EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: Absorb excesul. Alcoolul este inamicul numarul 1 Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: "Absorb excesul". Alcoolul este inamicul numarul 1 Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului Joker: Folie à Deux, din Los Angeles. GALERIE FOTO Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului "Joker: Folie à Deux", din Los Angeles. GALERIE FOTO Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Controversele casei parintesti a lui Arsenie Boca. Unde s-a nascut si a copilarit "Sfantul Ardealului" VIDEO Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Google va investi un miliard de dolari in Thailanda Google va investi un miliard de dolari in Thailanda

Articole

Stiri locale




Ordinul dat de Gigi Becali la pauza meciului cu CSU Craiova: "L-am trimis pe MM Stoica"

publicat 2024-04-08 08:30:18 (Gazeta-Sporturilor)
Ordinul dat de Gigi Becali la pauza meciului cu CSU Craiova: L-am trimis pe MM Stoica Gigi Becali a dezvaluit ce ordin a dat la pauza meciului FCSB - CSU Craiova (2-0).Dupa o prima repriza excelenta, in care a dominat jocul, a marcat de doua ori si a avut mai multe ocazii, FCSB a lasat-o mai moale in partea secunda, jucand la trecerea timpului. Iar Gigi Becali a dezvaluit ca asta a fost mesajul pe care l-a dat la pauza.Gigi Becali, ordin la pauza meciului FCSB - Universitatea Craiova"Nu doar ca am fost in control, ci am avut si multe ocazii. ... ...continuare.

Darius Olaru, replica dupa criticile lui Gigi Becali: "De ce nu a facut asta?"

publicat 2024-04-08 07:45:16 (Gazeta-Sporturilor)
Darius Olaru, replica dupa criticile lui Gigi Becali: De ce nu a facut asta? Criticat de patronul Gigi Becali dupa prestatia din meciul contra celor de la CSU Craiova (2-0), Darius Olaru, mijlocasul de 26 de ani de la FCSB, a venit cu replica.Scos in minutul 87, din cauza unor probleme medicale, Darius Olaru a fost jucatorul criticat de Becali dupa meci, care a spus ca daca alt jucator ar fi jucat asa, l-ar fi scos.Reactia lui Darius Olaru dupa ce a fost criticat de Gigi Becali"In opinia mea, am facut o prima repriza foarte buna. ... ...continuare.

Oferta in direct pentru un titular de la FCSB: "Asta e salariul"

publicat 2024-04-08 07:45:13 (Gazeta-Sporturilor)
Oferta in direct pentru un titular de la FCSB: Asta e salariul Dupa 2-0 cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a anuntat ca are de gand sa-i prelungeasca intelegerea fundasului stanga muntenegrean Risto Radunovic (31 de ani).Om de baza la FCSB, Radunovic va intra la vara in ultimele 6 luni de contract si poate negocia cu orice echipa. Duminica seara, multumit de prestatia acestuia, Gigi Becali a anuntat in direct ca vrea sa-l pastreze. Si spune ca-i va oferi un salariu de 15.000 de euro. ... ...continuare.

Ce a scos in evidenta Elias Charalambous: "Asta a facut diferenta"

publicat 2024-04-08 00:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ce a scos in evidenta Elias Charalambous: Asta a facut diferenta Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a vorbit despre prestatia elevilor sai din derby-ul cu Universitatea Craiova, 2-0.Tehnicianul si-a felicitat jucatorii pentru prestatie si spune ca diferenta a facut-o atitudinea ros-albastrilor. Si e sigur ca titlul inca nu e jucat.Concluziile lui Elias Charalambous dupa FCSB - Universitatea Craiova 2-0"In primul rand, trebuie sa-i felicit pe jucatori, pentru atitudinea lor, in special din prima repriza. ... ...continuare.

"Ce nu a mers astazi?" » Ivaylo Petev, iritat la interviuri. De ce l-a schimbat repede pe Ivan

publicat 2024-04-08 00:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ce nu a mers astazi? » Ivaylo Petev, iritat la interviuri. De ce l-a schimbat repede pe Ivan Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul Universitatii Craiova, a comentat infrangerea cu FCSB, 0-2 in etapa 3 a play-off-ului. "Ce nu a mers astazi? a fost intrebarea adresata bulgarului Ivaylo Petev, antrenorul Universitatii Craiova."Ce nu a mers astazi?" » Ivaylo Petev, iritat dupa FCSB - Universitatea CraiovaVizibil iritat, Petev a raspuns: "Ati urmarit meciul? Am facut doua greseli si le-am oferit sansa contraatacului. ... ...continuare.

16.250 de kilometri, 385 de maratoane » Un britanic a traversat Africa de la sud la nord alergand, in 351 de zile

publicat 2024-04-07 23:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
16.250 de kilometri, 385 de maratoane » Un britanic a traversat Africa de la sud la nord alergand, in 351 de zile Britanicul Russ Cook va sosi duminica la Ras Angela, in Tunisia, unde incheie o calatorie de 16 250 de kilometri, inceputa in urma cu aproape un an, relateaza AFP.A alergat peste 16.000 de kilometri, din sudul pana in nordul Africii: britanicul Russ Cook urmeaza sa incheie aceasta aventura nebuna in Tunisia duminica seara, devenind prima persoana care a traversat continentul african alergand, scrie news.ro. ... ...continuare.

Pe scarile Arenei Nationale, Dumitru Dragomir a dezvaluit cine l-a impresionat in FCSB - Craiova

publicat 2024-04-07 23:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Pe scarile Arenei Nationale, Dumitru Dragomir a dezvaluit cine l-a impresionat in FCSB - Craiova Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a asistat la FCSB - Universitatea Craiova 2-0, apoi a tras concluziile pe scarile Arenei Nationale."S-au batut singuri. N-au putut. Craiova nu e echipa care sa ia campionatul, dar nici rea. Pe viitor pot face o echipa buna, sa stiti", a spus "Oracolul" despre formatia lui Ivaylo Petev. ... ...continuare.

Becali: "Am bufnit in plans dupa golul doi" » N-a putut trece insa cu vederea prestatia unui titular: "Niciodata n-a fost asa slab!"

publicat 2024-04-07 23:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Becali: Am bufnit in plans dupa golul doi » N-a putut trece insa cu vederea prestatia unui titular: Niciodata n-a fost asa slab! Gigi Becali, patronul FCSB, a tras concluziile dupa 2-0 cu Universitatea Craiova, in etapa a 3-a din play-off.Omul de afaceri s-a declarat incantat de modul in care echipa s-a exprimat in derby-ul de pe Arena Nationala. Remarcatul lui a fost mijlocasul Mihai Lixandru (22 de ani), in timp ce Darius Olaru (26 de ani) a fost criticat.Concluziile lui Gigi Becali dupa FCSB - CSU Craiova 2-0"Nu mai vreau sa ma mandresc, ca ati vazut ce s-a intamplat. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.