EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Raul Rusescu, declaratia zilei: "Pentru nebunul ala de patron... Sunt subiectiv acum"

publicat 2024-03-29 14:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Raul Rusescu, declaratia zilei: Pentru nebunul ala de patron... Sunt subiectiv acum In editia de vineri a emisiunii GSP Live, Raul Rusescu si-a exprimat dorinta ca FCU Craiova sa nu retrogradeze.Pe locul 13 in play-out, pozitie de baraj, FCU Craiova are 8 esecuri in 2024. Pentru olteni urmeaza acum partida cu Otelul Galati de pe teren propriu, duminica, de la 14:00, contand pentru runda #2 din play-out. VIDEO. ... ...continuare.

PSG trebuie sa plateasca 175 de milioane de euro pentru inlocuitorul lui Mbappe

publicat 2024-03-29 14:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
PSG trebuie sa plateasca 175 de milioane de euro pentru inlocuitorul lui Mbappe Kylian Mbappe a anuntat ca va pleca in vara de la PSG, cand ii expira contractul. Parizienii l-ar vrea in locul lui pe Rafael Leao, de la Milan, doar ca pretul lui e unul exorbitant.Portughezul are o clauza de 175 de milioane de euro in contractul cu AC Milan, iar italienii nu vor sa negocieze pentru mai putin. A deveni al treilea cel mai scump jucator din istorie, dupa Neymar si Mbappe. ... ...continuare.

Anunt-soc pe piata media din Romania » Televiziunea de sport se INCHIDE dupa 18 ani! Ce se intampla cu angajatii

publicat 2024-03-29 14:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Anunt-soc pe piata media din Romania » Televiziunea de sport se INCHIDE dupa 18 ani! Ce se intampla cu angajatii Toate canalele Orange Sport se vor inchide de la 30 iunie! Este o veste cu mare impact pe piata media din Romania. Orange Sport se inchide, conform Fanatik. Televiziunea asigura transmisia mai multor competitii importante din sport. Superliga putea fi urmarita pe canalele televiziunii care va disparea. Postul TV transmitea zilnic pe 3 canale, iar in functie de evenimente putea ajunge la 5. ... ...continuare.

Publyo PRO: Cheia eficientei in marketingul digital si Optimizarea SEO

publicat 2024-03-29 14:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Publyo PRO: Cheia eficientei in marketingul digital si Optimizarea SEO In peisajul digital dinamic de astazi, agentiile de marketing digital si SEO se confrunta cu provocarea de a ramane relevante si eficiente. Presiunea de a oferi rezultate masurabile, imbunatatind in acelasi timp cost-eficienta, nu a fost niciodata mai mare. In acest context, Publyo PRO emerge ca o solutie pivotala, eficientizand procesele si strategiile de optimizare SEO pentru a genera succes online. ... ...continuare.

Atacantul pe care Raul Rusescu il vrea la FCSB: "Maine l-as lua, cu ochii inchisi! Imi place la nebunie!"

publicat 2024-03-29 12:45:19 (Gazeta-Sporturilor)
Atacantul pe care Raul Rusescu il vrea la FCSB: Maine l-as lua, cu ochii inchisi! Imi place la nebunie! Raul Rusescu, fostul golgheter al celor de la FCSB, si-ar dori sa-l vada la ros-albastri pe Louis Munteanu, atacantul de 21 de ani imprumutat de Fiorentina la Farul.Campion en-titre cu Farul, Munteanu a fost din nou imprumutat in vara de Fiorentina la Ovidiu. In actuala stagiune, atacantul a marcat 7 goluri si a oferit 3 pase decisive in 27 de aparitii oficiale (toate competitiile).VIDEO. ... ...continuare.

Ponturi pariuri pentru City - Arsenal, Der Klassiker si Real - Bilbao

publicat 2024-03-29 12:30:15 (Gazeta-Sporturilor)
Ponturi pariuri pentru City - Arsenal, Der Klassiker si Real - Bilbao Manchester City - Arsenal este cel mai interesant meci al finalului de saptamana din fotbalul continental. Dupa pauza pentru meciurile echipelor nationale, fotbalistii revin la cluburi, iar pentru unii dintre ei se anunta un weekend incendiar.Este si cazul jucatorilor de la Manchester City si Arsenal, care vor avea un duel de cinci stele duminica. ... ...continuare.

Cornel Dinu, declaratie curioasa dupa suspendarea primita de Dinamo: "Este dictata mult mai de sus pentru a speria lumea"

publicat 2024-03-29 12:15:51 (Gazeta-Sporturilor)
Cornel Dinu, declaratie curioasa dupa suspendarea primita de Dinamo: Este dictata mult mai de sus pentru a speria lumea Cornel Dinu (75 de ani) a oferit prima reactie dupa suspendarea primita de Dinamo din partea Comisiei de Disciplina. "Cainii" vor juca urmatoarele 4 etape fara spectatori din cauza incidentelor de la meciul cu UTA Arad.Fostul mare antrenor a precizat faptul ca dinamovistii au primit o pedeapsa exagerat de aspra, insa cu influente din partea UEFA. Aceasta masura ar fi fost luata pentru a oferi un exemplu si pentru a speria lumea. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.