EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Povestea fascinanta a artistului roman care face arme de lux din bucati de meteorit. FOTO

publicat 2024-03-06 15:45:09 (Click)
Povestea fascinanta a artistului roman care face arme de lux din bucati de meteorit. FOTO Radu Lamasanu, in varsta de 48 de ani, se dedica de 14 ani artei forjatului pentru crearea cutitelor, sabiilor si macetelor. Aceste piese sunt realizate exclusiv manual, conform cerintelor si preferintelor clientilor sai. ...continuare.

Mihaela Borcea, marcata de divortul de Cristi Borcea. Face declaratii neasteptate dupa 13 ani de la despartire

publicat 2024-03-06 15:45:09 (Click)
Mihaela Borcea, marcata de divortul de Cristi Borcea. Face declaratii neasteptate dupa 13 ani de la despartire Mihaela si Cristi Borcea au format un cuplu vreme de 23 de ani si au adus pe lume 3 copii minunati. Anii au trecut, iar Mihaela a reusit sa tina piept provocarilor vietii: a devenit o femeie de succes si exceleaza in mai multe business-uri pe care le are, dar un mare impact l-a avut divortul de fost ...continuare.

Cum arata casa Andreei Raicu. Vedeta locuieste intr-o vila luxoasa din centrul Bucurestiului. FOTO

publicat 2024-03-06 15:15:05 (Click)
Cum arata casa Andreei Raicu. Vedeta locuieste intr-o vila luxoasa din centrul Bucurestiului. FOTO Andreea Raicu a reusit performanta de a deveni o femeie de succes si de a se descurca in orice circumstanta, astfel ca acum aduna roadele muncii sale. Fosta vedeta de televiziune locuieste intr-o casa cu etaj din centrul Bucurestiului, pe care si-a amenajat-o intr-o maniera personala. ...continuare.

Simona Halep a primit despagubiri infime procesul castigat. Cati bani a pierdut cat timp nu a putut juca

publicat 2024-03-06 15:15:05 (Click)
Simona Halep a primit despagubiri infime procesul castigat. Cati bani a pierdut cat timp nu a putut juca Simona Halep, despagubiri colosale dupa victoria de la TAS. ...continuare.

Gheorghe Turda implineste astazi 76 de ani! Uite cum si cu cine sarbatoreste artistul

publicat 2024-03-06 15:00:05 (Click)
Gheorghe Turda implineste astazi 76 de ani! Uite cum si cu cine sarbatoreste artistul Zi importanta astazi pentru Gheorghe Turda si familia sa. Indragitul cantaret de muzica populara implineste astazi 76 de ani. ...continuare.

Zodiile care vor pleca in vacanta de 8 martie! Aceste femei vor fi cele mai rasfatate

publicat 2024-03-06 14:45:04 (Click)
Zodiile care vor pleca in vacanta de 8 martie! Aceste femei vor fi cele mai rasfatate Zodiile care vor pleca in vacanta de 8 martie! ...continuare.

Gigi Becali, din nou viral! S-a luat de un jurnalist care fuma: "Ma intoxici"

publicat 2024-03-06 14:45:04 (Click)
Gigi Becali, din nou viral! S-a luat de un jurnalist care fuma: Ma intoxici Gigi Becali, cunoscutul latifundiar din Pipera, a devenit subiectul unei discutii aprinse despre sanatate in urma unui incident surprins si distribuit intens pe internet. ...continuare.

Vedeta care a facut sex cu un alt barbat in noaptea dinaintea nuntii. "Karma s-a intors, pentru ca si urmatorii ei soti au inselat-o"

publicat 2024-03-06 14:30:04 (Click)
Vedeta care a facut sex cu un alt barbat in noaptea dinaintea nuntii. Karma s-a intors, pentru ca si urmatorii ei soti au inselat-o Vedeta care a facut sex cu un alt barbat in noaptea dinaintea nuntii. "Karma s-a intors, pentru ca si urmatorii ei soti au inselat-o" ...continuare.

Avertizare meteo in Romania! Revin ploile si ninsorile. Cum va fi vremea la Bucuresti

publicat 2024-03-06 14:30:04 (Click)
Avertizare meteo in Romania! Revin ploile si ninsorile. Cum va fi vremea la Bucuresti Meteorologii au emis o avertizare cu privire la conditiile meteorologice care urmeaza sa se inregistreze miercuri, anuntand aparitia ploilor si a ninsorilor in zonele montane, cu formare de strat de zapada. ...continuare.

Au ajuns sa arate precum dalmatienii! Care sunt vedetele cu boli de piele grave. "Am mainile ca solzii de peste"

publicat 2024-03-06 14:30:04 (Click)
Au ajuns sa arate precum dalmatienii! Care sunt vedetele cu boli de piele grave. Am mainile ca solzii de peste Tily Niculae si Corina Danila, chinuite de ani de zile de bolile de piele. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.