EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sacrificiile lui Jayson Papeau pentru fotbal: "Daca nu-mi iesea, eram mort!"

publicat 2024-03-30 12:00:20 (Gazeta-Sporturilor)
Sacrificiile lui Jayson Papeau pentru fotbal: Daca nu-mi iesea, eram mort! Jayson Papeau a venit la Rapid in iulie 2022, de la Warta Poznan, in schimbul a 200.000 de euro.La ora actuala, Jason Papeau este unul dintre jucatorii importanti ai Rapidului. Insa inceputurile lui in fotbal au fost extrem de dificile. Mijlocasul francez a dezvaluit ca a trebuit sa-si ia mai multe joburi pentru a se intretine, intrucat banii pe care-i castiga pe dreptunghiul verde nu-i ajungeau. ... ...continuare.

Bayern - Dortmund, in etapa #27 din Bundesliga. Echipe probabile + cote

publicat 2024-03-30 11:15:15 (Gazeta-Sporturilor)
Bayern - Dortmund, in etapa #27 din Bundesliga. Echipe probabile + cote Der Klassiker Bayern - Borussia Dortmund se disputa sambata, de la 19:30, in runda #27 din Bundesliga. Meciul e liveTEXT la GSP.RO si in direct pe Prima Sport 2 si Digi Sport 2.Programul complet al etapei #27Bayern - Borussia Dortmund, live de la 19:30Pentru live si statistici, click AICIBayern - Borussia Dortmund, echipe probabileBayern: Ulreich - Kimmich, de Ligt, Dier, Davies - Laimer, Goretzka - L. Sané, T. ... ...continuare.

Unirea Slobozia - CS Mioveni, duel de foc in etapa #1 din play-off » Inceput de joc echilibrat

publicat 2024-03-30 11:15:15 (Gazeta-Sporturilor)
Unirea Slobozia - CS Mioveni, duel de foc in etapa #1 din play-off » Inceput de joc echilibrat Unirea Slobozia - CS Mioveni, meci contand pentru prima etapa a play-off-ului din Liga a 2-a, va fi transmis live text de catre GSP.ro si la tv de catre posturile Prima Sport 1 si Digi Sport 1. Partida are loc astazi, incepand cu ora 11:00.Programul complet pentru play-off-ul si play-out-ul din Liga 2LIVE » Unirea Slobozia - CS Mioveni 0-0Pentru statistici, click AICIEchipele de start: Unirea Slobozia: D. Rusu - Dorobantu, Gab. Lazar, Pospielov, C-tin. Toma (cpt. ... ...continuare.

Start in play-out-ul Ligii 2! Sase meciuri in desfasurare, CSA Steaua joaca la Targu Jiu

publicat 2024-03-30 11:15:15 (Gazeta-Sporturilor)
Start in play-out-ul Ligii 2! Sase meciuri in desfasurare, CSA Steaua joaca la Targu Jiu Play-out-ul din Liga 2 porneste astazi la drum. In aceste momente se desfasoara cele 6 partide din grupele de play-out, toate avand 11:00 ca ora de start.Meciurile etapei din play-off sunt Corvinul Hunedoara - Gloria Buzau 1-1, Unirea Slobozia - CS Mioveni si Csikszereda - CSC Selimbar.Dintre echipele din play-off, Selimbar si Corvinul nu au drept de promovare.Grupa A din play-outFC Arges sta in aceasta runda. ... ...continuare.

"Nu exista asa ceva!" » Intrebat despre Cristi Manea, Balaj nu s-a abtinut: "City sau Bayern? Mai intai sa demonstram pe teren!"

publicat 2024-03-30 10:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Nu exista asa ceva! » Intrebat despre Cristi Manea, Balaj nu s-a abtinut: City sau Bayern? Mai intai sa demonstram pe teren! Cristian Balaj, 52 de ani, presedintele lui CFR Cluj, confirma iminenta despartire de fundasul dreapta Cristi Manea (26), care a ales sa nu-si prelungeasca intelegerea cu clubul din Gruia.In vara, dupa 4 ani si jumatate la CFR Cluj, Cristi Manea va parasi multipla campioana a Romaniei. Contractul dintre parti este scadent in vara, clubul a dorit prelungirea, dar Manea a refuzat toate propunerile. ... ...continuare.

Are doua trofee cu Dinamo, s-a apucat de antrenorat si anunta visul carierei: "Dar numai cand voi fi pregatit"

publicat 2024-03-30 10:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Are doua trofee cu Dinamo, s-a apucat de antrenorat si anunta visul carierei: Dar numai cand voi fi pregatit Marius Alexe (34 de ani), castigator al Cupei si Supercupei Romaniei in tricoul lui Dinamo, viseaza ca intr-o zi sa devina antrenorul "cainilor". Invitat marti la GSP Live, Alexe a dezvaluit ca motivatia principala pe care o are in cariera de antrenor e gandul ca la un moment dat o va antrena pe Dinamo.VIDEO. Marius Alexe, declaratie de dragoste pentru Dinamo: "Visez sa antrenez acest club" "Dorinta mea cea mai mare este sa antrenez Dinamo. ... ...continuare.

"O alta lovitura pentru falsa Steaua Bucuresti" » Verdictul dat in presa britanica

publicat 2024-03-30 10:15:15 (Gazeta-Sporturilor)
O alta lovitura pentru falsa Steaua Bucuresti » Verdictul dat in presa britanica Razboiul dintre FCSB si CSA Steaua pentru istoria celei mai titrate echipe din Romania a ajuns pana in presa britanica. Publicatia "Football365" a numit-o pe divizionara secunda "falsa Steaua Bucuresti", in ciuda repetatelor succese in instanta ale "militarilor".Jurnalistii britanici nu au fost impresionati de victoriile obtinute de Florin Talpan contra lui Gigi Becali in procesele pentru nume, marca si palmares. ... ...continuare.

Ilie Dumitrescu ii scoate din lupta la titlu: "Complicat, greu sa mai lupte! Sa se concentreze la Corvinul"

publicat 2024-03-30 10:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Ilie Dumitrescu ii scoate din lupta la titlu: Complicat, greu sa mai lupte! Sa se concentreze la Corvinul Ilie Dumitrescu (55 de ani) crede ca CFR Cluj a iesit din lupta la titlu dupa pasul fals de la Sf. Gheorghe, 1-1 cu Sepsi OSK. Componentul "Generatiei de Aur" ii sfatuieste pe clujeni sa se concentreze pe Cupa Romaniei.Vineri seara, in deschiderea etapei de play-off, Sepsi OSK si CFR Cluj au remizat, 1-1. Marius Stefanescu a deschis scorul pentru gazde in minutul 9, Matija Boben a egalat in '21. ... ...continuare.

Gheorghe Hagi, "curentat" de un fost coechipier: "El nu e multumit de nimeni, niciodata"

publicat 2024-03-30 09:30:32 (Gazeta-Sporturilor)
Gheorghe Hagi, curentat de un fost coechipier: El nu e multumit de nimeni, niciodata Bogdan Stelea, portar al "Generatiei de Aur" si coechipier cu Gheorghe Hagi la nationala Romaniei, a vorbit deschis despre colaborarea sa cu "Regele" in iulie 2014, cand a rezistat doar 5 meciuri ca antrenor pe banca Farului Constanta (n.r.- la acea vreme, Viitorul). ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.