EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




S-a dat FRF de gol? » 12 "tricolori" siguri de convocare la Euro 2024 au aparut in campania sponsorului

publicat 2024-03-30 19:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
S-a dat FRF de gol? » 12 tricolori siguri de convocare la Euro 2024 au aparut in campania sponsorului Edi Iordanescu se pregateste sa anunte, in urmatoarele saptamani, lotul nationalei Romaniei la EURO 2024. Chiar daca selectionerul are multe dileme la orizont, din cauza minutelor putine pe care unii "tricolori" le au la echipele de club, pregatirile pentru turneul final sunt pe ultima suta de metri, astfel ca ies la iveala indicii in privinta jucatorilor care sunt ca si convocati.Euro 2024 va desfasura in perioada 14 iunie - 14 iulie. ... ...continuare.

Imagini fabuloase cu Dan Sucu! P-asta n-o mai facuse! Fanii au intins masa pe o masina, la o benzinarie, patronul a mancat parizer alaturi de ei

publicat 2024-03-30 19:15:15 (Gazeta-Sporturilor)
Imagini fabuloase cu Dan Sucu! P-asta n-o mai facuse! Fanii au intins masa pe o masina, la o benzinarie, patronul a mancat parizer alaturi de ei Dan Sucu traieste asa cum se cuvine deplasarea de la Craiova, programata astazi, de la 21:00.Galeria Rapidului a plecat in aceasta dupa-amiaza spre Craiova, acolo unde clubul din Giulesti o va infrunta pe Universitatea, de la ora 21:00, in a doua etapa din play-off. Alaturi de suporteri fac deplasarea actualii actionari ai Rapidului, Dan Sucu si Victor Angelescu, dar si fostul patron Nicolae Cristescu. ... ...continuare.

Papeau rade de rivalul de la FCSB: "E bun, dar nu mi-a pus probleme"

publicat 2024-03-30 19:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Papeau rade de rivalul de la FCSB: E bun, dar nu mi-a pus probleme Jayson Papeau, extrema de la Rapid, rade de Joyskim Dawa, fundasul central de la FCSB.Desi l-a laudat pe stoperul rivalei la titlu, Papeau a declarat ca nu a avut probleme cu el cand s-au intalnit in meciurile directe.Jayson Papeau a ras de Joyskim Dawa"Imi place de Dawa, dar nici el nu m-a deranjat. Sunt multi fundasi buni in campionat. Totusi, daca ar fi sa aleg un jucator foarte bun, acela este Tachtsidis. ... ...continuare.

Dimitrov, tenis la o maturitate seducatoare

publicat 2024-03-30 19:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Dimitrov, tenis la o maturitate seducatoare E trecut de 3 noaptea, atunci cand linistea e mai compacta, dar si cand oboseala aluneca insistent in pleoape. Parea ca ea, oboseala, il incoltise si pe Grigor Dimitrov dupa ce a cedat setul al doilea in intensa si atragatoarea semifinala de la Miami cu Sascha Zverev.Nu era mai mult decat o muscatura, ici, colo, la cate un schimb pe care il incheia cu un rever trimis aproape de baza fileului. ... ...continuare.

Manchester City se mai si refuza! "Mi-a spus ca nici pentru tot aurul din lume nu accepta oferta!"

publicat 2024-03-30 18:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Manchester City se mai si refuza! Mi-a spus ca nici pentru tot aurul din lume nu accepta oferta! Pep Guardiola (53 de ani) a dezvaluit ca l-a curtat vara trecuta pe Declan Rice (25 de ani), care a ales insa proiectul lui Arteta la Arsenal. "Nu e primul jucator pe care l-am vrut si care nu a vrut sa semneze. Avem o lista lunga", a spus managerul lui Manchester City. ... ...continuare.

Lovitura pentru Rapid! » Cristi Spaunaru, incert pentru meciul cu CSU Craiova.

publicat 2024-03-30 18:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Lovitura pentru Rapid! » Cristi Spaunaru, incert pentru meciul cu CSU Craiova. Cristi Spunaru (39 de ani), capitanul Rapidului, a acuzat o durere la tendon si ar fi incert pentru meciul cu CSU Craiova, programat astazi, de la 21:00.Rapid este condamnata sa castige meciul de pe terenul celor de la CSU Craiova, daca vrea sa pastreze sanse in lupta la titlu. Dupa un singur meci disputat in play-off-ul Superligii, FCSB are un avans de 7 puncte fata de Rapid, CSU Craiova si CFR Cluj. ... ...continuare.

Dezastru pentru Boloni in Franta » Rezultat neverosimil dupa 16 minute

publicat 2024-03-30 18:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Dezastru pentru Boloni in Franta » Rezultat neverosimil dupa 16 minute Metz, formatia antrenata de Ladislau Boloni, o infrunta pe AS Monaco in runda cu numarul 27 din Ligue 1. Partida a inceput la ora 18:00 si poate fi urmarita in format liveTEXT pe GSP.ro.Metz - AS Monaco, LIVELadislau Boloni are o misiune infernala in ultimele 8 runde din Ligue 1. Metz, formatia pe care o antreneaza, ocupa penultima pozitie. Are 23 de puncte, doua de recuperat fata de Nantes, echipa aflata pe locul de baraj. ... ...continuare.

Transportat la spital, imediat dupa Botosani - Poli Iasi » S-a accidentat la o faza care nu anunta nimic

publicat 2024-03-30 18:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Transportat la spital, imediat dupa Botosani - Poli Iasi » S-a accidentat la o faza care nu anunta nimic FC Botosani a invins-o pe Poli Iasi, scor 2-1, in runda secunda a play-out-ului Superligii. Andrei Miron (29 de ani), fundasul central al gazdelor, a parasit terenul accidentat si a fost transportat cu ambulanta la spital.FC Botosani a castigat cu mari sacrificii derby-ul regional contra lui Poli Iasi. Ultimul sfert de ora a adus doua momente de panica pentru cei peste 3.000 de spectatori prezenti in tribunele stadionului Municipal. ... ...continuare.

Lacrimile descatusarii » Antrenorul din Superliga s-a pus in genunchi si a plans dupa victoria de astazi

publicat 2024-03-30 18:15:04 (Gazeta-Sporturilor)
Lacrimile descatusarii » Antrenorul din Superliga s-a pus in genunchi si a plans dupa victoria de astazi FC Botosani a invins-o pe Poli Iasi, scor 2-1, in runda secunda a play-out-ului Superligii. Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul formatiei gazda, a plans de fericire la final.La Botosani presiunea e imensa. Moldovenii au intrat de pe ultimul loc in play-out Superligii si au nevoie de un parcurs miraculos pentru a ramane pe prima scena si sezonul viitor.FOTO. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.