EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Productia de carne de porc a crescut in februarie

publicat 2024-04-10 17:30:09 (Jurnalul-National)
Productia de carne de porc a crescut in februarie Productia de carne de porc a Romaniei s-a majorat in luna februarie 2024 cu 10,56%, fata de luna precedenta, si cu 2,34% fata de februarie 2023, totalizand 22.597 tone, potrivit datelor Institutului National de Statistica. ...continuare.

Politia franceza intareste securitatea pe stadionul PSG dupa amenintarile Statului Islamic

publicat 2024-04-10 17:15:12 (Jurnalul-National)
Politia franceza intareste securitatea pe stadionul PSG dupa amenintarile Statului Islamic Politia franceza a intarit miercuri securitatea in jurul stadionului Parc des Princes al echipei Paris Saint-Germain (PSG), in urma unor amenintari de atacuri din partea Statului Islamic, care se adauga ingrijorarilor legate de securitate inaintea Jocurilor Olimpice de la Paris. ...continuare.

Chef Stefan Popescu a dat cutitul de aur, iar Chef Orlando Zaharia a castigat o noua amuleta. Spiritele se incing, diseara: discutii aprinse la ultima amuleta a sezonului

publicat 2024-04-10 17:00:13 (Jurnalul-National)
Chef Stefan Popescu a dat cutitul de aur, iar Chef Orlando Zaharia a castigat o noua amuleta. Spiritele se incing, diseara: discutii aprinse la ultima amuleta a sezonului A fost inca o seara cu succes pentru Chef Orlando Zaharia la Chefi la cutite: juratul a castigat amuleta si inca 5 puncte, dupa jurizarea facuta de Elwira Petre. Lui Stefan Popescu seara i-a adus momente placute, dar si mai putin placute: juratul a dat cutitul de aur, dar a pierdut sansa de a-si alcatui o echipa. ...continuare.

Criminala fetei din Saturn, 15 ani si 3 luni de inchisoare

publicat 2024-04-10 16:45:12 (Jurnalul-National)
Criminala fetei din Saturn, 15 ani si 3 luni de inchisoare Criminala fetei din Saturn care a omorat-o, ascuns-o in geamantan si apoi a lasat-o sub o banca intr-un parc din Mangalia, a fost condamnata la 15 ani si 3 luni de inchisoare si 75.000 euro daune morale ...continuare.

De ce este important si cum alegi un lavoar de calitate pentru baia ta?

publicat 2024-04-10 16:30:09 (Jurnalul-National)
De ce este important si cum alegi un lavoar de calitate pentru baia ta? Atunci cand vorbim de amenajarea baii, fiecare proprietar de locuinta depune eforturi considerabile pentru a oferi cel mai exemplar design contemporan posibil. Un lavoar atractiv poate oferi o senzatie captivanta, moderna, luxoasa sau vintage baii si este o parte cruciala a designului si atractivitatii acesteia. ...continuare.

Un muncitor a cazut de la etajul 7 al unui bloc din Bistrita

publicat 2024-04-10 16:30:09 (Jurnalul-National)
Un muncitor a cazut de la etajul 7 al unui bloc din Bistrita Un barbat de 40 de ani care lucra la etajul 7 al unuii bloc din Bistrita a cazut si a murit, miercuri dimineata. ...continuare.

Un nou val de artisti ia cu asalt line-up-ul Mainstage Rocanotherworld, in timp ce primele nume au fost confirmate pentru Electronic Stage

publicat 2024-04-10 16:30:09 (Jurnalul-National)
Un nou val de artisti ia cu asalt line-up-ul Mainstage Rocanotherworld, in timp ce primele nume au fost confirmate pentru Electronic Stage Dupa ce ne-am bucurat impreuna de cei mai cool artisti din primul val de line-up, a venit momentul sa anuntam si mai multe nume care vor transforma Mainstage-ul Rocanotherworld intr-o experienta de neuitat. Totodata, lor li se alatura si primele nume care vor incinge spiritele pentru Electro Stage. Acesti artisti aduc cu ei un mix de diversitate si pasiune, ce promite sa transforme festivalul intr-o adevarata oaza a creativitatii. ...continuare.

(P) Avantajul Casei la cele mai populare jocuri de cazino

publicat 2024-04-10 16:30:09 (Jurnalul-National)
(P) Avantajul Casei la cele mai populare jocuri de cazino Avantajul Casei la jocuri de cazino difera. Blackjack este, in teorie, cel mai profitabil joc pentru utilizatori, deoarece acestia pot reduce avantajul Casei considerabil. Ruleta returneaza si ea destul de mult pentru jucatori, in timp ce la sloturi totul depinde de jocul ales. ...continuare.

Dragu: Inflatia in Republica Moldova a scazut de la 34% la 4%

publicat 2024-04-10 16:30:09 (Jurnalul-National)
Dragu: Inflatia in Republica Moldova a scazut de la 34% la 4% Guvernatoarea Bancii Nationale a Moldovei, Anca Dragu, declara la RFI ca este increzatoare ca inflatia va continua sa scada anul acesta. Ea precizeaza ca inflatia s-a redus cu 30% intr-un an si jumatate, in Republica Moldova. ...continuare.

Femeia care a furat un jurnal apartinand fiicei lui Joe Biden, o luna de inchisoare

publicat 2024-04-10 15:30:14 (Jurnalul-National)
Femeia care a furat un jurnal apartinand fiicei lui Joe Biden, o luna de inchisoare O femeie care a furat un jurnal apartinand fiicei lui Joe Biden si l-a vandut unei organizatii conservatoare a fost condamnata la o luna de inchisoare. Aimee Harris va petrece, de asemenea, trei luni de detentie la domiciliu, dupa ce a furat obiecte personale apartinand lui Ashley Biden. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.