EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Pensie de invaliditate si pentru romanii cu handicap care nu au platit CAS 

publicat 2024-04-10 07:45:12 (Jurnalul-National)
Pensie de invaliditate si pentru romanii cu handicap care nu au platit CAS  Persoanele cu dizabilitati ar putea sa primeasca pensie de invaliditate, chiar daca nu au contribuit la fondul de asigurari sociale, potrivit unui proiect de lege pus in dezbatere, zilele trecute, la Parlament. Conditia este ca aceste persoane sa aiba invaliditati care le afecteaza ireversibil capacitatea de munca. Masura le-ar asigura un nivel de trai decent celor care s-au nascut cu grad de handicap grav si nu au putut munci niciodata, argumenteaza initiatorii.  ...continuare.

Lovitura pentru "unealta" lui Kovesi, de la Inalta Curte. S-a ales praful si de dosarul fabricat europarlamentarului Claudiu Manda

publicat 2024-04-10 07:30:21 (Jurnalul-National)
Lovitura pentru unealta lui Kovesi, de la Inalta Curte. S-a ales praful si de dosarul fabricat europarlamentarului Claudiu Manda Inalta Curte de Casatie si Justitie a pus cruce unui alt dosar instrumentat de unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai ex-sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, celebrul procuror Jean Uncheselu, cel care a fabricat mai multe dosare cu politicieni, soldate cu achitari de rasunet. ...continuare.

Germania, bombardata la ONU cu acuzatii de genocid 

publicat 2024-04-10 07:15:07 (Jurnalul-National)
Germania, bombardata la ONU cu acuzatii de genocid  Germania a respins cu fermitate acuzatiile care i-au fost aduse de catre Nicaragua la instanta suprema a Natiunilor Unite, acolo unde Berlinul este invinuit ca a facilitat incalcari ale Conventiei de la Geneva si ale dreptului umanitar international, prin furnizarea de arme si alte tipuri de sprijin Israelului, in campania militara devastatoare lansata de statul evreu in Gaza. ...continuare.

Legendele Romaniei: Conu' Barbu, "fiara-cuvantului" de la raspantia modernizarii noastre

publicat 2024-04-10 06:45:09 (Jurnalul-National)
Legendele Romaniei: Conu' Barbu, fiara-cuvantului de la raspantia modernizarii noastre Pe 11 aprilie (stil vechi) 1858 s-a nascut la Bucuresti, in mahalaua Delea-Noua, Barbu Stefan, fiul unui staroste de carutasi (Stefan Tudorica Albu, originar din Vrancea si mort centenar, ca nepoata sa Cella). Va deveni cunoscut ca scriitor si om politic sub numele de Barbu Stefanescu-Delavrancea. Sa-i desfasuram "pomelnicul". ...continuare.

A patra pogorare a Bursucului in Gruia, in speranta unei minuni de Paste

publicat 2024-04-10 06:30:07 (Jurnalul-National)
A patra pogorare a Bursucului in Gruia, in speranta unei minuni de Paste "Ultima solutie, inca un Dan Petrescu", este gluma postata de suporterii CFR-ului la aflarea vestii ca Petrescu revine in Gruia. Patronul Nelu Varga a facut tot ce s-a putut pentru a-l readuce pe "Bursuc", iar scopul este clar: calificarea in cupele europene. Nici titlul nu a fost scos de pe lista, pentru ca datoriile clubului pot fi acoperite doar de calificarea in grupele Champions League.  ...continuare.

Cele 5 punti ale dragostei

publicat 2024-04-10 06:15:09 (Jurnalul-National)
Cele 5 punti ale dragostei Exprimarea iubirii implica, potrivit teoriei cercetatorului Gary Chapman, cinci punti prin intermediul carora oamenii isi pot manifesta afectiunea si buna-dispozitie. Sa le descoperim de la un capat la celalalt. ...continuare.

Arizona a reactivat o lege din 1864 privind interzicerea avortului. Procuror: Este un afront adus libertatii

publicat 2024-04-10 00:30:11 (Jurnalul-National)
Arizona a reactivat o lege din 1864 privind interzicerea avortului. Procuror: Este un afront adus libertatii Instanta suprema din Arizona a reactivat marti o lege din 1864 care interzice avortul in aproape toate cazurile, intr-un stat in care procedura era deja interzisa incepand cu 15 saptamani de sarcina, scrie Reuters. ...continuare.

Reteta succesului in Romania post-pandemica: Ex-sefii SRI Coldea si Cocoru, deveniti afaceristi, au sarit de 1 milion Euro profit anual

publicat 2024-04-10 00:15:07 (Jurnalul-National)
Reteta succesului in Romania post-pandemica: Ex-sefii SRI Coldea si Cocoru, deveniti afaceristi, au sarit de 1 milion Euro profit anual Cele doua  companii infiintate de fostii sefi militari ai Serviciului Roman de Informatii, generalii Florian Coldea si Dumitru Cocoru, au avut, anul trecut, profituri nete cumulate de nu mai putin decat 6.465034 de lei, cel mai mare din anul 2020, de la fondarea afacerii. ...continuare.

Bursa de la Bucuresti a inchis in scadere sedinta de marti

publicat 2024-04-10 00:00:11 (Jurnalul-National)
Bursa de la Bucuresti a inchis in scadere sedinta de marti Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a inchis in scadere pe majoritatea indicilor sedinta de marti, cu o valoare a tranzactiilor de 82 milioane de lei (16,5 milioane de euro). ...continuare.

O angajata a unei sali de jocuri de noroc a furat peste 22.000 de lei din seif

publicat 2024-04-09 23:45:07 (Jurnalul-National)
O angajata a unei sali de jocuri de noroc a furat peste 22.000 de lei din seif O angajata a unei sali de jocuri de noroc din Mangalia, in varsta de 22 de ani, e acuzata ca a furat peste 22.000 de lei din seif. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.