EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incredibila Benfica! Trei penalty-uri irosite, Di Maria umilit de portarul lui Chaves

publicat 2024-03-30 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Incredibila Benfica! Trei penalty-uri irosite, Di Maria umilit de portarul lui Chaves Benfica s-a chinuit cu ultima clasata Chaves inclusiv de la punctul cu var! Golul victoriei cu 1-0 a venit in minutul 68, marcat de Joao Neves.Chiar daca echipa sa a pierdut, portarul lui Chaves, Hugo Souza, a fost de departe cel mai bun de pe teren in meciul cu Benfica (0-1), de la Lisabona. ... ...continuare.

Revenire dupa 7 luni? Chiriches ar putea intra titular in Farul - FCSB: "Se simte foarte bine, e in forma"

publicat 2024-03-30 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Revenire dupa 7 luni? Chiriches ar putea intra titular in Farul - FCSB: Se simte foarte bine, e in forma Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul FCSB, a prefatat partida cu Farul de duminica seara, ora 21:00, in etapa secunda din play-off.FCSB, liderul campionatului, la 7 puncte distanta de CSU Craiova, CFR Cluj si Rapid, merge pe un teren complicat, la Ovidiu, in casa campioanei Romaniei, Farul.In turul sezonului regulat, ros-albastrii au castigat la Ovidiu gratie unui gol inscris din penalty. ... ...continuare.

Ororile prin care trece starul Olandei » Violul, o "normalitate" in detentia din Emiratele Arabe Unite

publicat 2024-03-30 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ororile prin care trece starul Olandei » Violul, o normalitate in detentia din Emiratele Arabe Unite Quincy Promes (32 de ani), extrema stanga a celor de la Spartak Moscova, in trecut jucator important pentru Ajax sau Sevilla, traieste clipe de cosmar intr-o inchisoare din Emiratele Arabe Unite.Promes ispaseste o pedeapsa de 6 ani pentru implicarea in contrabanda a 1.363 de kilograme de cocaina, cu o valoare aproximata la 65 de milioane de lire sterline. ... ...continuare.

Gigi Becali a revenit, dupa "exilul" autoimpus, si a dezvaluit regula de la care nu se abate in Postul Pastelui

publicat 2024-03-30 13:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali a revenit, dupa exilul autoimpus, si a dezvaluit regula de la care nu se abate in Postul Pastelui Disparut din spatiul public in ultimele saptamani, Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a declarat ca s-a retras la Manastirea din Comana, pe care chiar el a finantat-o, unde a tinut post negru timp de cinci zile. ... ...continuare.

Simona Halep e OUT din barajul Ucraina - Romania!

publicat 2024-03-30 13:15:21 (Gazeta-Sporturilor)
Simona Halep e OUT din barajul Ucraina - Romania! Simona Halep (32 de ani) nu va face parte din echipa Romaniei de Billie Jean King Cup in confruntarea cu Ucraina, progrmata pe 12 si 13 aprilie 2024.Peste o jumatate de luna, echipa Romaniei de BJK Cup va infrunta Ucraina, in Florida (SUA), in barajul de calificare la turneul final. ... ...continuare.

Au spulberat orice dubiu: ce se intampla cu derby-ul Rapid - FCSB

publicat 2024-03-30 12:45:14 (Gazeta-Sporturilor)
Au spulberat orice dubiu: ce se intampla cu derby-ul Rapid - FCSB Derby-ul dintre Rapid si FCSB din ultima etapa a play-off-ului nu se va putea juca pe Arena Nationala, Primaria Municipiului Bucuresti confirmand ca stadionul va fi inchiriat in acel weekend pentru o etapa a campionatului national de drift.In ultima runda din sezonul regulat, Rapid a inchiriat Arena Nationala pentru meciul cu FCSB. 43. ... ...continuare.

Raspunsul lui Andrei Nicolescu, cand a fost intrebat daca Dinamo se mai poate salva de la retrogradare

publicat 2024-03-30 12:45:14 (Gazeta-Sporturilor)
Raspunsul lui Andrei Nicolescu, cand a fost intrebat daca Dinamo se mai poate salva de la retrogradare Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, are incredere ca echipa pe care o reprezinta are forta sa se salveze de la retrogradare, chiar daca "alb-rosii" nu se vor putea baza pe propriii suporteri pentru restul sezonului, dupa suspendarea de 4 etape primita in urma incidentelor de la meciul cu UTA.Totusi, copiii pana in 14 ani vor putea asista la partida Dinamo - Petrolul, de pe "Arcul de Triumf", care va avea loc luni, 1 aprilie, de la 20:30. ... ...continuare.

Lena Enache, oprita in ultimul moment! » Sotia lui Gabi Enache n-a mai suportat sa vada cum e umilit fotbalistul: "Chiar va bateti joc de o familie intreaga?"

publicat 2024-03-30 12:45:14 (Gazeta-Sporturilor)
Lena Enache, oprita in ultimul moment! » Sotia lui Gabi Enache n-a mai suportat sa vada cum e umilit fotbalistul: Chiar va bateti joc de o familie intreaga? Lena Enache, sotia lui Gabi Enache, a fost la un pas sa faca un gest disperat, in urma cu un an. Reactia ei a venit dupa ce fotbalistul in varsta de 33 de ani a intrat intr-un conflict cu patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu.Dupa ce a plecat de la FCU Craiova, Enache a povestit pas cu pas cum a decurs aventura lui la clubul din Banie, greutatile pe care le-a intampinat si modul cum a fost umilit de patronul Adrian Mititelu.GALERIE FOTO. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.