EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gigi Becali ar putea schimba din nou » Planurile patronului pentru meciul decisiv CFR Cluj - FCSB

publicat 2024-04-12 15:00:18 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali ar putea schimba din nou » Planurile patronului pentru meciul decisiv CFR Cluj - FCSB Gigi Becali ar putea experimenta in meciul CFR Cluj - FCSB, dupa ce si-a marit avansul la zece puncte fata de locul 2, ocupat chiar de viitorul adversar direct.Patronul ros-albastrilor are in plan, de mai mult timp, sa schimbe in defensiva lui Elias Charalambous, iar in partida din Gruia pare a fi momentul propice. ... ...continuare.

David Popovici se intoarce! S-a semnat contractul si stim cine transmite Campionatul National de inot

publicat 2024-04-12 14:00:16 (Gazeta-Sporturilor)
David Popovici se intoarce! S-a semnat contractul si stim cine transmite Campionatul National de inot TVR Sport va transmite, in perioada 17-21 aprilie, Campionatul National de Inot pentru Seniori, Tineret si Juniori. David Popovici si Vlad Stancu, doi dintre cei mai buni sportivi ai Romaniei vor participa la Campionatul de va avea loc in bazinul de la OtopeniCompetitia ce va avea loc in Complexul Sportiv de la Otopeni, va fi difuzata integral de TVR Sport, incepand de miercuri, 17 aprilie, pana duminica, 21 aprilie. Intre orele 9.00 si 11. ... ...continuare.

L-au legat de calorifer si l-au agresat » Acum a venit pedeapsa pentru gimnastii romani, dupa gestul scandalos

publicat 2024-04-12 14:00:15 (Gazeta-Sporturilor)
L-au legat de calorifer si l-au agresat » Acum a venit pedeapsa pentru gimnastii romani, dupa gestul scandalos Gimnastii romani din lotul national de juniori care si-au agresat un coleg in cantonament au fost exclusi din lot de Federatia Romana de Gimnastica si nu vor participa la Campionatele Europene.Kiss Zeno a fost legat de calorifer in timpul unei petreceri cu alcool si tigari. Agresorii, minori la randul lor, l-au tuns, l-au fortat sa consume bauturi alcoolice, au mimat un joc sexual cu victima si au scrumat pe el. ... ...continuare.

Dan Petrescu, mesaj de ultim moment: "Cea mai buna echipa la care am fost"

publicat 2024-04-12 13:45:16 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Petrescu, mesaj de ultim moment: Cea mai buna echipa la care am fost Dan Petrescu a transmis un mesaj la despartirea de Jeonbuk, echipa pe care a lasat-o pe ultimul loc in Coreea de Sud.Petrescu si-a cerut scuze pentru rezultatele inregistrate la Jeonbuk in acest sezon si a declarat ca echipa sud-coreeana este "cel mai bun club la care am lucrat".Dan Petrescu, mesaj la plecarea de la Jeonbuk "Vreau sa le multumesc fanilor lui Jeonbuk, au fost fantastici. Vreau sa imi cer scuze pentru rezultate, eu am dat totul. ... ...continuare.

Experimenteaza adrenalina si emotia cursei alaturi de Alex Pitigoi la Campionatul National Masters de Viteza in Coasta!

publicat 2024-04-12 13:45:16 (Gazeta-Sporturilor)
Experimenteaza adrenalina si emotia cursei alaturi de Alex Pitigoi la Campionatul National Masters de Viteza in Coasta! Campionatul National Masters de Viteza in Coasta isi deschide portile, iar Alex Pitigoi, unul dintre cei mai talentati piloti romani, se pregateste sa isi demonstreze maiestria pe traseu. Mai mult decat atat, acest eveniment este sustinut de Winner, un partener ce crede in excelenta si pasiunea pentru motorsport. ... ...continuare.

Gigi Becali are antrenor la FCSB in sezonul viitor » Poate primi salariu de 25.000 de euro

publicat 2024-04-12 13:30:42 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali are antrenor la FCSB in sezonul viitor » Poate primi salariu de 25.000 de euro Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anuntat ca Elias Charalambous va ramane la echipa ros-albastra si sezonul viitor.In plus, daca cipriotul califica echipa in Champions League, va primi un salariu de 25.000 de euro. In prezent, el are 5.000 de euro pe an.Gigi Becali: "Lui Charalambous ii fac salariu de 5 ori mai mare""Charalambous este antrenorul care pleaca cand vrea el. ... ...continuare.

Dani Coman a demisionat de la Hermannstadt! S-a inteles cu alta echipa din Romania

publicat 2024-04-12 12:46:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dani Coman a demisionat de la Hermannstadt! S-a inteles cu alta echipa din Romania Dani Coman si-a dat demisia din functia de presedinte al lui Hermannstadt. Fostul portar nu va sta departe de fotbal mult timp, s-a inteles cu o alta echipa din Romania.Veste soc in Superliga. Joi, Dani Coman si-a prezentat demisia de la Hermannstadt, potrivit primasport.ro. El ar urma sa ajunga la FC Arges, din Liga 2, insa din vara.Dani Coman a demisionat de la HermannstadtDani Coman va ocupa aceeasi functie si la FC Arges, si anume cea de presedinte. ... ...continuare.

Sarbatoare sub Tampa, Corona Brasov a castigat in premiera Erste Liga

publicat 2024-04-12 12:46:04 (Gazeta-Sporturilor)
Sarbatoare sub Tampa, Corona Brasov a castigat in premiera Erste Liga Corona Brasov este campioana editiei 2023-2024 a Erste Liga, dupa 4-0 cu Ferencvaros. Pentru brasoveni urmeaza duelul din finala Campionatului National, contra lui Sport Club Miercurea Ciuc.Corona Brasov este campioana editiei 2023-2024 a Erste Liga. Echipa antrenata de canadianul Dave MacQueen a invins-o in finala cu 4-0 la general pe FTC-Telekom. ... ...continuare.

"Mergea Dumnezeu pe jos!" » Amintiri geniale cu omul numarul 1 al unei echipe de traditie: "A venit cu o geanta de bani: «Ia, ba, tarane!»"

publicat 2024-04-12 12:46:04 (Gazeta-Sporturilor)
Mergea Dumnezeu pe jos! » Amintiri geniale cu omul numarul 1 al unei echipe de traditie: A venit cu o geanta de bani: «Ia, ba, tarane!» Adrian Pitu (48 de ani), fost mijlocas in Divizia A la inceputul anilor 2000, la echipe precum Dinamo, Universitatea Craiova, Otelul, FCM Bacau sau Steaua, a povestit cum a fost sa lucreze cu Dumitru Sechelariu, fostul patron al bacauanilor. Pitu a ajuns la Bacau in 2001, dupa doar un sezon la Universitatea Craiova. A jucat in Moldova pana in 2003, cea mai buna clasare fiind locul 6 in primul an de contract cu echipa din Bacau. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.