EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dinamo poate primi o noua lovitura » Chemata de rivala in fata comisiilor FRF: "Plangerea e deja redactata!"

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo poate primi o noua lovitura » Chemata de rivala in fata comisiilor FRF: Plangerea e deja redactata! Bogdan Balanescu, directorul general al lui FC Voluntari, o va reclama pe Dinamo la Comisii. De vina sunt declaratiile date de Andrei Nicolescu, despre o posibila "prietenie" la meciul castigat de ilfoveni contra lui Hermannstadt, scor 1-0."Cainii" ar putea sa aiba probleme si din cauza iesirii lui Andrei Nicolescu. Administratorul special al gruparii din Stefan cel Mare s-a plans de desfasurarea meciului FC Voluntari - FC Hermannstadt. ... ...continuare.

Ovidiu Sabau, misterios dupa ce U Cluj a remizat cu UTA: "E mai bine sa nu vorbesc"

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Ovidiu Sabau, misterios dupa ce U Cluj a remizat cu UTA: E mai bine sa nu vorbesc Ioan Ovidiu Sabau (56 de ani) a decis sa nu comenteze foarte mult prestatia jucatorilor sai din remiza cu UTA, scor 0-0.Chiar daca a zis ca nu doreste sa comenteze prestatia fotbalistilor Universitatii, semn ca a fost nemultumit de acestia, antrenorul s-a declarat multumit de modul in care echipa lui s-a aparat in acest meci.Acesta spune ca ardelenii au ca obiectiv sa joace finala Cupei Romaniei, o competitie foarte importanta pentru ei. ... ...continuare.

Nu au mai suportat » Fanii lui Bayern, gest nemaivazut la meciul cu Dortmund, care le-a topit sansele la titlu

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Nu au mai suportat » Fanii lui Bayern, gest nemaivazut la meciul cu Dortmund, care le-a topit sansele la titlu Bayern Munchen a pierdut cu Borussia Dortmund, scor 0-2, in etapa #27 din Bundesliga. Fanii bavarezilor nu au mai suportat sa vada cum echipa lor se chinuie si au plecat de pe Allianz Arena din minutul 85.Bayern era condusa cu doua goluri in minutul 85, iar fanii puteau observa cum sansele la titlu se scurg usor prin fata ochilor. Au decis sa plece mai devreme de la meci, un gest nemaivazut la Bayern Munchen, un club care a castigat ultimele 11 editii de campionat. ... ...continuare.

Dorinel Munteanu, probleme mari de lot inainte de FCU Craiova - Otelul: "Nu-mi fac planuri"

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Dorinel Munteanu, probleme mari de lot inainte de FCU Craiova - Otelul: Nu-mi fac planuri Dorinel Munteanu (55 de ani) va fi nevoit sa improvizeze in meciul FCU Craiova - Otelul Galati, din etapa a doua a play-out-ului Superligii. Antrenorul galatenilor se confrunta cu probleme mari de lot din cauza accidentarilor, astfel ca va fi nevoit sa improvizeze in compartimentul defensiv.FCU Craiova - Otelul se joaca duminica, de la ora 14:00, pe stadionul "Ion Oblemenco" si va fi liveTEXT pe GSP.ro. ... ...continuare.

Leverkusen era aproape de prima infrangere, in minutul 88. Cum s-a terminat meciul

publicat 2024-03-30 20:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Leverkusen era aproape de prima infrangere, in minutul 88. Cum s-a terminat meciul Bayer Leverkusen a castigat cu Hoffenheim, scor 2-1, in etapa #27 din Bundesliga. Elevii lui Xabi Alonso au fost condusi pana in minutul 88.Leverkusen a scapat din nou. Parea ca e aproape sa piarda primul meci al sezonului, insa "aspirinele" au intors pe final meciul cu Hoffenheim. Si e tot mai aproape de primul titlu din istorie in Bundesliga. ... ...continuare.

Irina Begu s-a calificat in finala turneului WTA125 din Antalya » Vrea sa egaleze performanta lui Cirstea si Bogdan din 2023

publicat 2024-03-30 19:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Irina Begu s-a calificat in finala turneului WTA125 din Antalya » Vrea sa egaleze performanta lui Cirstea si Bogdan din 2023 Irina Begu (33 ani, 126 WTA) a invins-o pe nipona Moyuka Uchijima (22 de ani, 151 WTA) si s-a calificat in finala turneului WTA125 din Antalya.Irina Begu a ratat prima parte a sezonului, inclusiv Australian Open. Sportiva "tricolora" a revenit cu pofta de tenis si leaga victoriile pe zgura din Antalya. Irina Begu e in finala turneului WTA125 din AntalyaSemifinala de astazi, contra japonezei Uchijima, a fost epuizanta. Doua seturi, doua ore si raliuri fara sfarsit. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.