EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Dumitru Dragomir dezvaluie ce i-a zis Adrian Mutu despre plecarea sa de la CFR Cluj: "Au vrut sa isi bata joc de mine"

publicat 2024-04-11 12:16:11 (Gazeta-Sporturilor)
Dumitru Dragomir dezvaluie ce i-a zis Adrian Mutu despre plecarea sa de la CFR Cluj: Au vrut sa isi bata joc de mine Dumitru Dragomir, fost presedinte al LPF, a dezvaluit ca Adrian Mutu i-a spus ca jucatorii au vrut sa isi bata joc de el in esecul suferit de CFR Cluj, cu 4-0, contra Corvinului Hunedoara in sferturile Cupei Romaniei. In urma acestui rezultat, Adrian Mutu a demisionat din functia de antrenor de la fosta campioana a Romaniei.In plus, Dragomir a afirmat ca fotbalistii celor de la CFR Cluj au vrut special sa piarda in acest mod umilitor pentru a scapa de Adrian Mutu. ... ...continuare.

Piturca nu-l intelege pe Radoi: "O greseala! Asta depinde numai si numai de tine"

publicat 2024-04-11 12:16:06 (Gazeta-Sporturilor)
Piturca nu-l intelege pe Radoi: O greseala! Asta depinde numai si numai de tine Victor Piturca (67 de ani), fost selectioner al Romaniei, nu este de acord cu motivul pentru care Mirel Radoi (43) a ales sa plece de la Al Jazira.Victor Piturca l-a avut sub comanda lui pe Mirel Radoi in repetate randuri, la Steaua, la FCSB, la echipa nationala.Piturca a urmarit indeaproape cariera de antrenor a lui Radoi si a analizat ultima mutare facuta de acesta, plecarea de la Al Jazira, pe care a lasat-o pe locul 8 din 14 in campionatul Emiratelor Arabe Unite. ... ...continuare.

"Ilie Dumitrescu ne-a prins cu berea: «Ce, sunteti soferi de TIR?!»" » Povesti geniale din fotbalul romanesc: "Aia erau invatati cu Maria Lataretu"

publicat 2024-04-11 12:16:02 (Gazeta-Sporturilor)
Ilie Dumitrescu ne-a prins cu berea: «Ce, sunteti soferi de TIR?!» » Povesti geniale din fotbalul romanesc: Aia erau invatati cu Maria Lataretu Adrian Pitu (48 de ani) a jucat timp de doua sezoane la Bacau, unde a prins peste 50 de meciuri. Fostul mijlocas a povestit la "Prietenii lui Ovidiu" povesti nestiute din perioada in care a evoluat in Moldova.Cu meciuri la Farul, Sportul Studentesc, Dinamo, Rocar, Otelul, Bacau ori Steaua, Adrian Pitu a strans o multime de povesti. Unele dintre ele de la Bacau, acolo unde a jucat timp de doua sezoane, in perioada 2001-2003, inainte de a semna cu Steaua. ... ...continuare.

Spectacol in Champions League » Record de goluri in "sferturi"

publicat 2024-04-11 12:15:58 (Gazeta-Sporturilor)
Spectacol in Champions League » Record de goluri in sferturi Prima mansa a "sferturilor" de Champions League a fost extrem de spectaculoasa, cele opt echipe implicate in lupta pentru "trofeul cu urechi" delectand iubitorii de fotbal cu o medie de 4.5 reusite pe partida.In total, plasele portilor de pe Bernabeu, Emirates, Metropolitano si Parc des Princes au fost "deranjate" de 18 ori, record pentru cea mai tare competitie inter-cluburi din lume, la egalitate cu "sferturile" sezonului 2010 - 2011. ... ...continuare.

Doua reveniri importante pentru FCSB

publicat 2024-04-11 11:15:40 (Gazeta-Sporturilor)
Doua reveniri importante pentru FCSB FCSB, liderul din Superliga cu un avans de 10 puncte fata de locul 2, CFR Cluj, a primit doua vesti bune. Accidentatii Ovidiu Popescu (30 de ani) si Luis Phelipe (23 de ani) vor reveni in angrenajul lui Elias Charalambous inainte de termen.Informatiile initiale transmiteau ca Ovidiu Popescu ar fi putut rata tot restul sezonului. ... ...continuare.

PSG si Barcelona au boicotat televiziunea, dupa comentariul oribil facut de mana dreapta a lui Simeone: "Daca nu merg lucrurile cu fotbalul, ajunge cu mana intinsa a semafor"

publicat 2024-04-11 11:00:27 (Gazeta-Sporturilor)
PSG si Barcelona au boicotat televiziunea, dupa comentariul oribil facut de mana dreapta a lui Simeone: Daca nu merg lucrurile cu fotbalul, ajunge cu mana intinsa a semafor Barcelona si PSG au refuzat sa acorde interviuri televiziunii spaniole Movistar dupa meciul direct din sferturile Champions League, castigat de catalani cu 3-2.Inaintea meciului dintre PSG si Barcelona, argentinianul German Burgos (54 de ani), fost "secund" al lui Diego Simeone la Atletico Madrid vreme de 8 ani si jumatate, a fost autorul unui comentariu scandalos la adresa lui Lamine Yamal, pustiul-minune al Barcelonei, titular in echipa blaugrana la numai 16 ani. ... ...continuare.

Florin Raducioiu ii ofera lui Mihai Rotaru cea mai buna varianta de antrenor pentru Universitatea Craiova: "Se va bate la titlu!"

publicat 2024-04-11 10:46:07 (Gazeta-Sporturilor)
Florin Raducioiu ii ofera lui Mihai Rotaru cea mai buna varianta de antrenor pentru Universitatea Craiova: Se va bate la titlu! Florin Raducioiu (54 de ani), fost mare atacant al Romaniei, are incredere in Constantin Galca (52 de ani), colegul sau din "Generatia de Aur", ca poate reprezenta o solutie pentru Universitatea Craiova, in contextul in care antrenorul Ivaylo Petev a plecat din tabara oltenilor.Raducioiu l-a comparat pe Galca, cu aceasta ocazie, cu Mirel Radoi, unul dintre antrenorii despre care s-a scris in presa ca ar putea fi o varianta pentru Universitatea Craiova. ... ...continuare.

"Toti ii dadeau campioni!" » La 13 puncte peste Rapid, titularul FCSB inteapa rivalii: "Noi nu facem «nunta» dupa o victorie"

publicat 2024-04-11 10:30:58 (Gazeta-Sporturilor)
Toti ii dadeau campioni! » La 13 puncte peste Rapid, titularul FCSB inteapa rivalii: Noi nu facem «nunta» dupa o victorie Discutand despre lupta la titlu, Mihai Lixandru (22 de ani), devenit de curand titular la FCSB, a strecurat o intepatura la adresa uneia dintre rivalele din play-off, Rapid.In ultima etapa din sezonul regulat, pe Arena Nationala, Rapid a zdrobit-o pe FCSB, 4-0, dupa ce castigase contra ros-albastrilor si in partida tur, 2-1. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.