EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Doi fani ai Barcelonei, arestati la Paris dupa ce au facut salutul nazist

publicat 2024-04-11 13:45:39 (Gazeta-Sporturilor)
Doi fani ai Barcelonei, arestati la Paris dupa ce au facut salutul nazist Politia franceza a anuntat arestarea a doi suporteri ai clubului FC Barcelona, in urma difuzarii unei inregistrari video in care se vede cum unii dintre ei fac saluturi naziste si gesturi rasiste in timpul meciului cu PSG, castigat de catalani cu 3-2 pe Parc des Princes.Cei doi indivizi sunt acuzati de autoritatile franceze de promovarea crimelor de razboi si de insulte publice rasiste, informeaza agentia de presa News.ro. ... ...continuare.

L'Equipe n-a avut mila de vedetele PSG-ului, in frunte cu Mbappe: "Legat de picioare, nu s-a desprins de Kounde si Araujo!"

publicat 2024-04-11 13:30:31 (Gazeta-Sporturilor)
L'Equipe n-a avut mila de vedetele PSG-ului, in frunte cu Mbappe: Legat de picioare, nu s-a desprins de Kounde si Araujo! Cotidianul francez L'Equipe l-a notat cu 3 pe Kylian Mbappe pentru jocul acestuia in PSG - Barcelona 2-3, turul sferturilor de finala din Champions League.Renumiti pentru exigenta lor atunci cand vine vorba despre notarea fotbalistilor, jurnalistii cotidianului francez L'Equipe nu au facut rabat astazi, dupa meciul dintre PSG si Barcelona, castigat de catalani cu 3-2. ... ...continuare.

Inter Miami, eliminata din Liga Campionilor CONCACAF » Lionel Messi a dat pasa decisiva la golul de onoare al echipei lui David Beckham

publicat 2024-04-11 13:15:29 (Gazeta-Sporturilor)
Inter Miami, eliminata din Liga Campionilor CONCACAF » Lionel Messi a dat pasa decisiva la golul de onoare al echipei lui David Beckham Monterrey - Inter Miami, returul din sferturile Ligii Campionilor CONCACAF, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-1. Astfel, Lionel Messi (36 de ani) & co. au fost eliminati, dupa ce au suferit un esec si in tur, cu 2-1, la care starul argentinian a absentat din cauza unei accidentari. ... ...continuare.

Adrian Mutu, convins ca FCSB va castiga titlul: "Gigi Becali isi face «damblaua», iar apoi va spune gata!"

publicat 2024-04-11 13:00:26 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mutu, convins ca FCSB va castiga titlul: Gigi Becali isi face «damblaua», iar apoi va spune gata! Adrian Mutu (45 de ani), fostul antrenor de la CFR Cluj, este convins ca FCSB va castiga titlul in acest sezon al Superligii. Mutu a fost rivalul celor de la FCSB in acest sezon, timp de doua luni si jumatate si crede ca Gigi Becali (65 de ani), finantatorul de la FCSB nu se va mai implica la echipa incepand cu sezonul viitor. ... ...continuare.

Club Brugge - PAOK in Conference League » Razvan Lucescu ataca un loc in semifinalele competitiei. Echipele probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-04-11 12:45:40 (Gazeta-Sporturilor)
Club Brugge - PAOK in Conference League » Razvan Lucescu ataca un loc in semifinalele competitiei. Echipele probabile + cele mai tari cote Club Brugge primeste vizita echipei antrenate de Razvan Lucescu, PAOK, in turul sferturilor de finala din Conference League. Meciul incepe la ora 22:00 si poate fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro.Castigatoarea acestei "duble" o va intalni in semifinala pe invingatoarea dintre Plzen si finalista stagiunii precedente din Conference League, Fiorentina. ... ...continuare.

Au batut palma pentru inlocuitorul lui Mbappe. Cifrele transferului si durata acordului dezvaluite de Il Mattino

publicat 2024-04-11 12:30:46 (Gazeta-Sporturilor)
Au batut palma pentru inlocuitorul lui Mbappe. Cifrele transferului si durata acordului dezvaluite de Il Mattino Victor Osimhen (25 de ani), atacantul lui Napoli, va pleca in vara la PSG pentru 120 de milioane de euro,.suma pentru rezilierea acordului. Presa italiana a aflat si ca golgheterul nigerian va semna un angajament pana pe 30 iunie 2028, salariul anual fiind de 13 milioane de euro, pe langa drepturile de imagine pastrate de jucator.Victor Osimhen se va desparti la finele sezonului de golgheterul sau, care va lua calea Frantei. ... ...continuare.

Mihai Rotaru a cedat in direct: "Universitatea Craiova este foarte nervoasa, nu poti sa-ti bati joc!"

publicat 2024-04-11 12:30:43 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Rotaru a cedat in direct: Universitatea Craiova este foarte nervoasa, nu poti sa-ti bati joc! Mihai Rotaru, patronul Universitatii Craiova (locul 3 din Superliga), a rabufnit in direct la TV din cauza programului echipei sale in comparatie cu CFR Cluj (locul 2).Rotaru "a luat foc" pentru ca CFR Cluj va juca vineri, 19 aprilie, in deplasare cu Farul, in etapa a 5-a, in timp ce oltenii sunt programati de LPF duminica, 21 aprilie, pentru a evolua contra lui Sepsi la Sfantu Gheorghe. ... ...continuare.

Atac la Luis Enrique, dupa esecul cu Barcelona: "E ca oul Kinder Surprise, nu stii niciodata ce ascunde! La fel se intampla si cu echipa lui de start"

publicat 2024-04-11 12:16:15 (Gazeta-Sporturilor)
Atac la Luis Enrique, dupa esecul cu Barcelona: E ca oul Kinder Surprise, nu stii niciodata ce ascunde! La fel se intampla si cu echipa lui de start Luis Enrique (53 de ani), antrenorul lui PSG, a fost criticat de un renumit ziarist francez pentru modul in care a gandit primul "11" in turul "optimilor" Ligii Campionilor, la 2-3 aseara cu Barcelona. "Poate ca este un geniu neinteles la PSG", l-a ironizat Daniel Riolo, la RMC Sport, comparandu-l cu un pui din desenele animate Disney. ... ...continuare.

A intrat in direct si a facut IURES: "L-as fi dat afara de mult! Cel mai slab din ultimii 10 ani!"

publicat 2024-04-11 12:16:13 (Gazeta-Sporturilor)
A intrat in direct si a facut IURES: L-as fi dat afara de mult! Cel mai slab din ultimii 10 ani! Mihaita Plesan (41 de ani), fost jucator la Universitatea Craiova, aplauda decizia lui Mihai Rotaru de a renunta la antrenorul bulgar Ivaylo Petev (48).Douazeci de meciuri a rezistat Ivaylo Petev pe banca Universitatii Craiova. Eliminarea din sferturile Cupei Romaniei, 0-1 cu Otelul, apoi infrangerea din campionat cu FCSB, 0-2, i-au semnat sentinta bulgarului. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.