EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Presa: Klaus Iohannis, in SUA, pentru a participa la lucrarile celei de-a 79-a sesiuni a Adunarii Generale ONU Presa: Klaus Iohannis, in SUA, pentru a participa la lucrarile celei de-a 79-a sesiuni a Adunarii Generale ONU Secretul supei de gaina cu galuste din anul 1940. Gustul este incomparabil Secretul supei de gaina cu galuste din anul 1940. Gustul este incomparabil Ce copac trebuie sa plantezi in gradina in luna octombrie, pentru a te bucura de bogatie si noroc pe toate planurile. Toti te vor invidia cand vor vedea cat de bine iti merge Ce copac trebuie sa plantezi in gradina in luna octombrie, pentru a te bucura de bogatie si noroc pe toate planurile. Toti te vor invidia cand vor vedea cat de bine iti merge Omenirea va depasi un nou prag de alerta. Un fenomen care are loc in oceane ii ingrijoreaza pe oamenii de stiinta "Omenirea va depasi un nou prag de alerta". Un fenomen care are loc in oceane ii ingrijoreaza pe oamenii de stiinta Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Companiile din Romania domina sectorul de transport 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii

Articole

Stiri locale




Palatul Parlamentului va gazdui Summitul Liderilor Congresului Mondial al Ucrainenilor, la finalul saptamanii

publicat 2024-04-10 22:15:20 (Jurnalul-National)
Palatul Parlamentului va gazdui Summitul Liderilor Congresului Mondial al Ucrainenilor, la finalul saptamanii Uniunea Ucrainenilor din Romania (UUR), in parteneriat cu Congresul Mondial al Ucrainenilor, organizeaza, la sfarsitul acestei saptamani, Summitul Liderilor Congresului Mondial al Ucrainenilor. ...continuare.

Horoscop vara 2024. Trei zodii vor avea parte de succes pe plan financiar

publicat 2024-04-10 22:00:22 (Jurnalul-National)
Horoscop vara 2024. Trei zodii vor avea parte de succes pe plan financiar Vara anului 2024 se anunta a fi una plina de succes financiar pentru trei zodii norocoase: Gemeni, Leu si Balanta. Acesti nativi vor fi in culmea fericirii, deoarece toate visurile si dorintele lor legate de bani si prosperitate se vor indeplini. ...continuare.

Serpii devin din ce in ce mai activi in zonele montane. Riscul de a fi muscat creste considerabil

publicat 2024-04-10 21:45:25 (Jurnalul-National)
Serpii devin din ce in ce mai activi in zonele montane. Riscul de a fi muscat creste considerabil Intalnirile cu serpii pe munte devin din ce in ce mai dese si in cele mai nebanuite locuri. Trei sferturi dintre muscaturile de sarpe apar la persoanele care ating serpi si sunt imprudente, avertizeaza Salvamont Mures. ...continuare.

Doliu in televiziune. Florin Bratescu, primul prezentator barbat al TVR si primul director general al Antenei 1, a murit

publicat 2024-04-10 21:30:19 (Jurnalul-National)
Doliu in televiziune. Florin Bratescu, primul prezentator barbat al TVR si primul director general al Antenei 1, a murit Florin Bratescu, primul prezentator barbat al TVR si primul director general al Antenei 1, a murit. La varsta de 90 de ani, Bratescu a parasit aceasta lume in cursul noptii trecute, lasand in urma o mostenire de cinci decenii in televiziune. ...continuare.

O solutie simpla si eficienta pentru curatarea hainelor albe acasa! Si costa doar 3 lei

publicat 2024-04-10 21:30:19 (Jurnalul-National)
O solutie simpla si eficienta pentru curatarea hainelor albe acasa! Si costa doar 3 lei In cautarea unei solutii eficiente pentru a face fata petelor si murdariei de pe hainele albe, multi se indreapta spre un amestec surprinzator de doua ingrediente comune, care, potrivit expertilor, pot face minuni. Cu toate ca pare incredibil, acest amestec simplu, costand doar 3 lei, este capabil sa transforme hainele albe murdare in aparenta imaculate. ...continuare.

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutela consolidata

publicat 2024-04-10 21:30:19 (Jurnalul-National)
Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutela consolidata Actorul francez Alain Delon a anuntat marti prin intermediul avocatului sau ca nu va face apel impotriva plasarii sale sub tutela consolidata, masura decisa saptamana trecuta de un judecator din centrul Frantei, transmite AFP. ...continuare.

Zelenski sustine ca presupusul plan de pace al lui Trump este "primitiv"

publicat 2024-04-10 21:00:13 (Jurnalul-National)
Zelenski sustine ca presupusul plan de pace al lui Trump este primitiv Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski sustine ca presupusul plan al lui Doland Trump privind finalul razboiului din Ucraina este "primitiv". Planul propune ca Ucraina sa renunte la o serie de teritorii. Totusi, Trump spune ca propunerea nu-i apartine si vorbeste despre "stiri false". ...continuare.

ICR anunta programul participarii Romaniei la Festival du Livre de Paris 2024: O calatorie in literatura romana

publicat 2024-04-10 20:45:16 (Jurnalul-National)
ICR anunta programul participarii Romaniei la Festival du Livre de Paris 2024: O calatorie in literatura romana In perioada 12-14 aprilie 2024, Romania va participa la Festival du Livre de Paris, prestigios eveniment international dedicat cartii si literaturii, organizat la Grand Palais Éphémère si in alte cateva spatii emblematice din Paris si in librarii partenere. ...continuare.

Strategii eficiente pentru reducerea colesterolului ridicat: Diete, Stil de Viata si Suplimente Naturale

publicat 2024-04-10 20:30:12 (Jurnalul-National)
Strategii eficiente pentru reducerea colesterolului ridicat: Diete, Stil de Viata si Suplimente Naturale Colesterolul ridicat este o amenintare tacuta pentru sanatatea inimii, asociat adesea cu riscuri crescute de boli cardiovasculare, precum infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral. Intelegerea si gestionarea eficienta a nivelurilor de colesterol prin metode naturale pot juca un rol crucial in mentinerea unei vieti sanatoase. Articolul de fata exploreaza modalitatile prin care poti reduce colesterolul prin ajustari ale dietei, schimbari in stilul de viata si utilizarea suplimentelor... ...continuare.

Transfagarasan: Evaluari pentru deszapezire. Pericol de avalansa foarte mare

publicat 2024-04-10 20:30:12 (Jurnalul-National)
Transfagarasan: Evaluari pentru deszapezire. Pericol de avalansa foarte mare DRDP Brasov anunta primele evaluari in vederea deszapezirii Transfagarasanului. Deszapezirea poate incepe mai devreme, insa pericolul de avalansa este foarte mare. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.