EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cea mai frumoasa femeie din Romania, aparitie de senzatie in tricoul unei echipe din Superliga » Jucatorul surprinzator pe care l-a ales

publicat 2024-04-12 21:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Cea mai frumoasa femeie din Romania, aparitie de senzatie in tricoul unei echipe din Superliga » Jucatorul surprinzator pe care l-a ales Fotomodeul Madalina Ghenea, catalogata de internauti cea mai frumoasa femeie din Romania, a postat cateva videoclipuri pe retelele de socializare in tricoul Universitatii Craiova, in timpul meciului cu Farul Constanta, din etapa #4 a play-off-ului Superligii. Fana declarata a Craiovei, Madalina Ghenea, a postat pe Instagram trei videoclipuri prin care isi arata, alaturi de baiatul ei, sustinerea pentru Universitatea Craiova. ... ...continuare.

Cu cine tine Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport: "Cand eram mic, ii simpatizam pe ei, acum as fi fanul lor in Superliga"

publicat 2024-04-12 21:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Cu cine tine Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport: Cand eram mic, ii simpatizam pe ei, acum as fi fanul lor in Superliga Bogdan Cosmescu, comentatorul meciurilor pe posturile Orange Sport, a dezvaluit intr-o emisiune online, moderata de Dan Udrea, cu ce echipa de fotbal tine. Astfel, Cosmescu a afirmat ca a simpatizat-o pe Pandurii Targu Jiu, echipa care s-a desfiintat in 2022, dupa 60 de ani de existenta. Din afara, comentatorul sportiv a declarat ca o sustine pe Atletico Madrid. ... ...continuare.

Marius Maldarasanu, prima reactie dupa plecarea lui Dani Coman de la Hermannstadt: "Asta le-am spus jucatorilor"

publicat 2024-04-12 20:45:18 (Gazeta-Sporturilor)
Marius Maldarasanu, prima reactie dupa plecarea lui Dani Coman de la Hermannstadt: Asta le-am spus jucatorilor UTA Arad - Hermannstadt 1-3. Marius Maldarasanu (48 de ani), tehnicianul sibienilor, a oferit prima reactie dupa succesul entuziasmant al echipei sale de pe terenul trupei lui Mircea Rednic.Antrenorul a salutat a doua victorie obtinuta de sibieni in acest sezon in deplasare. Prima venise abia in etapa 2, in iulie, pe terenul lui Poli Iasi. Maldarasanu a vorbit si despre plecarea lui Dani Coman, presedintele echipei, care a surprins vineri si i-a parasit pe sibieni. ... ...continuare.

Dani Coman: "Nu voi reveni sub nicio forma asupra deciziei!" » Confirma informatia GSP

publicat 2024-04-12 20:15:33 (Gazeta-Sporturilor)
Dani Coman a anuntat ca meciul cu UTA (3-1) a fost pentru el ultimul in calitate de presedinte al lui Hermannstadt.Victoria lui Hermannstadt la Arad, 3-1 cu UTA, a avut si o doza de amar. Dani Coman i-a anuntat pe jucatorii sibieni, joi seara, ca acesta a fost pentru el ultimul meci in calitate de presedinte al clubului. In fata camerelor de luat vederi, oficialul sibian s-a ferit insa sa vorbeasca despre motivul care l-a determinat sa renunte. ... ...continuare.

E gata! Gigi Becali a anuntat plecarea lui Coman: "A negociat deja, dar n-a vrut sa spuna" » Confirmarea lui MM Stoica: "Trebuie doar sa fim instiintati"

publicat 2024-04-12 20:15:33 (Gazeta-Sporturilor)
E gata! Gigi Becali a anuntat plecarea lui Coman: A negociat deja, dar n-a vrut sa spuna » Confirmarea lui MM Stoica: Trebuie doar sa fim instiintati Florinel Coman (26 de ani) pleaca sigur in vara de la FCSB. Gigi Becali (65 de ani), patronul ros-albastrilor, a anuntat faptul ca extrema liderului s-a inteles cu noua sa echipa.Coman declarase dupa succesul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa #3 din play-off, faptul ca vrea sa plece in vara. ... ...continuare.

Andreea Dinca, locul 5 la Campionatele Mondiale de juniori si cadeti

publicat 2024-04-12 19:45:16 (Gazeta-Sporturilor)
Andreea Dinca, locul 5 la Campionatele Mondiale de juniori si cadeti Floretista Andreea Dinca a fost la un pas de medalie la CM de la Riad (Arabia Saudita), clasandu-se la finalul concursului junioarelor pe locul 5.Florestista stelista, numarul 9 mondial in clasamentul junioarelor, a inceput competitia de vineri foarte bine, ocupand locul 6 dupa terminarea grupelor preliminare. Pe tabloul de 128, "tricolora" a avut astfel primul tur liber. ... ...continuare.

Decizie de impact luata in Turcia » Cine va fi in camera VAR la derby-uri

publicat 2024-04-12 19:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Decizie de impact luata in Turcia » Cine va fi in camera VAR la derby-uri Federatia Turca de Fotbal (TFF) a anuntat, vineri, ca incepand din acest weekend la meciurile importante din primul esalon vor fi adusi arbitri VAR straini.Aceasta decizie a fost luata in contextul in care campionatul Turciei a fost marcat de violente si decizii controversate de arbitraj in ultimele luni. In decembrie, un arbitru a fost lovit cu pumnul in fata de un presedinte de club. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.