EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Pavel Bartos in ...Escu de Tudor Musatescu in premiera la Teatrul Stela Popescu

publicat 2024-04-10 10:15:17 (Jurnalul-National)
Pavel Bartos in ...Escu de Tudor Musatescu in premiera la Teatrul Stela Popescu Pavel Bartos in rolul lui Decebal Necsulescu va putea fi vazut in rolul titular din premiera cu spectacolul ...Escu de Tudor Musatescu a Teatrului Stela Popescu, ce va avea loc pe 28 aprilie, la Bucuresti, la Sala mica a Palatului National al Copiilor. ...continuare.

Mere si pere in salate delicioase

publicat 2024-04-10 10:00:18 (Jurnalul-National)
Mere si pere in salate delicioase Cand ne gandim la mere si la pere, ne spunem ca locul lor este in deserturi sau cel mult in vreo tarta usor sarata. ...continuare.

Pieton lovit mortal de o masina in Capitala

publicat 2024-04-10 10:00:18 (Jurnalul-National)
Pieton lovit mortal de o masina in Capitala Un pieton a fost lovit mortal de o masina, miercuri dimineata, pe strada Halelor din Bucuresti, anunta Brigada Rutiera a Capitalei. ...continuare.

Guvernul Viktor Orban cumpara aeroportul din Budapesta. Si ciocolata Boci se intoarce din maini straine in inimile ungurilor

publicat 2024-04-10 09:45:20 (Jurnalul-National)
Guvernul Viktor Orban cumpara aeroportul din Budapesta. Si ciocolata Boci se intoarce din maini straine in inimile ungurilor Guvernul Ungariei este increzator ca aeroportul international Ferenc Liszt va fi din nou detinut majoritar de catre stat in decurs de cateva zile, a anuntat premierul maghiar Viktor Orban, potrivit Daily News Hungary, citat de Ziarul Financiar. ...continuare.

Alergii de primavara. Ce trebuie sa faci ca sa le tii sub control

publicat 2024-04-10 09:30:11 (Jurnalul-National)
Alergii de primavara. Ce trebuie sa faci ca sa le tii sub control Primavara aduce o problema pentru multi romani, caci odata cu inflorirea naturii vine si cosmarul alergiilor. Polenul devine inamicul principal, aducand simptome neplacute care afecteaza somnul si starea de bine. ...continuare.

Perchezitii in Bucuresti, Arges si Dambovita la suspecti de camata si trafic de persoane

publicat 2024-04-10 09:30:11 (Jurnalul-National)
Perchezitii in Bucuresti, Arges si Dambovita la suspecti de camata si trafic de persoane Politistii si procurorii fac miercuri dimineata 13 perchezitii in Bucuresti si in judetele Arges si Dambovita la suspecti de camata si trafic de persoane. Acestia ar fi dat imprumuturi cu dobanzi de 50-100%, iar pentru recuperarea datoriilor ar fi apelat la amenintari si violenta fizica. ...continuare.

Bataie pe banii pentru caini si pisici, intre medicii veterinari

publicat 2024-04-10 09:00:11 (Jurnalul-National)
Bataie pe banii pentru caini si pisici, intre medicii veterinari Intre Colegiul Medicilor Veterinari din Romania si specialistii care nu vor sa faca parte din Colegiu a inceput un scandal care a ajuns la tribunal, pe tema inregistrarii si vaccinarii cainilor si a pisicilor. Desi procesele inca sunt pe rolul instantelor de judecata, s-a votat, in Parlament, un proiect de lege care, practic, ar stabili monopolul Colegiului pentru aceste activitati, dar si alocarea banilor aferenti, de la bugetul statului si de la UE, desi o alta lege prevede ca inregistrarea... ...continuare.

Un sofer a murit, dupa ce a intrat intr-un stalp in timp ce era urmarit de politisti

publicat 2024-04-10 09:00:11 (Jurnalul-National)
Un sofer a murit, dupa ce a intrat intr-un stalp in timp ce era urmarit de politisti Un barbat de 50 de ani care nu a oprit la semnalele politistilor si a fost urmarit in trafic a pierdut controlul directiei si a intrat cu masina intr-un stalp in localitatea Rosiorii de Vede, judetul Teleorman. Incidentul a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, iar soferul a murit. ...continuare.

ANP anunta declansarea unei proceduri disciplinare, dupa evadarea din Capitala

publicat 2024-04-10 09:00:11 (Jurnalul-National)
ANP anunta declansarea unei proceduri disciplinare, dupa evadarea din Capitala Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a anuntat miercuri dimineata ca va declansa o procedura disciplinara, in urma careia se vor dispune masurile legale, dupa ce marti un condamnat pentru omor a evadat in timp ce astepta intr-o ambulanta pentru a fi supus unui control medical in Capitala. ...continuare.

Povestea printului cu desenul unui magar legat de gat

publicat 2024-04-10 08:30:12 (Jurnalul-National)
Povestea printului cu desenul unui magar legat de gat Carol Peter Ulrich, mostenitor al tronului Suediei (dupa tata) si al Imperiului Rus (dupa mama), a fost fiul lui Carol Frederic, duce de Holstein, si al printesei Anna, fata mai mica a lui Petru cel Mare. Destinul acestui fiu regal a tulburat, vreme de cateva clipe, miezul secolului al XVIII-lea. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.