EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Arhiva Nationala de Filme reziliaza contractul pentru difuzarea a doua filme, considerate propaganda rusa

publicat 2024-04-10 11:15:14 (Jurnalul-National)
Arhiva Nationala de Filme reziliaza contractul pentru difuzarea a doua filme, considerate propaganda rusa Arhiva Nationala de Filme reziliaza contractul pentru difizarea in doua cinematografe a unor filme considerate propaganda rusa, a anuntat miercuri ministrul Culturii, Raluca Turcan. ...continuare.

Horoscop zilnic joi, 11 aprilie 2024.  Alinierea Soare-Mercur retrograd din Berbec da planurile zodiilor peste cap. Este un moment de cotitura

publicat 2024-04-10 11:15:14 (Jurnalul-National)
Horoscop zilnic joi, 11 aprilie 2024.  Alinierea Soare-Mercur retrograd din Berbec da planurile zodiilor peste cap. Este un moment de cotitura Horoscop zilnic joi, 11 aprilie 2024.  Berbecii nu trebuie sa traga concluzii pripite, Fecioarele primesc indicii importante despre o problema, iar Capricornii trebuie sa se bazeze pe intuitie ...continuare.

Iohannis explica de ce ar trebui ales in functia de secretar general al NATO

publicat 2024-04-10 11:00:32 (Jurnalul-National)
Iohannis explica de ce ar trebui ales in functia de secretar general al NATO Experienta si intelegerea aprofundata a specificului acestei regiuni sunt argumentele intrarii in competitie pentru functia de Secretar General al NATO, spune presedintele Klaus Iohannis, care afirma ca tarile din Flancul Estic al NATO sunt in prima linie aliata de descurajare si aparare. ...continuare.

Iohannis: Razboiul sporeste relevanta Romaniei ca pilon regional de securitate si stabilitate

publicat 2024-04-10 11:00:32 (Jurnalul-National)
Iohannis: Razboiul sporeste relevanta Romaniei ca pilon regional de securitate si stabilitate Actualul context generat de razboiul de la granitele noastre sporeste relevanta Romaniei ca pilon de securitate si stabilitate regional, spune Klaus Iohannis. El afirma ca Romania este ferm ancorata in NATO si in UE, precum si in Parteneriatul Strategic cu SUA. ...continuare.

Incendiu intr-o cladire rezidentiala din Hong Kong

publicat 2024-04-10 11:00:32 (Jurnalul-National)
Incendiu intr-o cladire rezidentiala din Hong Kong Un incendiu a izbucnit miercuri intr-o cladire rezidentiala din Hong Kong, provocand moartea a cinci persoane si ranirea altor 19, au anuntat pompierii, informeaza Reuters. ...continuare.

Iohannis: "Vom continua sa oferim sprijin politic si multidimensional Kievului"

publicat 2024-04-10 11:00:31 (Jurnalul-National)
Iohannis: Vom continua sa oferim sprijin politic si multidimensional Kievului Impreuna cu Aliatii din NATO vom continua sa oferim sprijin politic si practic multidimensional Kievului, spune Klaus Iohannis. El afirma ca o dimensiune importanta va fi instruirea militarilor ucraineni, inclusiv a viitorilor piloti F-16, la Centrul de la Fetesti. ...continuare.

Recunosti domnitorul celebru? Chipul acestui conducator iubit de romani, reconstituit de un cunoscut fotograf

publicat 2024-04-10 10:45:22 (Jurnalul-National)
Recunosti domnitorul celebru? Chipul acestui conducator iubit de romani, reconstituit de un cunoscut fotograf Un specialist in editarea fotografiilor vechi a reconstruit si colorizat chipul unui domnitor celebru. Este un simbol al istoriei romanilor. ...continuare.

Recunosti domnitorul celebru? Chipul acestui conducator iubit de romani, reconstituit de un cunoscut fotograf

publicat 2024-04-10 10:45:21 (Jurnalul-National)
Recunosti domnitorul celebru? Chipul acestui conducator iubit de romani, reconstituit de un cunoscut fotograf Un specialist in editarea fotografiilor vechi a reconstruit si colorizat chipul unui domnitor celebru. Este un simbol al istoriei romanilor. ...continuare.

MAE: Autoritatile italiene au confirmat decesul unui roman

publicat 2024-04-10 10:30:28 (Jurnalul-National)
MAE: Autoritatile italiene au confirmat decesul unui roman Potrivit informatiilor preliminare furnizate consulului roman, autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse marti la o hidrocentrala din Italia, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe (MAE). ...continuare.

SUA vor vinde Ucrainei modernizari ale sistemului de aparare aeriana HAWK

publicat 2024-04-10 10:30:24 (Jurnalul-National)
SUA vor vinde Ucrainei modernizari ale sistemului de aparare aeriana HAWK Statele Unite vor vinde Ucrainei echipamente in valoare de pana la 138 de milioane de dolari pentru intretinerea si modernizarea sistemelor de aparare aeriana HAWK, a declarat marti un oficial al Departamentului de Stat al SUA pentru Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.