EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Victor Piturca, despre conflictul cu jucatorul nationalei: "I-a zis ca nu accept asa ceva. De atunci am incheiat-o cu el"

publicat 2024-04-12 12:30:22 (Gazeta-Sporturilor)
Victor Piturca, despre conflictul cu jucatorul nationalei: I-a zis ca nu accept asa ceva. De atunci am incheiat-o cu el Victor Piturca, fostul selectioner al Romaniei, a dezvaluit de ce a decis sa nu il mai convoace pe Cristi Sapunaru la nationala.Totul se intampla in 2012, cand Sapunaru l-a deranjat pe Piturca cu atitudinea lui. I-a spus ca nu se poate prezenta la doua meciuri amicale, la finalul sezonului, pentru ca avea deja rezervate biletele pentru vacanta. ... ...continuare.

Printul William si fiul sau cel mare, George, au asistat la meciul Aston Villa - Lille

publicat 2024-04-12 12:00:27 (Gazeta-Sporturilor)
Printul William si fiul sau cel mare, George, au asistat la meciul Aston Villa - Lille Printul de Wales, William, si fiul sau cel mare, printul George, au asistat joi seara la meciul Aston Villa - Lille, din Conference League. A fost prima lor iesire publica de dupa anuntul privind cancerul de care sufera printesa de Wales.Printul William a fost vazut in tribunele de pe Villa Park din Birmingham, in timp ce George, in varsta de 10 ani, purta o esarfa cu Aston Villa. ... ...continuare.

Manchester City pregateste "bomba" din mercato » Tot mai aproape de super-vedeta lui Bayern Munchen

publicat 2024-04-12 11:45:13 (Gazeta-Sporturilor)
Manchester City pregateste bomba din mercato » Tot mai aproape de super-vedeta lui Bayern Munchen Manchester City il vrea pe Jamal Musiala (21 de ani), mijlocasul ofensiv de la Bayern Munchen.Internationalul german e unul dintre cei mai importanti oameni de la Bayern, fiind vedeta atacului, alaturi de Harry Kane. Musiala a atras atentia altor cluburi din Europa, iar printre ele se numara si Manchester City."Cetatenii" au luat un avans fata de alte echipe care il vor, si chiar fata de Bayern. ... ...continuare.

Ca in Evul Mediu! Cum a fost batut un jucator al lui Al-Ittihad de un fan al lui Al-Hilal in Supercupa!

publicat 2024-04-12 11:30:17 (Gazeta-Sporturilor)
Ca in Evul Mediu! Cum a fost batut un jucator al lui Al-Ittihad de un fan al lui Al-Hilal in Supercupa! Abderrazak Hamdallah (32 de ani), atacantul marocan al lui Al-Ittihad, a stropit cu apa un suporter al invingatoarei Al-Hilal (4-1 in finala Supercupei), care-l provocase intr-una la festivitatea de premiere. Fanul, in costumatie traditionala saudita, s-a razbunat, a scos biciul si l-a lovit de cateva ori, imaginile altercatiei fiind halucinante!Incident neverosimil petrecut joi seara, la finala Supercupei Arabiei Saudite, programata la Abu-Dhabi. ... ...continuare.

BMW a vandut un numar record de masini electrice, desi rivali ca Mercedes sau Volkswagen stagneaza

publicat 2024-04-12 11:15:22 (Gazeta-Sporturilor)
BMW a vandut un numar record de masini electrice, desi rivali ca Mercedes sau Volkswagen stagneaza Vanzarile BMW de masini electrice full au depasit cu mult rivalii precum Tesla si Volkswagen, care se confrunta cu o cerere in scadere sesizabila, informeaza Bloomberg. Livrarile modelelor electrice cum ar fi BMW i4, iX1 si i7 au crescut cu 41% in primele 3 luni ale anului, comparativ cu primul trimestru al anului trecut, a anuntat BMW miercuri. Rezultatele au ajutat vanzarile grupului de vehicule electrice sa creasca cu 28%. ... ...continuare.

Gigi Becali, prima reactie despre revenirea lui Dan Petrescu: "Aduceti-va aminte ce am spus"

publicat 2024-04-12 11:15:21 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali, prima reactie despre revenirea lui Dan Petrescu: Aduceti-va aminte ce am spus Gici Becali, patronul de la FCSB, a comentat iminenta revenire a lui Dan Petrescu la CFR Cluj.Petrescu e liber de contract dupa despartirea de Jeonbuk, dar mai are de pus la punct detalii financiare cu sud-coreenii si inca nu a semnat cu CFR Cluj. Ar fi insa extrem de aproape de o revenire in Gruia. ... ...continuare.

Un campion mondial cu Franta il distruge pe Kylian Mbappe: "O rusine absoluta, e scandalos"

publicat 2024-04-12 11:00:16 (Gazeta-Sporturilor)
Un campion mondial cu Franta il distruge pe Kylian Mbappe: O rusine absoluta, e scandalos Christophe Dugarry, campion mondial cu Franta in 1998, l-a criticat dur pe Kylian Mbappe pentru atitudinea aratata in meciul pierdut de PSG cu Barcelona, scor 2-3, in sferturile Champions League.Mbappe a avut o prestatie stearsa cu Barcelona, insa nu asta l-a deranjat pe Dugarry. Fostul atacant francez a criticat lipsa de implicare a lui Kylian si i-a adresat cuvinte dure. ... ...continuare.

Simona Halep, out de la Roland Garros? "Din ce am inteles..."

publicat 2024-04-12 11:00:16 (Gazeta-Sporturilor)
Simona Halep, out de la Roland Garros? Din ce am inteles... Simona Halep (32 de ani) a vorbit despre posibila participare la Roland Garros (20 mai - 9 iunie).Campiona din 2018 de la Openul francez a dezvaluit ca are sanse mici sa participe in acest an. Ea are nevoie de wild-card, insa se teme ca organizatorii de la Roland Garros vor oferii invitatii doar pentru jucatoarele franceze."Sper si-mi doresc (n.r. - sa joace la Roland Garros), insa francezii sunt nationalisti si, din ce am inteles, dau frantuzoaicelor wild-card. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.