EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Autorul unicului gol in ultimul derby al Romei, amendat pentru un steag. Ce au decis fanii giallorossii!

publicat 2024-04-10 16:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Autorul unicului gol in ultimul derby al Romei, amendat pentru un steag. Ce au decis fanii giallorossii! Gianluca Mancini (27 de ani), fundasul central al Romei, a primit o sanctiune de 5.000 de euro, din cauza steagului in culorile rivalei cu un sobolan in mijloc, pe care l-a fluturat in fata peluzei ultrasilor dupa victoria (1-0) din Derby della Capitale. ... ...continuare.

Criza si repriza

publicat 2024-04-10 16:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Criza si repriza Continuarea unei stiri. Si a unei nestiriInformatia pe care am furnizat-o in emisunea de la Digi Sport despre un conflict in vestiarul lui Dinamo dintre Golubovic si Kopic pe tema Amzar, a carei origine a fost o sursa din vestiar, a fost intampinata cu consternare si negare de Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului. ... ...continuare.

Transfer spectaculos de la Dinamo la Rapid: Sucu il vrea pe titularul lui Kopic!

publicat 2024-04-10 15:45:15 (Gazeta-Sporturilor)
Transfer spectaculos de la Dinamo la Rapid: Sucu il vrea pe titularul lui Kopic! Darko Velkovski, 28 de ani, este monitorizat pentru un eventual transfer de Rapid, nord-macedoneanul lui Dinamo terminand in iunie contractul cu "cainii". Chiar daca ros-albii sunt pe loc retrogradabil, mai multi jucatori ai echipei sunt in atentia altor formatii din Superliga. Dinamo a intrat din nou intr-o pasa neagra. ... ...continuare.

Gica Hagi, reactie dura dupa demiterea lui Ivaylo Petev: "Antrenorii nu sunt deloc respectati!"

publicat 2024-04-10 15:45:15 (Gazeta-Sporturilor)
Gica Hagi, reactie dura dupa demiterea lui Ivaylo Petev: Antrenorii nu sunt deloc respectati! Managerul tehnic si actionarul principal al campioanei Farul Constanta, Gica Hagi, a fost transant la aflarea vestii demiterii lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova. CSU Craiova - Farul se joaca vineri, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe PrimaSport, OrangeSport si DigiSport. ... ...continuare.

"Acesta e adevarul" » Greseala flagranta care i-a adus finalul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova

publicat 2024-04-10 15:45:15 (Gazeta-Sporturilor)
Acesta e adevarul » Greseala flagranta care i-a adus finalul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova Ivaylo Petev (48 de ani) a fost demis de Universitatea Craiova dupa esecul cu FCSB, de pe Arena Nationala, scor final 2-0. Mihai Rotaru nu a mai asteptat sfarsitul de sezon, astfel ca a actionat rapid.Postul de antrenor principal, devenit vacant cu sapte runde inainte de finalul stagiunii, ar putea fi ocupat de Costel Galca sau Mirel Radoi. Dragos Bon va fi interimar pentru urmatorul meci al oltenilor. ... ...continuare.

Corvinul Hunedoara - Unirea Slobozia, in etapa #3 din play-off-ul Ligii 2 » Echipele probabile + cote

publicat 2024-04-10 15:15:17 (Gazeta-Sporturilor)
Corvinul Hunedoara - Unirea Slobozia, in etapa #3 din play-off-ul Ligii 2 » Echipele probabile + cote Corvinul Hunedoara - Unirea Slobozia se joaca miercuri, de la 19:00, in etapa #3 din play-off-ul Ligii 2. Duelul de la Hunedoara va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1.Programul complet al play-off-ului din Liga 2CSC Selimbar si Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare in SuperligaPrimele doua formatii promoveaza direct in Superliga. ... ...continuare.

Csikszereda - CS Mioveni » Duel pentru promovare in etapa #3 din play-off

publicat 2024-04-10 15:15:17 (Gazeta-Sporturilor)
Csikszereda - CS Mioveni » Duel pentru promovare in etapa #3 din play-off Csikszereda si CS Mioveni se infrunta azi, de la ora 17:00, in etapa #3 din play-off-ul Ligii 2. Partida va fi live pe GSP.ro si in direct pe PrimaSport 1, OrangeSport 1 si DigiSport 1. CSC Selimbar si Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare in SuperligaPrimele doua formatii promoveaza direct in Superliga. Alte doua merg la barajul pentru promovare/retrogradare, impotriva ocupantelor locurilor 13 si 14 din primul esalon. ... ...continuare.

Un mandat cu multe Petev » Momentele care au dus la "divortul" dintre Universitatea Craiova si bulgar

publicat 2024-04-10 15:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Un mandat cu multe Petev » Momentele care au dus la divortul dintre Universitatea Craiova si bulgar Mandatul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova s-a incheiat dupa 20 de meciuri, bulgarul fiind demis in cursul zilei de miercuri de Mihai Rotaru. In aproape cinci luni, cat a durat aventura in Oltenia, tehnicianul de 48 de ani a contabilizat rezultate oscilante, sub standardele asteptate de patronat.Zece victorii, cinci rezultate de egalitate si cinci infrangeri. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.