EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Amenintare la adresa soferilor. ASF propune modificari drastice pentru RCA, generand ingrijorari majore

publicat 2024-03-06 11:15:04 (Click)
Amenintare la adresa soferilor. ASF propune modificari drastice pentru RCA, generand ingrijorari majore Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (C.O.T.A.R.) a emis un semnal de alarma pentru cei 9 milioane de soferi din tara, avertizand cu privire la un set de reguli propus de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), care ar putea aduce consecinte financiare grave pe ...continuare.

"Aceasta lege e ca patrunjelul in ciorba." Imnul national urmeaza sa fie tiparit pe bilete la evenimente. Decizia ar putea aduce preturi mai mari

publicat 2024-03-06 11:00:03 (Click)
Aceasta lege e ca patrunjelul in ciorba. Imnul national urmeaza sa fie tiparit pe bilete la evenimente. Decizia ar putea aduce preturi mai mari O noua lege, promulgata de presedintele Klaus Iohannis, impune organizatorilor de evenimente sa includa Imnul National al Romaniei pe biletele si legitimatiile de acces, pentru a asigura ca toti participantii il intoneaza corect. ...continuare.

Masca de casa cu ceapa pentru a preveni caderea parului

publicat 2024-03-06 10:45:04 (Click)
Masca de casa cu ceapa pentru a preveni caderea parului Caderea parului este o preocupare comuna in societatea moderna, iar in cautarea unor solutii naturale si eficiente, masca de ceapa se impune ca o optiune accesibila si benefica pentru intarirea foliculilor de par si prevenirea caderii. ...continuare.

De cate ori a invadat Rusia teritoriul Romaniei in ultimii 300 de ani. "Ne-au vizitat" mai des decat ai fi crezut

publicat 2024-03-06 10:30:06 (Click)
De cate ori a invadat Rusia teritoriul Romaniei in ultimii 300 de ani. Ne-au vizitat mai des decat ai fi crezut Relatiile istorice dintre romani si rusi au fost mereu tensionate si marcate de momente definitorii, inclusiv invazii repetate ale teritoriului romanesc. In ultimii 200 de ani, Romania a fost invadata de trupele rusesti de nu mai putin de 12 ori, subliniind o frecventa notabila a acestor evenimente. ...continuare.

De ce nu foloseste Mircea Badea WhatsApp: "Am si eu o problema!" Ce aplicatie utilizeaza

publicat 2024-03-06 10:15:06 (Click)
De ce nu foloseste Mircea Badea WhatsApp: Am si eu o problema! Ce aplicatie utilizeaza Mircea Badea a exprimat ca utilizeaza intr-o masura foarte mica platforma WhatsApp si a detaliat motivul preferintei sale pentru alte aplicatii de mesagerie. ...continuare.

Descoperire terifianta in Vama Giugiu. Intr-un camion frigorific a fost gasit un grup de migranti, in soc hipotermic

publicat 2024-03-06 10:00:07 (Click)
Descoperire terifianta in Vama Giugiu. Intr-un camion frigorific a fost gasit un grup de migranti, in soc hipotermic La Vama Giurgiu, in urma unei descoperiri socante, politistii au identificat opt migranti care se ascundeau intr-un camion frigorific. ...continuare.

Mihaela Bilic a dezvaluit motivul pentru care nu este bine ca femeile sa fie vegetariene

publicat 2024-03-06 10:00:07 (Click)
Mihaela Bilic a dezvaluit motivul pentru care nu este bine ca femeile sa fie vegetariene Femeile sunt adesea preocupate de aspectul pielii lor si cauta modalitati de a imbunatati si mentine o stralucire sanatoasa. O sugestie frecventa care a fost adusa in discutie este legata de dieta, iar un subiect controversat este reprezentat de alegerea de a adopta un regim vegetarian. ...continuare.

Care este alimentul ce poate sa imbunatateasca sanatatea rinichilor intr-un timp scurt?

publicat 2024-03-06 09:30:03 (Click)
Care este alimentul ce poate sa imbunatateasca sanatatea rinichilor intr-un timp scurt? Sanatatea rinichilor este esentiala pentru buna functionare a intregului organism, iar in cautarea unor modalitati naturale si eficiente de a imbunatati starea acestor organe vitale, cercetatorii si expertii in nutritie au identificat un aliment notabil: iaurtul. ...continuare.

Iulia Vantur, adevarul despre relatia cu Salman Khan. Ce spune despre zvonurile aparute recent: "N-am voie sa vin sa-i vad pe mama si pe tata?"

publicat 2024-03-06 09:15:05 (Click)
Iulia Vantur, adevarul despre relatia cu Salman Khan. Ce spune despre zvonurile aparute recent: N-am voie sa vin sa-i vad pe mama si pe tata? Iulia Vantur, cunoscuta prezentatoare si artista romanca, stabilita in India de peste sapte ani, a starnit curiozitatea fanilor si a presei cu privire la starea relatiei sale cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan. ...continuare.

Grupul Julius Meinl a facut cea mai mare investitie realizata pe Bulevardul Magheru in ultimii 5 ani

publicat 2024-03-06 09:00:04 (Click)
Grupul Julius Meinl a facut cea mai mare investitie realizata pe Bulevardul Magheru in ultimii 5 ani Grupul austriac House of Julius Meinl, un nume consacrat in industria cafelei si ciocolatei, se apropie de finalizarea achizitiei hotelului Ambasador din centrul Bucurestiului. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.