriza

publicat 2024-03-28 18:45:17 (Gazeta-Sporturilor)
Se acorda marile trofee de la Miami! Fazele finale se joaca pe Superbet: cine sunt favoritii si cine poate oferi surpriza Un mix de nume foarte consacrate si cateva foarte surprinzatoare. Asta propune competitia de la Miami pentru fazele finale ale unui turneu de un nivel foarte ridicat, de 1.000 de puncte in clasamentul mondial si premii in bani pe masura. Alcaraz si Sinner au "programat" un nou SuperMeci cu trofeul pe masa, in timp ce Elena Rybakina e cotata cu prima sansa la feminin. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.