EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pensii duble pentru o anumita categorie de romani

publicat 2024-03-07 08:30:03 (Click)
Pensii duble pentru o anumita categorie de romani Incepand cu luna septembrie a acestui an, romanii vor beneficia de recalcularea pensiilor conform unei noi legi care promite majorari semnificative, potrivit reprezentantilor Casei de Pensii. ...continuare.

4 zodii care vor face o schimbare in viata lor chiar maine, 8 martie. Are legatura cu viata lor personala

publicat 2024-03-07 08:00:05 (Click)
4 zodii care vor face o schimbare in viata lor chiar maine, 8 martie. Are legatura cu viata lor personala Astrologia ne ofera uneori indicii despre directiile in care se indreapta vietile noastre, iar maine, 8 martie, pare sa fie o zi speciala pentru patru zodii. ...continuare.

O destinatie extrem de iubita de romani, detestata de localnici. "Nenorocirea mea, paradisul vostru!"

publicat 2024-03-06 23:15:07 (Click)
O destinatie extrem de iubita de romani, detestata de localnici. Nenorocirea mea, paradisul vostru! Romanii care au ajuns in aceste zile, in vacanta, in Tenerife, au fost intampinati de localnici suparati. Acestia se plang ca salariile medii sunt de 1.200 de euro, iar "paradisul turistilor" reprezinta, de fapt, "nenorocirea lor". Localnicii sunt dezamagiti si de problemele majore cu apa potabila. ...continuare.

Cine este omul din spatele carierei actritei Carmen Tanase. Lui ii datoreaza celebritatea: "M-a impulsionat"

publicat 2024-03-06 21:30:04 (Click)
Cine este omul din spatele carierei actritei Carmen Tanase. Lui ii datoreaza celebritatea: M-a impulsionat Cu o cariera de peste 40 de ani in domeniul actoriei, Carmen Tanase a invatat cat de important este sa ai alaturi oameni potriviti care sa te ghideze in directia pe care doresti sa o urmezi in viata. Actrita a avut parte de un sprijin de nadejde inca de la inceputul carierei sale: tatal sau. ...continuare.

Gara din Romania care seamana izbitor cu cele din Austria. Personalitati precum Regele Ferdinand sau George Calinescu au ramas fascinati de frumusetea ei

publicat 2024-03-06 21:00:04 (Click)
Gara din Romania care seamana izbitor cu cele din Austria. Personalitati precum Regele Ferdinand sau George Calinescu au ramas fascinati de frumusetea ei Cu siguranta Romania detine unele dintre cele mai frumoase atractii turistice, care insa le sunt straine multora. Amintim astazi de faptul ca in tara noastra exista o gara asemanatoare celor din Austria, care i-a fascinat pe Regele Ferdinand, George Enescu si Mihai Eminescu. ...continuare.

Zodiile care vor avea parte de o mare sufeinta in perioada urmatoare. Lacrimi siroaie le vor curge pe obraz

publicat 2024-03-06 21:00:04 (Click)
Zodiile care vor avea parte de o mare sufeinta in perioada urmatoare. Lacrimi siroaie le vor curge pe obraz Zodii care vor avea o mare cumpana in viata lor la jumatatea lunii martie. ...continuare.

Turistii care au fost salvati cu o franghie. Au fost blocati timp de cateva ore intr-o telecabina la Balea Lac

publicat 2024-03-06 20:45:04 (Click)
Turistii care au fost salvati cu o franghie. Au fost blocati timp de cateva ore intr-o telecabina la Balea Lac Telecabina care ducea mai multi turisti la Balea Lac a ramas blocata in dreptul unui pilon, la 1.600 de metri. Printre turisti se afla si un copil de patru ani. Toate persoanele blocate au fost coborate cu ajutorul unui cablu si au revenit, pe jos, la Balea Cascada. ...continuare.

Femeile blocheaza lista comuna PSD-PNL de la europarlamentare. Numele propuse pentru primul loc

publicat 2024-03-06 20:00:06 (Click)
Femeile blocheaza lista comuna PSD-PNL de la europarlamentare. Numele propuse pentru primul loc Diplomat, om de afaceri celebru, ONG-ist cunoscut sau sportiv de top. Este dilema prin care trec PSD si PNL pentru primul loc pe lista comuna la alegerile europarlamentare, despre care au promis ca o sa fie ocupat "de o doamna independent politic". Pe lista sunt in prezent patru nume ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.