EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Omul momentul in Superliga a facut show si la interviuri: "Am pus o melodie in vestiar, nici nu stiam sa mai dansam"

publicat 2024-03-29 20:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Omul momentul in Superliga a facut show si la interviuri: Am pus o melodie in vestiar, nici nu stiam sa mai dansam George Merloi a marcat golul victoriei in meciul FC Voluntari - FC Hermannstadt, scor 1-0. Extrema in varsta de 24 de ani a fost in forma si la interviuri. George Merloi a revenit pe gazon dupa 7 luni de chin. A marcat in prima etapa a play-out-ului, in esecul 3-4 de la Arad, iar astazi a recidivat, gol de 3 puncte, din penalty. Extrema ilfovenilor si-a regasit pofta de joc, dar si de viata. A venit cu o stare pozitiva in fata jurnalistilor. VIDEO. ... ...continuare.

Florin Pirvu spune cum s-a produs despartirea de Petrolul: "Vreau sa fie clar!"

publicat 2024-03-29 20:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Florin Pirvu spune cum s-a produs despartirea de Petrolul: Vreau sa fie clar! Dupa victoria cu Hermannstadt, scor 1-0, Florin Pirvu (48 de ani), antrenorul de la FC Voluntari, se asteapta sa fie bine primit de fanii Petrolului, fosta lui echipa.Florin Pirvu spune ca victoria obtinuta impotriva sibienilor va ajuta mult moralul echipei, in conditiile in care ilfovenii stransesera 12 meciuri la rand fara victorie in Superliga. ... ...continuare.

Marius Maldarasanu nu-si iarta jucatorii: "Trebuie sa ne schimbam mentalitatea de echipa mica"

publicat 2024-03-29 20:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Marius Maldarasanu nu-si iarta jucatorii: Trebuie sa ne schimbam mentalitatea de echipa mica Antrenorul lui Hermannstadt s-a aratat dezamagit dupa esecul echipei sale in fata lui FC Voluntari (0-1).Hermannstadt a pierdut la Voluntari, 0-1, dintr-un penalty comis de Mihai Butean (70), desi a avut ocaziile mai clare. Pentru antrenorul Marius Maldarasanu, o mare dezamagire."Jocul nostru a fost unul consistent. Am avut ocazii, n-am marcat noi, a fost acea greseala si asta a fost. Poate ca nu meritam victoria, dar nici sa pierdem. Cred ca un 0-0 era mai corect. ... ...continuare.

Presiune pusa de presedinte, inainte de Sepsi - CFR: "E greu sa digeram un eventual pas gresit"

publicat 2024-03-29 20:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Presiune pusa de presedinte, inainte de Sepsi - CFR: E greu sa digeram un eventual pas gresit Cristi Balaj, presedintele lui CFR Cluj, a recunoscut existenta presiunii la clubul "feroviar" si spune ca un esec impotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe ar fi greu de digerat.CFR Cluj a inceput play-off-ul cu un esec pe teren propriu, 1-2 contra Universitatii Craiova. "Feroviarii" au ratat ocazii rarisime si au cazut la 8 puncte in spatele liderului FCSB. ... ...continuare.

Mihai Butean, distrus dupa infrangerea cu Voluntari: "Nu imi gasesc cuvintele"

publicat 2024-03-29 20:00:04 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Butean, distrus dupa infrangerea cu Voluntari: Nu imi gasesc cuvintele FC Voluntari a invins-o pe Hermannstadt cu scorul de 1-0, in etapa a 2-a din play-out. Fundasul dreapta Mihai Butean (27 de ani), cel care a comis penalty-ul din care s-a marcat unicul gol, nu isi explica de ce Hermannstadt nu reuseste sa faca meciuri bune si pe teren strain.In sezonul regulat, Hermannstadt a fost unele dintre cele mai bune echipe din Superliga la meciurile jucate pe teren propriu. Sibienii ocupa locul 4 intr-un clasament al meciurilor jucate acasa. ... ...continuare.

Proaspat refacut dupa accidentare, Chiriches se gandeste la viitor: "Ma bate gandul sa merg in Italia!"

publicat 2024-03-29 19:45:13 (Gazeta-Sporturilor)
Proaspat refacut dupa accidentare, Chiriches se gandeste la viitor: Ma bate gandul sa merg in Italia! Vlad Chiriches (34 de ani), fundasul central al celor de la FCSB, admite ca o cariera in antrenorat ii surade.Vlad Chiriches si-a revenit dupa o accidentare complicata si este pregatit sa o ajute pe FCSB in lupta pentru titlul. Fundasul central isi face planuri si pe termen lung, iar cursurile de la Coverciano, scoala de antrenori din Italia, ii fac cu ochiul. ... ...continuare.

Alegeri surprinzatoare! Negoita a numit singurii 4 oameni de fotbal care nu l-au dezamagit la Dinamo: "Multora le lipseste barbatia, unora loialitatea"

publicat 2024-03-29 19:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Alegeri surprinzatoare! Negoita a numit singurii 4 oameni de fotbal care nu l-au dezamagit la Dinamo: Multora le lipseste barbatia, unora loialitatea In interviul extins pe care l-a oferit recent Gazetei Sporturilor, Ionut Negoita, timp de sapte ani patron la Dinamo, a fost provocat sa numeasca cei mai iscusiti oameni de fotbal alaturi de care a lucrat in club. Fostul finantator al "cainilor" a facut cateva alegeri surprinzatoare. ... ...continuare.

Mihai Rotaru i-a refuzat solicitarea lui Dan Sucu » Decizia care ii afecteaza pe fanii rapidisti

publicat 2024-03-29 18:45:14 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Rotaru i-a refuzat solicitarea lui Dan Sucu » Decizia care ii afecteaza pe fanii rapidisti Mihai Rotaru a ramas neinduplecat de cererea pe care Dan Sucu a facut-o inainte de Universitatea Craiova - Rapid, din etapa a doua a play-off-ului Superligii. Finantatorul giulestenilor va face deplasarea in Banie alaturi de galerie, dupa ce Gigi Corsicanu i-a facut invitatia publica, intr-un moment greu pentru suflarea visinie. ... ...continuare.

A fost pe teren in celebrul meci al Craiovelor din 2013 si propune o fuziune istorica: "N-ar fi rau pentru oras"

publicat 2024-03-29 18:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
A fost pe teren in celebrul meci al Craiovelor din 2013 si propune o fuziune istorica: N-ar fi rau pentru oras Silviu Izvoranu, 41 de ani, fost jucator la CSU Craiova timp de trei sezoane, chiar la inceputurile clubului lui Mihai Rotaru, e de parere ca o fuziune intre cele doua cluburi ale Craiovei ar fi benefica pentru fotbalul din Banie.Din ce in ce mai dezbatuta in Oltenia, varianta unei fuziuni intre Universitatea si FCU Craiova ii surade si lui Silviu Izvoranu, fotbalistul care a petrecut trei sezoane la echipa finantata de Mihai Rotaru. ... ...continuare.

Trupul neinsufletit al lui Gabriel Zahiu, fostul campion cu Steaua, a fost adus in Romania dupa 4 luni in care a stat intr-o morga din Suedia

publicat 2024-03-29 18:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Trupul neinsufletit al lui Gabriel Zahiu, fostul campion cu Steaua, a fost adus in Romania dupa 4 luni in care a stat intr-o morga din Suedia Trupul lui Gabriel Zahiu, fost fotbalist al Stelei, a fost adus la Buzau dupa mai bine 4 luni de disperare a familiei. Fostii lui coechipieri, Dumitru Ghizdeanu si Dan Tulpan, i-au adus un ultim omagiu la capela.Gabriel Zahiu, fost fundas la Steaua, a murit pe 20 noiembrie 2023, la trei zile dupa ce a implinit 67 de ani. De atunci, rudele s-au straduit sa-i aduca trupul neinsufletit in tara, din Suedia. Procedura a fost una complicata. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.