EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Stadionul istoric, pus la pamant! Un star international e sef de santier + cum arata noua "bijuterie" ridicata in mijlocul padurii

publicat 2024-04-10 14:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Stadionul istoric, pus la pamant! Un star international e sef de santier + cum arata noua bijuterie ridicata in mijlocul padurii "Bulgarska Armiya" sau Stadionul "Armatei Bulgare", asa cum este cunoscut este istorie! La Sofia, capitala Bulgariei, buldozerele au intrat in vechea arena de 23.000 de locuri si-au pus totul la pamant. Totul pentru o bijuterie de 16.000 de locuri.Era o copie fidela a stadionul lui Dinamo, din Bucuresti. Scaunele erau alb-rosii, tunelul care duce spre vestiare e identic si nu lipseste nici pista imensa de atletism. ... ...continuare.

Evaluare corecta a bijuteriilor de aur: ghid esential pentru vizitatorii casei de amanet

publicat 2024-04-10 14:15:26 (Gazeta-Sporturilor)
Evaluare corecta a bijuteriilor de aur: ghid esential pentru vizitatorii casei de amanet In acest ghid iti aratam procesul de evaluare a bijuteriilor de aur la amanet, oferindu-ti informatii pentru a distinge aurul autentic de falsuri. Vei explora detaliile complexe ale acestui proces si vei vedea sfaturi practice care sa te ajute sa faci alegeri intelepte atunci cand vine vorba de evaluarea valorii bijuteriilor de aur. ... ...continuare.

"Vii la Craiova?" » Costel Galca a vorbit cu GSP, imediat dupa vestea demiterii lui Petev: "Asta e meseria mea!"

publicat 2024-04-10 13:45:45 (Gazeta-Sporturilor)
Vii la Craiova? » Costel Galca a vorbit cu GSP, imediat dupa vestea demiterii lui Petev: Asta e meseria mea! Costel Galca, 52 de ani, este gata sa revina in Superliga, la Universitatea Craiova, daca va fi ofertat de Mihai Rotaru, si a oferit prima reactie, pentru Gazeta Sporturilor. Galca e tehnicianul care a adus ultimul titlu pentru FCSB, fiind plasat drept favorit sa preia postul bulgarului Ivaylo PetevAventura lui Ivaylo Petev pe banca celor de la CS Universitatea Craiova se incheie. ... ...continuare.

Dawa si Baba Alhassan, la Dinamo » Imaginile care i-au luat prin surprindere pe suporteri

publicat 2024-04-10 13:30:26 (Gazeta-Sporturilor)
Dawa si Baba Alhassan, la Dinamo » Imaginile care i-au luat prin surprindere pe suporteri Doi dintre jucatorii de la FCSB, Joyskim Dawa si Baba Alhassan, au fost prezenti pe stadionul Dinamo, alaturi de alte sute de musulmani din Romania. Pe 9 aprilie, musulmanii din intreaga lume au celebrat finalul Ramadanului, care a inceput pe 10 martie. E luna sacra a musulmanilor, in care acestia sunt obligati sa tina post pana la apus si sa se roage.FOTO. ... ...continuare.

Stadion de 40 de milioane de euro in Romania, cu bustul lui "Tata Jean" la intrare

publicat 2024-04-10 13:30:26 (Gazeta-Sporturilor)
Stadion de 40 de milioane de euro in Romania, cu bustul lui Tata Jean la intrare In urmatorii ani, la Bistrita ar trebui sa fie inaugurat un stadion de patru stele pe locul vechii arene ridicate in 1930, dar si un stadion de atletism si mai multe zone de agrement. Planurile au fost anuntate de politicienii locali.Romania se pregateste de patru randuri de alegeri in 2024, primele fiind europarlamentarele si cele locale, pe 9 iunie, un motiv in plus pentru politicieni sa iasa in fata cu tot felul de promisiuni electorale.GALERIE FOTO. ... ...continuare.

Ploaie si E-coli in Sena! Proba de inot din cadrul triatlonului de la JO ar putea fi amanata

publicat 2024-04-10 13:30:26 (Gazeta-Sporturilor)
Ploaie si E-coli in Sena! Proba de inot din cadrul triatlonului de la JO ar putea fi amanata Proba de inot a triatlonului olimpic ar putea fi amanata daca ploile vor afecta calitatea apei fluviului Sena, a anuntat Tony Estanguet, presedintele Comitetului de organizare a JO de la Paris 2024.Organizatia ecologista Surfrider Foundation Europe a testat caliatea apei fluviului care strabate Parisul, dezvaluind ca nivelul prezentei bacteriei E. coli este unul "alarmant". ... ...continuare.

Se tem sa-i dea o sanctiune dura. Care este pedeapsa care-l asteapta pe "huliganul" Cristiano Ronaldo!

publicat 2024-04-10 13:30:26 (Gazeta-Sporturilor)
Se tem sa-i dea o sanctiune dura. Care este pedeapsa care-l asteapta pe huliganul Cristiano Ronaldo! Cristiano Ronaldo (39 de ani), atacantul lui Al-Nassr, ar urma sa primeasca doar doua meciuri suspendare si o amenda de 20.000 de riali (5.000 de euro). O suma ridicol de mica pentru "comportament rusinos si lovire cu forta excesiva", asa cum ar fi scris in raportul de joc arbitrul partidei cu Al-Hilal, din semifinala Supercupei.Cristiano Ronaldo poate rasufla usurat. ... ...continuare.

Soc la Craiova! Ivaylo Petev, DEMIS » Rotaru alege inlocuitorul dintre doi fosti antrenori de la FCSB

publicat 2024-04-10 13:30:26 (Gazeta-Sporturilor)
Soc la Craiova! Ivaylo Petev, DEMIS » Rotaru alege inlocuitorul dintre doi fosti antrenori de la FCSB Aventura lui Ivaylo Petev pe banca celor de la Universitatea Craiova s-a terminat. Tehnicianul bulgar a fost demis de patronul Mihai Rotaru dupa esecul cu FCSB, din etapa #3 a play-off-ului.Eliminata din Cupa Romaniei si cu sanse mici la castigarea campionatului, Rotaru s-a saturat de tehnicianul bulgar si l-a demis. A fost prezentat la Universitatea Craiova pe 7 noiembrie. El fusese demis de la Ludogoret cu cateva zile inainte, pe 24 octombrie. ... ...continuare.

Prima reactie de la Craiova, dupa ce Rotaru l-a "sacrificat" pe Ivaylo Petev: "Nu era momentul!"

publicat 2024-04-10 13:30:25 (Gazeta-Sporturilor)
Prima reactie de la Craiova, dupa ce Rotaru l-a sacrificat pe Ivaylo Petev: Nu era momentul! Vestea zilei in Superliga: Ivaylo Petev nu mai este antrenorul Universitatii Craiova, patronul Mihai Rotaru luand decizia de a-l concedia pe antrenorul bulgar pe fondul ultimelor doua rezultate, esecul cu FCSB si eliminarea din "sferturile" Cupei Romaniei Betano.Continua sezonul plin de suisuri si coborasuri al Craiovei. ... ...continuare.

Gazonul a fost de vina, Pep? "Imi place sa joc pe covor de iarba si sa vad cerul. Florentino trebuie sa aiba mai multa grija de gazon!"

publicat 2024-04-10 11:00:23 (Gazeta-Sporturilor)
Gazonul a fost de vina, Pep? Imi place sa joc pe covor de iarba si sa vad cerul. Florentino trebuie sa aiba mai multa grija de gazon! Pep Guardiola (53 de ani), antrenorul lui Manchester City, s-a plans de calitatea suprafetei de joc la turul "sferturilor" Ligii: "Stadionul a fost impresionant, si vestiarele sunt spectaculoase, dar acum Real mai trebuie sa puna la punct si gazonul, sa il imbunatateasca. Mereu cand veneam sa joc la Madrid gaseam o masa de biliard". ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.