EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Verdict dur pentru Universitatea Craiova: "Ne-am batut joc de atatea puncte"

publicat 2024-03-29 18:00:35 (Gazeta-Sporturilor)
Verdict dur pentru Universitatea Craiova: Ne-am batut joc de atatea puncte Sorin Cartu (68 de ani) o exclude pe Universitatea Craiova din lupta pentru titlul de campioana.Chiar daca in prima etapa a play-off-ului din Superliga oltenii au invins pe terenul CFR-ului si au urcat pe locul doi, Cartu considera ca echipa finantata de Mihai Rotaru nu poate obtine mai mult decat o clasare pe locul secund in aceasta stagiune. ... ...continuare.

Cristi Manea, cale libera spre noua echipa » Decizia clubului de Champions League care prioritizeaza transferul sau

publicat 2024-03-29 17:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Cristi Manea, cale libera spre noua echipa » Decizia clubului de Champions League care prioritizeaza transferul sau Cristi Manea (26 de ani) are sanse mari sa se desparta de CFR Cluj in aceasta vara, dupa ce ii va expira contractul actual. Iar Galatasaray Istanbul a inceput sa pregateasca terenul pentru a nu-l pierde pe internationalul romanFundasul dreapta simte ca a venit momentul sa evolueze la un club din strainatate, mai ales ca o eventuala prestatie buna la Euro 2024 ii poate aduce un contract bun din toate punctele de vedere. ... ...continuare.

Pyro, bannere si injurii la adresa Stelei » Ce s-a intamplat cand Dinamo a jucat cu femei si copii in tribune: imagini din arhiva GSP

publicat 2024-03-29 17:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Pyro, bannere si injurii la adresa Stelei » Ce s-a intamplat cand Dinamo a jucat cu femei si copii in tribune: imagini din arhiva GSP Dinamo va beneficia, pana la urma, de o portie de sprijin in tribune la meciul de luni cu Petrolul, sanctiunea initiala, cea de patru etape cu portile inchise, "indulcindu-se" ca urmare a solicitarilor depuse de club in ultimele 24 de ore.Astfel, va fi permisa prezenta pe "Arc" a copiilor cu varste pana in 14 ani, insa doar in prezenta unui insotitor. ... ...continuare.

Mouratoglou si-a gasit o noua eleva » Cine e sexy-jucatoarea care atras toate privirile in complexul de la Miami

publicat 2024-03-29 17:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Mouratoglou si-a gasit o noua eleva » Cine e sexy-jucatoarea care atras toate privirile in complexul de la Miami Patrick Mouratoglou (53 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep, a sustinut o sedinta de antrenament alaturi de Rachel Stuhlmann (32 de ani), cea mai sexy influencerita din tenis. Americanca Rachel Stuhlmann este o fosta jucatoare de tenis, ocupanta in trecut a locului 77 in ierarhia NCAAA. N-a atins succesul dorit in cariera, asa ca s-a reorientat. A devenit o prezenta constanta in mediul online, cu peste 330.000 de urmaritori pe Instagram. FOTO. ... ...continuare.

Si-au dat afara antrenorul dupa ce a avut o relatie cu una dintre jucatoare!

publicat 2024-03-29 17:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
Si-au dat afara antrenorul dupa ce a avut o relatie cu una dintre jucatoare! Leicester si-a demis antrenorul echipei de fotbal feminin in urma unei investigatii referitoare la relatia extraprofesionala pe care a avut-o cu o jucatoare pe care o antrena.Willie Kirk (45 de ani) a fost concediat de formatia britanica dupa ce ancheta a concluzionat faptul ca acesta a incalcat codul de conduita al clubului, conform BBC. El era deja suspendat de la inceputul lui mai 2023. ... ...continuare.

Care este campionatul din elita Europei cu cei mai multi antrenori schimbati in acest sezon? Doua echipe au ajuns la al treilea, iar una la al patrulea!

publicat 2024-03-29 17:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Care este campionatul din elita Europei cu cei mai multi antrenori schimbati in acest sezon? Doua echipe au ajuns la al treilea, iar una la al patrulea! Serie A e o devoratoare de antrenori in acest sezon. Prima liga italiana conduce Top 5 Europa la capitolul tehnicienilor demisi ori ce au renuntat ei, cu nu mai putin de 14, schimbarile afectand 8 cluburi. Salernitana au ajuns la al patrulea nume, iar Napoli si Empoli, la al treilea in 30 de etape. Tudor si Colantuono sunt ultimii veniti.Presedintii de cluburi din Italia au cea mai putina rabdare cu antrenorii pe care ii platesc in Top 5 campionate ale Europei. ... ...continuare.

Cum alege Franta portdrapelul pentru festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice » Metoda diferita de Romania

publicat 2024-03-29 16:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Cum alege Franta portdrapelul pentru festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice » Metoda diferita de Romania Componentii delegatiei din Hexagon isi vor alege reprezentantii pentru ceremonia de deschidere. Romania ii desemneaza in urma unui vot al Comitetului Executiv al COSR.Pentru prima oara in istorie, cei doi sportivi care vor purta steagul Frantei la festivitatea de deschidere vor fi alesi in urma unui vot al celor calificati pentru intrecerea din capitala Frantei, care va debuta pe 26 iulie. ... ...continuare.

Romania 2016 sau Romania 2024? Comparatie post pe post, in direct » Scor final: 7-4!

publicat 2024-03-29 16:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Romania 2016 sau Romania 2024? Comparatie post pe post, in direct » Scor final: 7-4! In direct la GSP Live, Raul Rusescu a acceptat provocarea de a compara echipa Romaniei de la Euro 2016 cu formatia probabila a "tricolorilor" pentru Campionatul European din vara # Concluzia fostului golgheter de la FCSB: nationala era semnificativ mai buna in urma cu 8 aniDupa o comparatie post pe post, echipa de start a Romaniei din meciul de deschidere de la Euro 2016, 1-2 cu Franta versus o formatie probabila a nationalei actuale -, Rusescu a ales 7 jucatori din ... ...continuare.

A venit marele anunt » Unde va antrena Xabi Alonso in sezonul urmator: "Am informat clubul"

publicat 2024-03-29 16:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
A venit marele anunt » Unde va antrena Xabi Alonso in sezonul urmator: Am informat clubul Xabi Alonso (42 de ani), antrenorul lui Bayer Leverkusen, a anuntat echipa pe care o va antrena in sezonul urmator.Tehnicianul spaniol a pus punct tuturor speculatiilor legate de viitorul sau. El a oferit o declaratie in care a confirmat faptul ca va ramane la Bayer Leverkusen, alaturi de care este aproape de un succes istoric in Germania, castigarea titlului pentru prima data. ... ...continuare.

Amenintat pe strada dupa ce miercuri a dat petrecerea de eliberare: "Daca erai in Brazilia, te-ar ucis deja!"

publicat 2024-03-29 16:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Amenintat pe strada dupa ce miercuri a dat petrecerea de eliberare: Daca erai in Brazilia, te-ar ucis deja! Dani Alves (40 de ani), iesit provizoriu din inchisoare pe cautiune, dupa ce a fost condamnat la 4 ani si jumatate pentru viol, a fost insultat, la prima iesire din casa in care miercuri a tinut o petrecere pana la ora 5 dimineata. In plus, fostul international brazilian va fi dat in judecata de doi compozitori, pe motiv ca le-a furat melodie. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.