EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




"La feminin" vine Irina Deleanu » Totul despre gimnastica ritmica, frumusete si decizia de a pleca din Romania

publicat 2024-04-10 21:15:21 (Gazeta-Sporturilor)
La feminin vine Irina Deleanu » Totul despre gimnastica ritmica, frumusete si decizia de a pleca din Romania Irina Deleanu (48 de ani), presedintele Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica este invitata in aceasta saptamana la emisiunea "La feminin", noul proiect GSP.RO care promite sa aduca cititorii site-ului cat mai aproape de cele mai influente femei din lumea sportului.Emisiunea "La feminin" poate fi urmarita IN FIECARE JOI, de la ora 20:00, pe site-ul www.GSP. ... ...continuare.

Muller, atac virulent asupra arbitrajului: "Greseala clara, trebuia dat penalty"

publicat 2024-04-10 21:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Muller, atac virulent asupra arbitrajului: Greseala clara, trebuia dat penalty Thomas Muller, atacantul german de la Bayern Munchen, simte ca echipele germane nu sunt arbitrate corect, dupa ce arbitrul partide Arsenal - Bayern Munchen 2-2, de marti, din sferturile Champions League nu a acordat un penalti pentru bavarezi. ... ...continuare.

Xabi Alonso, despre viitorul sau: "Visez sa antrenez acolo"

publicat 2024-04-10 20:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Xabi Alonso, despre viitorul sau: Visez sa antrenez acolo Xabi Alonso (42 de ani), antrenorul liderului din Bundesliga, Bayer Leverkusen, si unul dintre tehnicienii-revelatie din Europa, s-a aratat incantat de ideea de a antrena in viitor, in Premier League.Alonso a confirmat ca va ramane la Bayer Leverkusen si pentru sezonul urmator, insa chiar si asa tanarul antrenor continua sa se gandeasca la perspectivele pentru cariera sa aflata abia la inceput. ... ...continuare.

El il va inlocui pe Lewis Hamilton la Mercedes » La momentul ultimului titlul al britanicului, abia incepea liceul!

publicat 2024-04-10 20:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
El il va inlocui pe Lewis Hamilton la Mercedes » La momentul ultimului titlul al britanicului, abia incepea liceul! Conform ESPN, exista un favorit clar privind inlocuitorul "locului de plumb" lasat vacant de Lewis Hamilton la Mercedes, relatia si performantele sale pentru "sagetile argintii" fiind compozitia unui mix monolitic ce a rezultat in opt titluri la constructori si sapte la piloti.Toto Wolff trebuie sa se reorienteze, tinand cont de faptul ca tinta sa principala era campionul mondial al ultimilor trei ani, Max Verstappen. ... ...continuare.

Dani Alves ramane liber » Apelul facut de victima si de procuror a fost respins

publicat 2024-04-10 20:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dani Alves ramane liber » Apelul facut de victima si de procuror a fost respins La mai putin de o luna dupa ce Dani Alves a fost eliberat din inchisoare pe cautiune, tribunalul din Barcelona a respins miercuri recursurile depuse de procurorul general si de partea civila impotriva eliberarii fostului fotbalist, potrivit News.ro. ... ...continuare.

Daniil Medvedev, furios, dar invingator la Monte Carlo: "Sunteti ridicoli, am pierdut nenorocitul de game!"

publicat 2024-04-10 20:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Daniil Medvedev, furios, dar invingator la Monte Carlo: Sunteti ridicoli, am pierdut nenorocitul de game! Rusul Daniil Medvedev, 28 de ani, #4 ATP, a avut o izbucnire nervoasa la adresa arbitrilor in meciul din turul 2 cu Gael Monfils, 37 de ani, #40 ATP, dar a depasit momentul si s-a impus cu 6-2, 6-4.Aflat pe tabloul de la Monte Carlo, primul turneu Masters 1000 al anului pe zgura, pentru intaia data din 2019 incoace, Daniil Medvedev a avut un meci solid in turul secund, contra francezului Gael Monfils. ... ...continuare.

Pierdere grea pentru Bayern Munchen, pentru returul cu Arsenal

publicat 2024-04-10 20:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Pierdere grea pentru Bayern Munchen, pentru returul cu Arsenal Serge Gnabry (28 de ani), aripa dreapta a celor de la Bayern Munchen, nu va evolua in meciul de miercurea viitoare, impotriva formatiei Arsenal, din mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor din cauza unei accidentari.Internationalul german s-a accidentat la coapsa stanga, informeaza agentia de presa News.ro. ... ...continuare.

11 zile de fotbal nonstop in Superliga! Cand se joaca FCSB - Rapid » Cum arata programul pentru trei etape

publicat 2024-04-10 19:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
11 zile de fotbal nonstop in Superliga! Cand se joaca FCSB - Rapid » Cum arata programul pentru trei etape Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul etapelor 5, 6 si 7 din Superliga. Vom avea 11 zile pline de fotbal, incepand de vineri, 19 aprilie, pana luni, pe 29 aprilie. Etapa cu numarul #6 este intermediara si se va desfasura in mijlocul saptamanii. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.