EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce se intampla cu Dorin Rotariu, ramas de o luna liber de contract dupa despartirea de FCSB

publicat 2024-03-30 09:30:30 (Gazeta-Sporturilor)
Ce se intampla cu Dorin Rotariu, ramas de o luna liber de contract dupa despartirea de FCSB Iosif Rotariu (61 de ani), mijlocas din "Generatia de Aur", a oferit ultimele informatii despre situatia nepotului sau, Dorin Rotariu (28 de ani), ramas liber de contract dupa despartirea de FCSB de la inceputul lunii februarie.Iosif Rotariu a spus despre Dorin ca, in momentul de fata, se afla la Politehnica Timisoara, unde unchiul sau este sef al departamentului de scouting. ... ...continuare.

Primul 11 al Romaniei pentru EURO 2024, in opinia lui Ilie Dumitrescu » Surprizele si singura incertitudine pentru legenda Romaniei

publicat 2024-03-30 08:30:22 (Gazeta-Sporturilor)
Primul 11 al Romaniei pentru EURO 2024, in opinia lui Ilie Dumitrescu » Surprizele si singura incertitudine pentru legenda Romaniei Ilie Dumitrescu, aripa stanga legendara a nationalei Romaniei, a alcatuit primul 11 pe care, in opinia sa, ar trebui sa se bazeze selectionerul Edward Iordanescu la Campionatul European din Germania de anul acesta.Dumitrescu l-a ales in poarta pe Horatiu Moldovan, rezerva lui Jan Oblak la Atletico Madrid, in defavoarea lui Florin Nita, titular la Gaziantep. ... ...continuare.

Clasicul Germaniei tine capul de afis la finalul saptamanii in Bundesliga

publicat 2024-03-30 00:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Clasicul Germaniei tine capul de afis la finalul saptamanii in Bundesliga Marile rivale Bayern Munchen si Borussia Dortmund se infrunta, sambata, de la ora 19:30, in ceea ce nemtii numesc Der Klassiker, cu alte cuvine Clasicul fotbalului german. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe acelasi bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singura cota, dupa cum vom vedea in continuare. ... ...continuare.

Hermannstadt contraataca dupa acuzatiile venite dinspre Dinamo: "Nicolescu vorbeste mult si prost"

publicat 2024-03-29 23:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Hermannstadt contraataca dupa acuzatiile venite dinspre Dinamo: Nicolescu vorbeste mult si prost Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a acuzat un blat la Voluntari - Hermannstadt 1-0.Deznodamantul meciului FC Voluntari - Hermannstadt, scor 1-0, a fost comentat extrem de dur de administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu. ... ...continuare.

Hermannstadt contraataca: "Nicolescu vorbeste mult si prost. Si noi am putea sa vorbim, dar ..."

publicat 2024-03-29 23:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Hermannstadt contraataca: Nicolescu vorbeste mult si prost. Si noi am putea sa vorbim, dar ... Adminstratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a acuzat un blat la Voluntari - Hermannstadt 1-0.Deznodamantul meciului FC Voluntari - Hermannstadt, scor 1-0, a fost comentat extrem de dur de administratorul special al lui lui Dinamo, Andrei Nicolescu. ... ...continuare.

Ce spune Cristi Manea despre o posibila trecere la Galatasaray

publicat 2024-03-29 23:00:20 (Gazeta-Sporturilor)
Ce spune Cristi Manea despre o posibila trecere la Galatasaray Fundasul dreapta Cristi Manea a declarat ca nu stie nimic despre interesul celor de la Galatasaray si se gandeste doar la CFR Cluj in acest moment.CFR Cluj a remizat cu Sepsi, scor 1-1, iar titlul pare tot mai departe pentru elevii lui Mutu, care se afla la 7 puncte in spatele celor de la FCSB, care au un meci mai putin jucat.La finalul meciului, Cristi Manea a spus ca ardelenilor le-a lipsit sansa in aceasta seara. ... ...continuare.

Daniel Birligea, frontal: "Avem VAR ca sa-l tinem in debara?! Alta echipa primea doua penalty-uri!"

publicat 2024-03-29 23:00:19 (Gazeta-Sporturilor)
Daniel Birligea, frontal: Avem VAR ca sa-l tinem in debara?! Alta echipa primea doua penalty-uri! CFR Cluj n-a scos decat un punct la Sfantu Gheorghe, din duelul cu Sepsi incheiat 1-1.Daniel Birligea a venit foarte suparat in fata camerelor de luat vederi, la finalul meciului de la Sfantu Gheorghe. Suparat si pe jocul sau, si din cauza faptului ca CFR nu reusise decat o remiza, dar si pe arbitraj, el acuzand neprimirea unui penalty, in debutul partidei. ... ...continuare.

Cristi Balaj, iesire devastatoare dupa egalul cu Sepsi: "Ce vrei?! Nu va e rusine? Suntem in haita aici?"

publicat 2024-03-29 23:00:18 (Gazeta-Sporturilor)
Cristi Balaj, iesire devastatoare dupa egalul cu Sepsi: Ce vrei?! Nu va e rusine? Suntem in haita aici? Sepsi Sf. Gheorghe si CFR Cluj au remizat, scor 1-1, in runda secunda a play-off-ului din Superliga. Cristi Balaj, presedintele "feroviarilor", a distrus brigada condusa de George Gaman.Cristi Balaj considera ca CFR Cluj ar fi trebuit sa beneficieze de un penalty in minutul 3, la intrarea lui Niczuly asupra lui Birligea. Presedintele gruparii "feroviare" a lansat un atac fara precedent la adresa arbitrajului. ... ...continuare.

Ce spune Cristi Manea despre o posibila trecere la Galatasaray

publicat 2024-03-29 22:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ce spune Cristi Manea despre o posibila trecere la Galatasaray Fundasul dreapta Cristi Manea a declarat ca nu stie nimic despre interesul celor de la Galatasaray si se gandeste doar la CFR Cluj in acest moment.CFR Cluj a remizat cu Sepsi, scor 1-1, iar titlul pare tot mai departe pentru elevii lui Mutu, care se afla la 7 puncte in spatele celor de la FCSB, care au un meci mai putin jucat.La finalul meciului, Cristi Manea a spus ca ardelenilor le-a lipsit sansa in aceasta seara. ... ...continuare.

Dinamovistii au rabufnit dupa Voluntari - Hermannstadt. Acuzatii directe de BLAT: "Mi-a lasat un gust amar. Ma gandeam ca prieteniile au disparut"

publicat 2024-03-29 22:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamovistii au rabufnit dupa Voluntari - Hermannstadt. Acuzatii directe de BLAT: Mi-a lasat un gust amar. Ma gandeam ca prieteniile au disparut Voluntari a castigat meciul cu Hermannstadt, 1-0, si are acum doua puncte in fata lui Dinamo, in clasamentul play-out-ului.Victoria Voluntariului in fata lui Hermannstadt, 1-0, le-a lasat un gust amar responsabililor lui Dinamo. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.