EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Scapa cine poate! Atacantul de la retrogradare s-a transferat in strainatate

publicat 2024-03-29 11:00:29 (Gazeta-Sporturilor)
Scapa cine poate! Atacantul de la retrogradare s-a transferat in strainatate FC Botosani s-a despartit de atacantul Miroslav Ilicic (25 de ani). Varful s-a transferat la o echipa din Polonia, in contextul in care moldovenii sunt ultimii in Superliga, la 4 puncte de Dinamo, ocupanta ultimului loc de baraj, dupa prima etapa din play-out.Moldovenii l-au transferat pe Ilicic in septembrie 2023, insa atacantul nu a oferit randamentul de care avea nevoie trupa lui Bogdan Andone pentru a iesi din zona locurilor retrogradabile. ... ...continuare.

Radu Dragusin mai primeste o sansa » Englezii anunta ce se intampla la urmatorul meci al lui Tottenham

publicat 2024-03-29 11:00:28 (Gazeta-Sporturilor)
Radu Dragusin mai primeste o sansa » Englezii anunta ce se intampla la urmatorul meci al lui Tottenham Radu Dragusin (22 de ani), fundasul central de la Tottenham, are sanse mari sa fie titular cu Luton, pe 30 martie, de la ora 17:00.Englezii anunta ca Van de Ven, rivalul lui Dragusin pe post, nu e refacut complet dupa accidentarea suferita in meciul cu Aston Villa, 4-0. Astfel, Ange Postecoglou ar urma sa il lase in afara echipei de start, pentru a nu risca o recidiva. ... ...continuare.

Marturia incredibila a lui Acerbi: "Mi-a fost mai teama cand am primit amenintari in cazul Juan Jesus decat cand aveam cancer!"

publicat 2024-03-29 11:00:27 (Gazeta-Sporturilor)
Marturia incredibila a lui Acerbi: Mi-a fost mai teama cand am primit amenintari in cazul Juan Jesus decat cand aveam cancer! Francesco Acerbi (36 de ani) a iesit la contraatac, considerand ca a fost insultat gratuit pe retelele sociale. "Nu exista comparatie cu boala, a fost floare la ureche fata de acuzatiile de rasism care mi-au fost aduse. M-a durut furia atroce pe care am vazut-o fata de mine", a declarat stoperul lui Inter, in interviul din Corriere della Sera.Francesco Acerbi a fost declarat nevinovat in ultimul scandal de rasism, din lipsa de probe. ... ...continuare.

Tunsori masculine in voga aceasta primavara, pe care le poti realiza cu masini de tuns profesionale

publicat 2024-03-29 09:45:15 (Gazeta-Sporturilor)
Tunsori masculine in voga aceasta primavara, pe care le poti realiza cu masini de tuns profesionale Pentru orice barbat, ingrijirea personala, tunsul si barbieritul fac parte din rutina obligatorie. Daca vrei ca persoanele care se lasa pe mana ta pentru un tuns sa fie multumite si sa revina cu placere, este necesar sa acorzi atentie la ce se poarta in materie de frizuri, dar si la ce cele mai bune masini de tuns profesionale care au mai aparut pe piata, pentru a-ti eficientiza treaba. ... ...continuare.

De ce prefera romanii calatoriile cu autocarul si autobuzul in loc de calatoriile cu trenul

publicat 2024-03-29 09:45:14 (Gazeta-Sporturilor)
De ce prefera romanii calatoriile cu autocarul si autobuzul in loc de calatoriile cu trenul In ultimii ani, interesul romanilor pentru vacantele in strainatate a crescut semnificativ, acest lucru fiind determinat de preturile accesibile, care nu difera mult fata de cele din Romania, dar si de posibilitatea de a explora diverse culturi si destinatii. ... ...continuare.

Alcaraz, bulversat dupa ce a fost zdrobit la Miami: "M-a facut sa ma simt ca un copil" + Reactia virala a adversarului

publicat 2024-03-29 09:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Alcaraz, bulversat dupa ce a fost zdrobit la Miami: M-a facut sa ma simt ca un copil + Reactia virala a adversarului Carlos Alcaraz (20 de ani, 2 ATP) a pierdut cu Grigor Dimitrov (32 de ani, 12 ATP), scor 2-6, 4-6, in sferturile de la Miami Open.Spaniolul a rezistat doar o ora si 34 de minute in fata bulgarului, iar la conferinta de presa s-a declarat exasperat.Carlos Alcaraz: "M-a facut sa ma simt ca un copil de 13 ani""M-a facut sa ma simt ca un copil de 13 ani. Vorbeam cu echipa si spuneam ca nu stiu ce sa ii fac, nu are slabiciuni. De asta sunt frustrat. ... ...continuare.

Gica Popescu vine cu o optiune pentru Edi Iordanescu » Propune la EURO un jucator neconvocat la meciurile amicale

publicat 2024-03-29 08:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gica Popescu vine cu o optiune pentru Edi Iordanescu » Propune la EURO un jucator neconvocat la meciurile amicale Gica Popescu, presedintele Farului, crede ca Louis Munteanu (21 de ani) ar fi o varianta viabila pentru postul de atacant la EURO 2024.Louis Munteanu nu a fost convocat de Edi Iordanescu la nationala pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord, 1-1, si Columbia, 2-3. Atacantul Farului a fost la lotul de tineret, unde a purtat banderola de capitan la victoria Romaniei U21 cu Armenia U21, scor 1-0. ... ...continuare.

Dinamo, masuri draconice: "Ca la aeroport" + Incredibil ce s-a intamplat inainte de meciul cu Petrolul

publicat 2024-03-29 08:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo, masuri draconice: Ca la aeroport + Incredibil ce s-a intamplat inainte de meciul cu Petrolul Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anuntat ca va lua masuri speciale in viitor, pentru a stopa folosirea materialelor pirotehnice la meciurile jucate acasa de "caini".Dinamo vrea sa lucreze cu o firma specializata, care sa depisteze materialele pirotehnice ascunse in stadion. Asta s-ar putea intampla cel mai devreme la barajul de mentinere/retrogradare, daca Dinamo va ajunge acolo. ... ...continuare.

E gata! Liverpool a iesit din cursa pentru Xabi Alonso » Un antrenor portughez e noul favorit al "cormoranilor"

publicat 2024-03-29 07:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
E gata! Liverpool a iesit din cursa pentru Xabi Alonso » Un antrenor portughez e noul favorit al cormoranilor Liverpool a iesit din cursa pentru semnatura lui Xabi Alonso, antrenorul lui Bayer Leverkusen.Jurgen Klopp a anuntat ca pleaca de la Liverpool la finalul acestui sezon, iar "cormoranii" aveau planul facut. Primul nume pe lista a fost Xabi Alonso, care uimeste Germania si Europa pe banca lui Leverkusen. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.