EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mircea Rednic, nemultumit dupa U Cluj - UTA: "Nu am jucat nimic"

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Rednic, nemultumit dupa U Cluj - UTA: Nu am jucat nimic U Cluj si UTA au remizat, scor 0-0, in runda cu numarul #2 a play-out-ului Superligii. Mircea Rednic, antrenorul aradenilor, a fost nemultumit de jocul modest al elevilor lui.Rednic a vorbit si despre faptul ca UTA a primit o suspendare de 4 etape, in care nu poate juca cu fani in tribuna pe teren propriu.Mircea Rednic, nemultumit dupa U Cluj - UTA"Sunt suparat, am jucat cu teama, multe pase gresite. ... ...continuare.

Ce note a luat Radu Dragusin in presa engleza dupa primul meci ca integralist acasa, la Tottenham

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Ce note a luat Radu Dragusin in presa engleza dupa primul meci ca integralist acasa, la Tottenham Radu Dragusin (22 de ani) a fost notat cu 7 de publicatia Football London pentru jocul cu Luton (2-1): "Evolutie solida a tanarului lui Tottenham. Romanul a fost mereu in control, inclusiv cand a trebuit sa iasa din defensiva si sa urce in jumatatea adversa cu mingea la picior".Radu Dragusin a legat al doilea meci ca integralist la Tottenham si a bifat primul succes cu el in teren din primul minut. ... ...continuare.

Andreea Prisacariu, oripilata de ce a gasit in vestiar la turneul din Italia: "De azi ma voi schimba in natura!"

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Andreea Prisacariu, oripilata de ce a gasit in vestiar la turneul din Italia: De azi ma voi schimba in natura! Andreea Prisacariu (25 de ani, 318 WTA) a fost oripilata de conditiile gasite in vestiarul turneului de la Santa Margherita di Pula.Santa Margherita di Pula, o destinatie turistica din sudul Sardiniei, Italia, gazduieste frecvent turnee din categoria 35K. Andreea Prisacariu s-a inscris la cea mai recenta competitie organizata pe zgura de aici. Eliminata in turul secund al probei de simplu, a continuat sa joace la dublu, alaturi de italianca Martina Colmegna. ... ...continuare.

Florinel Coman ar fi primit oferta carierei: "Doua milioane de euro salariu"

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Florinel Coman ar fi primit oferta carierei: Doua milioane de euro salariu Florinel Coman, extrema de la FCSB, ar fi dorit de Al Duhail, din Qatar.Al Duhail, locul 6 in campionatul din Qatar, ar fi dispusa sa plateasca clauza de 5 milioane de euro. Si i-ar fi pregatit un salariu de doua milioane de euro lui Coman."Florinel Coman e dorit de Al Duhail""Coman are o oferta din Qatar, de la Al Duhail. ... ...continuare.

Antrenor demis in Superliga » Ultimul esec i-a fost fatal

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenor demis in Superliga » Ultimul esec i-a fost fatal Leo Grozavu nu mai este antrenorul Politehnicii Iasi. Esecul suferit, sambata, la Botosani, 1-2, a generat despartirea de tehnician.Divortul s-a facut pe cale amiabila. Pana la numirea unui nou antrenor, de pregatirea Politehnicii se va ocupa antrenorul secund Mugurel Cornateanu, care are licenta PRO.Comunicatul clubului Poli Iasi: "Ne pare rau, Leo Grozavu! Ramanem prieteni""In aceasta seara (n.r. ... ...continuare.

L'Equipe a tras concluzia dura dupa esecul la scor suferit de echipa lui Boloni: "Metz continua sa se scufunde si rateaza sansa de a iesi din zona rosie"

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
L'Equipe a tras concluzia dura dupa esecul la scor suferit de echipa lui Boloni: Metz continua sa se scufunde si rateaza sansa de a iesi din zona rosie Dupa sapte luni si jumatate, Ladislau Boloni incaseaza iar cinci goluri, acum acasa cu Monaco (2-5), dupa ce Metz era condusa cu 0-3 dupa 16 minute. Cotidianul L'Equipe a remarcat de la pauza ca gazdele au fost umilite. Reactia a venit mult prea tarziu, Metz ramane pe penultimul loc in Ligue 1.Cand parea ca vede luminita de la capatul tunelului, Metz-ul lui Ladislau Boloni a inceput o noua serie de esecuri. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.