EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Rafila despre taxa pe boala: "Politica fiscala nu o face Ministerul Sanatatii"

publicat 2024-04-10 15:15:20 (Jurnalul-National)
Rafila despre taxa pe boala: Politica fiscala nu o face Ministerul Sanatatii "Politica fiscala a statului roman nu o face Ministerul Sanatatii", raspunde Alexandru Rafila unei intrebari referitoare la eliminarea taxei pe boala pentru mai multe categorii de pacienti. ...continuare.

O femeie din Siria a incercat sa intre in Romania, pe Aeroportul Otopeni, cu un pasaport fals

publicat 2024-04-10 15:15:20 (Jurnalul-National)
O femeie din Siria a incercat sa intre in Romania, pe Aeroportul Otopeni, cu un pasaport fals O femeie din Siria a incercat sa intre in Romania cu un pasaport fals. Ea venea din Grecia si a fost prinsa de politistii de frontiera pe Aeroportul Otopeni. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone: Primul pas este sa trecem pragul electoral, pe lista avem oameni de valoare, care nu au fost virusati politic

publicat 2024-04-10 15:15:20 (Jurnalul-National)
Cristian Popescu Piedone: Primul pas este sa trecem pragul electoral, pe lista avem oameni de valoare, care nu au fost virusati politic Partidul Umanist Social Liberal a depus, miercuri, la sediul Biroului Electoral Central, lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, alaturi de semnaturile necesare pentru depunerea candidaturilor. ...continuare.

Negrescu: S-a dat startul negocierilor privind bugetul UE pentru 2025. Asteptarile sunt consistente

publicat 2024-04-10 15:15:20 (Jurnalul-National)
Negrescu: S-a dat startul negocierilor privind bugetul UE pentru 2025. Asteptarile sunt consistente S-a dat startul negocierilor privind bugetul UE pentru 2025, iar asteptarile sunt consistente, spune eurodeputatul Victor Negrescu. "Trebuie sa trecem de la teorie la practica, de la programe pe hartie la actiune in teren pentru ca oamenii sa simta beneficiile apartenentei la UE", adauga el. ...continuare.

Triplu noroc pentru trei zodii pana la finalul lunii aprilie 2024. Dau lovitura in cariera, la bani si pe plan sentimental

publicat 2024-04-10 14:30:13 (Jurnalul-National)
Triplu noroc pentru trei zodii pana la finalul lunii aprilie 2024. Dau lovitura in cariera, la bani si pe plan sentimental Dupa o perioada in care au simtit ca se lovesc doar de obstacole, se pare ca lucrurile incep sa se schimbe treptate pentru trei zodii feminine, care au succes pana la finalul lunii aprilie. Sunt incurajate sa isi indeplineasca dorinte mai vechi si sa faca schimbari majore. ...continuare.

Piedone: Nu mi s-a parut normal atacul premierului Ciolacu pentru ca nu este contracandidatul meu

publicat 2024-04-10 14:30:13 (Jurnalul-National)
Piedone: Nu mi s-a parut normal atacul premierului Ciolacu pentru ca nu este contracandidatul meu Presedintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, a declarat miercuri ca nu i s-a parut normal "atacul" premierului Marcel Ciolacu la adresa sa si ca asteapta o confruntare cu contracandidatul sau la alegerile locale din partea PSD-PNL, Catalin Cirstoiu. ...continuare.

Sarbatoare mare pe 11 aprilie 2024. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi. E mare pacat!

publicat 2024-04-10 14:30:13 (Jurnalul-National)
Sarbatoare mare pe 11 aprilie 2024. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi. E mare pacat! Manastirea Cernica se pregateste intens pentru sarbatoarea ocrotitorului sau, Sfantul Ierarh Calinic, care va fi cinstit intr-un mod solemn si plin de traditie. ...continuare.

Turcan: Arhiva Nationala de Filme reziliaza contractul pentru difuzarea a doua filme considerate propaganda rusa

publicat 2024-04-10 14:30:13 (Jurnalul-National)
Turcan: Arhiva Nationala de Filme reziliaza contractul pentru difuzarea a doua filme considerate propaganda rusa Arhiva Nationala de Filme reziliaza contractul pentru difuzarea a doua filme considerate propaganda rusa si care urmau sa fie proiectate la Cinema Eforie si Cinema Union, a anuntat miercuri, ministrul Culturii, Raluca Turcan. ...continuare.

Schimbare majora la Windows 10. Data de la care utilizatorii vor plati pentru a avea varianta optima

publicat 2024-04-10 13:46:13 (Jurnalul-National)
Schimbare majora la Windows 10. Data de la care utilizatorii vor plati pentru a avea varianta optima Compania Microsoft a luat o decizie care va afecta milioane de utilizatori Windows 10. Data de la care se vor introduce plati pentru actualizarile de securitate. ...continuare.

Noua persoane trimise in judecata de procurorii DNA intr-un dosar de trafic de influenta

publicat 2024-04-10 13:46:11 (Jurnalul-National)
Noua persoane trimise in judecata de procurorii DNA intr-un dosar de trafic de influenta Noua persoane au fost trimise in judecata de procurorii DNA Galati intr-un dosar care vizeaza infractiuni de trafic de influenta si cumparare de influenta. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.