EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Sanctiuni drastice dupa scandalul de la FC Hermannstadt - U Cluj » Un jucator al clujenilor, amendat si suspendat o luna

publicat 2024-04-10 19:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Sanctiuni drastice dupa scandalul de la FC Hermannstadt - U Cluj » Un jucator al clujenilor, amendat si suspendat o luna Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a aplicat sanctiuni drastice pentru mai multi oameni implicati in scandalul de la finalul meciului dintre FC Hermannstadt si U Cluj, din etapa #3 a play-out-ului Superligii.Atunci Alexandru Chipciu a acuzat ca a fost injurat de un membru din staff-ul lui Hermannstadt, ceea ce a dus la incaierarea generala si la ploaia de cartonase rosii.Bogdan Mitrea, amendat cu 4. ... ...continuare.

Cine doreste retrogradarea lui Dinamo?!

publicat 2024-04-10 19:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Cine doreste retrogradarea lui Dinamo?! Nu ma asteptam ca, rejudecand cazul, Comisia de Recurs a FRF sa mentina solutia celei de Disciplina ca Dinamo si UTA sa joace cate 4 etape fara spectatori acasa. Adica pana la finalul campionatului, pedeapsa pentru incidentele din 8 martie, cand ultrasii s-au incaierat cu prilejul meciului direct in fata arenei de la Arcul de Triumf, dar si, trista noutate, chiar pe gazon!Cum am scris si in 28 martie, vezi articolul "Numai Dinamo a fost de vina?", am ... ...continuare.

Suna alarmele la Dinamo! Comparatie cu anul retrogradarii si de ce misiunea se anunta si mai complicata acum

publicat 2024-04-10 19:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Suna alarmele la Dinamo! Comparatie cu anul retrogradarii si de ce misiunea se anunta si mai complicata acum Dinamo are un singur punct din primele trei meciuri ale play-out-ului, un bilant care i-a pus serios pe ganduri pe jucatorii, conducatorii si suporterii "cainilor". Dupa un final pozitiv de sezon regular, ros-albii au luat-o iar la vale si privesc cu oroare spre finalul de sezon.Dinamo s-a prabusit sub greutatea propriilor asteptari in play-out-ul de care depinde tot viitorul gruparii. ... ...continuare.

Boloni stie cum poate gasi din nou drumul spre victorii cu Metz: "Mario Jardel imi spunea intotdeauna asta!"

publicat 2024-04-10 19:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Boloni stie cum poate gasi din nou drumul spre victorii cu Metz: Mario Jardel imi spunea intotdeauna asta! Ladislau Boloni (71 de ani), antrenorul lui Metz, n-a depus armele in privinta luptei pentru evitarea retrogradarii din Ligue 1 si anunta ca "ceea ce ma intereseaza sunt doar punctele si nu conteaza cum le obtinem. Am pierdut prea multe meciuri la limita. ... ...continuare.

Bulgarii au rabufnit dupa plecarea lui Petev: "Craiova si-a batut joc de el. Scandalos"

publicat 2024-04-10 19:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Bulgarii au rabufnit dupa plecarea lui Petev: Craiova si-a batut joc de el. Scandalos Ivaylo Petev s-a despartit de Universitatea Craiova, iar presa de Bulgaria a reactionat vehement.Oltenii au anuntat incetarea colaborarii cu antrenorul bulgar. Pana la numirea unui nou antrenor principal, de Universitatea se va ocupa Corneliu Papura.Bulgarii au reactionat dur dupa plecarea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova"L-au demis pe Petev, a fost dat afara in mod scandalos de Universitatea Craiova", au scris cei de la 7dnisport. ... ...continuare.

Andrey Rublev, campionul de la Monte Carlo, eliminat! » Nu se regaseste dupa descalificarea de la Dubai

publicat 2024-04-10 19:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Andrey Rublev, campionul de la Monte Carlo, eliminat! » Nu se regaseste dupa descalificarea de la Dubai Rusul Andrey Rublev, 26 de ani, #6 ATP, a cedat in turul secund al turneului Masters 1000 de la Monte Carlo, acolo unde anul trecut cucerea titlul, cel mai important din cariera sa. A fost invins, 6-4, 6-4, de Alexei Popyrin, #46 ATP.Lucrurile nu merg bine pentru Andrey Rublev in ultima perioada, mai exact dupa ce a fost descalificat in semifinalele turneului ATP 500 de la Dubai pentru ca a strigat de foarte aproape la un arbitru de linie. ... ...continuare.

Ioana Timofeciuc, sotia lui Florinel Coman, s-a aparat dupa ce a fost acuzata ca a condus cu copilul la volan

publicat 2024-04-10 19:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Ioana Timofeciuc, sotia lui Florinel Coman, s-a aparat dupa ce a fost acuzata ca a condus cu copilul la volan Ioana Timofeciuc, sotia lui Florinel Coman, s-a aparat prin intermediul retelelor sociale dupa ce a fost acuzata in presa ca a condus cu fetita sa in brate, lucru interzis de lege.Sotia golgheterului Superligii a explicat, pe contul ei personal de Instagram, ca distanta parcursa cu fetita, alaturi de ea pe scaunul soferului, a fost una foarte mica, iar viata copilului nu a fost pusa nicio secunda in pericol. ... ...continuare.

Ce clauza de reziliere i-ar putea cere Costel Galca lui Mihai Rotaru pentru a semna cu Universitatea Craiova

publicat 2024-04-10 18:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Ce clauza de reziliere i-ar putea cere Costel Galca lui Mihai Rotaru pentru a semna cu Universitatea Craiova Costel Galca (52 de ani) se afla pe lista scurta a lui Mihai Rotaru pentru banca Universitatii Craiova dupa demiterea lui Ivaylo Petev. Intr-o interventie pentru GSP.ro, fostul mare international s-a aratat interesat de o posibila oferta. Mirel Radoi este si el favorit, ramane insa de vazut cum vor decurge negocierile cu cei doi tehnicieni liberi de contract.Galca este ultimul tehnician care i-a adus titlul lui FCSB. ... ...continuare.

Gigi Becali a spus conditia pentru ca transferul lui Philip Otele sa se faca: "O sa vorbesc cu Varga!"

publicat 2024-04-10 18:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali a spus conditia pentru ca transferul lui Philip Otele sa se faca: O sa vorbesc cu Varga! Gigi Becali a reactioant dupa ce Ioan Varga i-a comunicat public ca FCSB trebuie sa plateasca 6 milioane de euro pentru transferul lui Philip Otele (24 de ani), golgheterul celor de la CFR Cluj. Patronul "ros-albastrilor" a anuntat ca este dispus sa poarte negocieri cu omologul sau din tabara ardelenilor.Becali a subliniat ca el l-a inclus pe Otele in categoria fotbalistilor din Superliga pe care ii considera valorosi, fara sa garanteze ca poate sa il cumpere. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.